Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kara no Kyoukai (The Garden Of Sinners)

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#31 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 12:12

Όπως φαίνεται εγώ είμαι ακόμα πίσω,σήμερα θα δώ την 4η >.<

#32 qwerty

qwerty

Searching for a sunrise

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 13:59

(Black Rock Shooter? Nice going :riiight:)
Και η 6η ήταν φοβερή... Ειλικρινά η ufotable έχει κάνει φοβερή δουλειά με τη μεταφορά. Και οι Kalafina τα σπάσανε πάλι.
Περίμενα πάντως να δείχνανε στο άλμπουν σαν cameo και την Aoko. Όχι τίποτα άλλο, περιμένουμε και το Mahoutsukai no Yoru.

Όταν έβλεπα την Azaka να βγάζει την Rin από μέσα της, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πόσο γαμάτα θα ήταν να είχε γίνει μεταφορά του Fate/Stay Night από ufotable. Και καπάκι σήμερα το πρωί αυτό: http://www.fatestaynight.jp/index.html

Please make it be Heaven's Feel...:awww:
The trick to herding sheep is to have an open heart.

#33 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 17:29

πολυ καλο και το 6
καταφεραν να κανουν παλι κατι διαφορετικο, απο τα προηγουμενα
και να εχει και ενδιαφερον
Spoiler:

και αντε να περιμενουμε καμποσους μηνες παλι να δουμε το επομενο

#34 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2009 - 22:55

Ρε παιδιά, εμένα μου φάνηκε λίγο.....ήθελα να έχει λίγο μυστήριο ακόμα. Παρά ήταν "ναι εγώ είμαι ο δολοφόνος" από την αρχή.
Διαφορετικό αλλά καλό απλώς μου φάνηκε λίγο.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#35 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 17:10

BUMP!

Μόλις τελείωσα και την 7η ταινία και προσωπικά μου φάνηκε πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.:if:

Spoiler:

6czp.jpg

#36 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 18:15

Το Kara no Kyoukai είναι σειρά ταινιών ? και αν ναι έχουν καμιά σχέση μεταξύ(ιστορία)τους η είναι ανεξάρτητες η μια απο την αλλη?
Κανένα λινκ που να τις έχει όλες.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#37 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 18:24

Ναι ειναι σειρα ταινιων, η ιστορια είναι η ίδια αν και η σειρά των ταινιών δεν είναι με χρονολογική σειρά των γεγονότων. Links νομίζω υπάρχουν στο ομώνυμο thread

#38 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 18:30

ολες ειναι συνδεδεμενες αλλα ειναι μπερδεμενη η σειρα τους χρονολογικα συμφωνα με οσα δειχνουν.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#39 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 18:39

ολες ειναι συνδεδεμενες αλλα ειναι μπερδεμενη η σειρα τους χρονολογικα συμφωνα με οσα δειχνουν.

w8 what?Something like haruhi?
Εχω κατεβασει εδω και καιρο τις 3 πρωτες ταινιες, αυριο ελεγα να τις αρχισω.

qzMHWHd.png

#40 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 18:44

haruhi? dont know...

πχ τα γεγονοτα τα 1ης ταινιας πανε μετα απο αυτα της 2ης και της 3ης ενω η 4η ειναι πριν την 6η με την 5η πριν την 4η και η 7 συνεχιζει την 5η... δεν παει ετσι αλλα καπως ετσι ειναι XDDDD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#41 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 18:58

w8 what?Something like haruhi?
Εχω κατεβασει εδω και καιρο τις 3 πρωτες ταινιες, αυριο ελεγα να τις αρχισω.

Μη το συγκρινεις με το χαρουχι... επισις ολες μαζι δες τες μη περιμενεις να κατεβει η μια μετα την αλλη..

