Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kara no Kyoukai (The Garden Of Sinners)

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#46 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 22:55

Λοιπον ειμαι στο 4ο κεφαλαιο ακομα, εχω να πω οτι ειναι G T P (για τα πανηγυρια)' κατανταει εμμετικο, ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ φαντασια. Ειναι λες και εγραψε την υποθεση ενα 10χρονο (με ψυχολογικα προβληματα). Οπως και να το δω, εχει πααααααρα πολλα ψεγαδια ή οι νοητικες μου ικανοτητες δεν αρκουν ωστε να αντιληφθω το "τι στο heck γινεται" (fyi με το 2ο καταληγω σε ατοπο!)

:bahhh: Αυτα ειχα να πω, "παω" να συνεχισω τωρα μπας και δω σημειο καμπης.

#47 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 00:45

Koίτα η υπόθεση είναι λίγο μπέρδεμα, ειδικά το πρώτο chapter, από το δεύτερο και μετά στρώνει και μπορείς να το ακολουθήσεις σχετικά εύκολα και να κάνεις τις συνδέσεις. Αλλά το κεντρικό story δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το Kara no Kyokai το βλέπεις για την ατμόσφαιρα, το animation, το soundtrack, τους χαρακτήρες και τις περίεργες/"ανώμαλες" υποθέσεις.

#48 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 10:01

Και τα βυζιά...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#49 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 02:40

To τελειωσα, 1)τιποτα το ιδιαιτερο, το ακρων αωτον της μετριοτητος.
2)
Spoiler: ending spoiler

And 3) Kokutou is THE worst character in this one.
Oh, τα osts παλι μετρια. Tο μονο μου κινητρο για να ολοκληρωσω την σειρα,
ηταν η http://www.atalude.net/wp-content/uploads/2008/05/karanokyoukai-46.jpg
και η ελπιδα οτι θα εχουμε ενα πολυ sad (?) ending.

(δεν την παλευω με το editing ...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 27 Αύγουστος 2010 - 01:18
spoiler tag inserted

#50 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 01:09

Επιτέλους, στις 2/2/2011 η σειρά θα κυκλοφορήσει όπως θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει εξ' αρχής: σε bluray! Θα περιέχει και ένα 30λεπτο επίλογο (εντελώς καινούριο και ακυκλοφόρητο), όπως επίσης και official english subs (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσον είναι καλό...).

Animenewsnetork

Official site
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#51 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 15:51

Ωραία για να την δούμε και εμείς οι quality whores που την έχουμε κατεβάσει και μετά καταχωνιάσει κάπου στο σκληρό...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#52 Exphartion

Exphartion

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 17:07

Γεια χαρά σε όλους, παιδιά θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για: το Tsukihime και το Kara no Kyoukai της Type-Moon λοιπόν ας αρχίσουμε:

Spoiler: Ερωτήσεις(Και για τα 2 spoilers)

Είναι και άλλες ερωτήσεις αλλά δεν τις θυμάμαι. Για τώρα καλή αρχή και αυτή.
Θα μου κάνετε μεγάλη χάρη αν μου πείτε σας παρακαλώ πολύ!!:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Ευχαριστώ πολύ!!!:blush2:
Επίσης είμαι καινούργιος και παρακολουθούσα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Exphartion: 12 Νοέμβριος 2010 - 18:19

#53 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2010 - 01:35

απο τα αγαπημενα μου ανιμε αν και λιγο μπερδεμα :P
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#54 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 14:44

Γεια χαρά σε όλους, παιδιά θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για: το Tsukihime και το Kara no Kyoukai της Type-Moon λοιπόν ας αρχίσουμε:

Spoiler: Ερωτήσεις(Και για τα 2 spoilers)

Είναι και άλλες ερωτήσεις αλλά δεν τις θυμάμαι. Για τώρα καλή αρχή και αυτή.
Θα μου κάνετε μεγάλη χάρη αν μου πείτε σας παρακαλώ πολύ!!:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Ευχαριστώ πολύ!!!:blush2:
Επίσης είμαι καινούργιος και παρακολουθούσα.

Πάει καιρός από τότε που τα είδα , αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω όσα θυμάμαι:

Spoiler:

6czp.jpg

#55 Orora

Orora

Burning eyes and flesh

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2011 - 10:34

Αρκετά καλή "σειρά" ακούστηκε μάλιστα ότι έπειτα από το 8ο θα βγουν μάλλον και άλλα με σκοπό να ολοκληρωθεί στα 11 ας ελπίσουμε μόνο ότι θα είναι μια πιο ενδιαφέρουσα πλοκή και δε θα επαναλαμβάνεται. (Έχει μετεφραστεί από τους Anime Awmn και τους Gold Demon Touch Subs):wooi2:

#56 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2011 - 09:25

Μόλις βγήκε το 8 μέρος με τίτλο Epilogue. Οπότε μάλλον μας τελείωσε και αυτή η σειρά :nanteee:
Για οσους πιστούς http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=191658 κλασικά απο gg.

#57 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2011 - 19:42

Μόλις βγήκε το 8 μέρος με τίτλο Epilogue. Οπότε μάλλον μας τελείωσε και αυτή η σειρά :nanteee:
Για οσους πιστούς http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=191658 κλασικά απο gg.

ααα γκουντ γκουντ! και δεν ειχα ιδεα ποτε βγαινει. φχαστω για το λινκ.

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#58 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 21:15

Υπέροχες οι ταινίες! Ευτυχώς που τις είδα μαζεμένες γιατί ούτε την αγωνία θα άντεχα αλλά θα ξέχναγα και τι είχε γίνει. Είναι λίγο μπλέξιμο η χρονολογική σειρά, αλλά πιστεύω στην τελευταία ταινία ξεκαθαρίζει εντελώς τα πάντα. Στα της υπόθεσης τώρα:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2014 - 15:29

Ειδα την πρωτη ταινια, μαρεσε αν και δεν εδειξε παρα πολλα ειναι η αληθεια.
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν η μουσικη επενδυση, απλα καταπληκτικη!!!!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#60 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2014 - 14:13

Ρε παιδια, σορρυ για το double post αλλα εχω μια ερωτηση.Εχω δει τις 2 πρωτες ταινιες και νιωθω λες και δεν ειδα τιποτα.Συνεχιζει ετσι?Εχει φοβερο art-direction, μουσικη και ατμοσφαιρα αλλα χωρις ιστορια, με λιγοστους και πολλες φορες ανουσιους διαλογους και χωρις κορυφωση τον γεγονοτων που πας?Οχι τιποτα αλλο, απλως το "καταπληκτικο" anime που ακουγα και ξανακουγα, αδυνατω να το εντοπισω.
Αλλαζει καθολου μετα?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 14 Νοέμβριος 2014 - 14:13

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om