Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kara no Kyoukai (The Garden Of Sinners)

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#61 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2014 - 18:44

Και όμως είναι καταπληκτικό. Στο τρίτο θα χορτάσεις την δράση που δεν είδες στο πρώτο και στο τέταρτο εξηγείται μεγάλο μέρος των 3 πρώτων.
Επειδή το έχω ξαναγράψει. Όσοι ψήνονται να το δουν, ας κάνουν την παλικάρια να δουν μέχρι την πέμπτη ταινία. Αν δεν σου φανεί αριστουργηματική, τότε ναι, δεν θα σου αρέσει ποτέ το show. Αλλά κάντο και θα με θυμηθείς.

Οι 6 και 7 είναι επίσης πολύ καλές, ειδικά η 7, αλλά η 5 σηκώνει όλο το anime.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#62 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2014 - 20:37

Ρε παιδια, σορρυ για το double post αλλα εχω μια ερωτηση.Εχω δει τις 2 πρωτες ταινιες και νιωθω λες και δεν ειδα τιποτα.Συνεχιζει ετσι?Εχει φοβερο art-direction, μουσικη και ατμοσφαιρα αλλα χωρις ιστορια, με λιγοστους και πολλες φορες ανουσιους διαλογους και χωρις κορυφωση τον γεγονοτων που πας?Οχι τιποτα αλλο, απλως το "καταπληκτικο" anime που ακουγα και ξανακουγα, αδυνατω να το εντοπισω.
Αλλαζει καθολου μετα?

Το θεμα με το kara no kyoukai ειναι οτι οι ταινιες ειναι με μπερδεμενη χρονολογικη σειρα και οι πρωτες 2 δεν εξηγουν σχεδον τιποτα.Οι καλυτερες για εμενα ειναι η 5η και η 7η.Βασικο ειναι να τα βλεπεις βραδυ με κλειστα φωτα για να μπεις περισσοτερο στο νοημα.
ΥΓ. Με κανα ποτακι η τσιγαρακι μπαινεις καλυτερα στο κλιμα ;)

#63 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2014 - 17:49

^^Θενκς boys να σται καλα.Τωρα θα βαλω να δω την 3η ταινια οσο για την 5η το ακουγα οτι ειναι φοβερη, ελπιζω να ισχυει!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om