Το ανιμε το τελειωσα σημερα, το είχα κατεβασει απο τη μεταφραση της awmn.
Στις πιο πολες σκηνες εχει τρομερα γραφηκα και απλα τα καλυτερα ματια ανιμε που εχω δει, τα backgrounds ειναι τρομερα ρεαλιστικα και γι αυτο δεν με αρεσαν σε καποια σημεια τα γραφικα των χαρακτηρων που θα μπορουσαν να ήταν ανωτερα, μερικες μάχες είναι τρομερες και άλλες ξενερωνεις απο ''ρομποτικες" κινισεις.
Το στορυ καλο, τίποτα τρομερο για μενα τίποτα τρομερα ιδιετερο.
ο κλασσικος κουλ male character υπερανω που τον ερωτευονται τα κοριτσια και η κλασικη προβληματικη "γκομενα" διαταραγμενη ψυχολογικα, μη μιλίσω οτι δεν άντεξαν και μεσα σε ολα αυτα βαλαν και εναν χαζοχαρουμενο χαρακτηρα..
Το τελος καλο αν και οχι και τοσο ρεαλιστικο, ακουσα οτι θα βγει μια ακομη συνεχεια(ova) αντε να δουμε
τόνισα τα άσχημα σημεια του ανιμέ όμως κατα βαση είναι απο τα τοπ που έχω δει, σε κραταει σε αγωνία, περιμενεις παντα μια μάχη και ποτε δεν φανερώνετε όλη η αληθεια. η τρομερη μουσική του κολαει άνετα και με το αίσθημα μυστηριου και παραφυσικου και με τις σκηνες δράσης και έντασης.
ωστοσο, όπως είπα τόνισα τα κακα του γιατι σε καμια περιπτωση δεν αξζει τη θέση που έχει στο anidb (3o μου φενετε σε βαθμολογια), θα προτιμουσα να έβλεπα εστω και το death note εκει (τουλαχιστον θα ταν πιο λογικο) παρα αυτό στη θέση που είναι. δεν λέω είναι πολυ καλο για το είδος του, αλλα για το είδος του, δεν απευθινετε και δεν συγκινει ψαγμενα ατομα ή ατομα που προτιμουν αλλα είδη,, οποτε σε καμια περιπτωση δεν του αξιζει βαθμολογιση μεσα στα καλυτερα 10 ολων των εποχων.. (γνωμη μου παντα)
κατα βαση ομως είναι πολυ καλο και ίσως γίνει "κλασσικο" στα επομενα χρονια, φυσικα και αξιζει να το δεις.

#42 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 20:18

Είδα τις 5 πρώτες ταινίες. Όπως τα λέει ο matassos είναι. Τα production values είναι απίστευτα, αν και έχει και τις κλασσικές off-model σκηνές ειδικά στο character design. Μου θύμισε αρκετά Bakemonogatari στους διαλόγους και τη σχέση των δύο leads. Περίεργος ο τρόπος του storytelling και αρκετό μυστήριο. Αξίζει να τα δεις.

#43 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 18:54

Εξαιρετικός συνδυασμός θρίλερ μυστηρίου και action και μια πανέμορφη ιστορία αγάπης όλα, αυτά δοσμένα με τρομερό animation(από τα καλύτερα που έχω δει)και ατμοσφαιρική μουσική επένδυση.
Η πρώτη ταινία είναι κάπως confusing μιας και σε ρίχνει κατευθείαν στα βαθιά όμως από την δεύτερη και μετά τα πράγματα στρώνουν και αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία των Shiki/Mikiya.

Από τις 7 ταινίες θεωρώ καλύτερες την 5 λόγω του καλύτερου κακού της σειράς Araya Sōren της μυστηριακής ατμοσφαίρας που κυριαρχεί καθόλη την διάρκεια της καθώς και οι γεμάτες action pact σκηνές πραγματικά απογειώνουν την ταινία άλλα και την 7 η οποία κλείνει με ιδανικό τρόπο την ιστορία.

Όσο για το φινάλε από τα καλύτερα που έχω δει, μπορεί ο κακός να μην φτάνει τον Sōren άλλα έτσι κι αλλιώς ήταν περισσότερο για τους δυο πρωταγωνιστές ενώ όλα τα λεφτά είναι το τέλος οπού παρόλο που μάντευα τι θα γίνει με είχε σε αγωνιά όλη την ώρα μην γίνει καμιά στραβή με κάποιον από τους δυο, μάλιστα κάποια στιγμή πίστευα ότι η Shiki θα αυτοκτονήσει
Spoiler:
και γι'αυτό στο τέλος ήμουν ανακουφισμένος και αν και δεν πολύ συμπαθώ τα 'happy ending"εδώ νομίζω ότι ταιριάζει απολυτά μετά από αυτά που είχαν περάσει οι δυο τους.

Από τις υπόλοιπες ταινίες 2 και 4 ήταν αρκετά καλές βλέποντας το παρελθόν των πρωταγωνιστών ενώ και η 3 ήταν διασκεδαστική με μπόλικη δράση και μια συμπαθητική villain την Fujino, τέλος η 6 μοιάζει κάπως παράταιρη σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά και είναι η πιο ελαφριά/κωμική χωρίς να αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή.

#44 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 19:08

άλλα και την 7 η οποία κλείνει με ιδανικό τρόπο την ιστορία.

Spoiler:

#45 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 17:19

Spoiler:

Πράγματι εδώ όμως το τέλος ήταν ικανοποιητικό
Spoiler: