Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kara no Kyoukai (The Garden Of Sinners)

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#1 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 15:37

Kara No Kyokai : είναι μια σειρά Νουβελών, γραμμένων απο τον
Kinoko Nasu και σχεδιασμένες απο τον Takashi Takeuchi. Η σειρά είναι γνωστή επίσης με τόν όνομα
Rakkyo (らっきょ) The Garden of Sinner.
H Σειρά ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1998, σαν μια σειρά 5 κεφάλαια, στην ιστοσελίδα του Nasu και Takeuchi, ενώ τα δύο τελευταία κεφάλαια εκδώθηκαν στην Comiket τον Αύγουστο το 1999. Οι παραπάνω δημιουργοι το 2001 έφτιαξαν την εταιρεία Type-Moon (fate stay night).

Η σειρά έχει μεταφερθεί σε anime απο την εταιρεία ufotable και θα είναι χωρισμένη σε 7
κεφάλαια - ταινίες.

Genres: romance, supernatural.
Type : movie
Producer: Type Moon, ufotabe

General Story :
H πρωταγωνίστρια Ryougi Shiki μετά απο ένα τροχαίο ατύχημα έπεσε σε βαθύ κώμα για δύο χρόνια. Όταν awoke τελικά ξύπνησε, απέκτησε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τον θάνατο.

Η οικογένεια Ryougi προσπάθησε να δημιουργήσει ανθρώπινα όντα που θα υπερβαίνουν τους κανονικούς ανθρώπους, και για να ολοκληρωθεί αυτό, εκπαίδευσαν τα παιδιά τους στις διάφορες πολεμικές τέχνες, και τα ανάγκασαν να χωρίσουν τις προσωπικότητές τους. Πίστεψαν ότι με τη χρησιμοποίηση αυτής της μεθόδου, μια προσωπικότητα θα μπορούσε να είναι εμπειρογνώμονας σε ένα θέμα ενώ η άλλη θα μπορούσε να είναι γνώστης άλλων θεμάτων.

Η Shiki δεναποτέλεσε εξαίρεση σε αυτό, και είχε μια αρσενική και θηλυκή πλευρά που άλλαζε διαχοικά την μία με την άλλη. Μετά ι από το ατύχημα, Shiki θεώρησε ότι η αρσενική πλευρά προσωπικότητάς της είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Μέχρι τώρα έχουν βγει οι παρακάτω:

Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Isshou - Fukan Fuukei / 01.12.07
The Garden of Sinners

Posted Image

Teaser:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dN6B5Oyi4pg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8SPcvMW-00[/youtube]

Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Nishou - Satsujin Kousatsu / 29.12.07

Murder study

Posted Image

Μια σειρά των φρικιαστικών δολοφονιών συμβαίνουν σε μια ήρεμη πόλη.
Ο δολοφόνος κάθε φορά πιό εξοικειωμένος με τη δολοφονία, ενώ δεν υπάρχει
κανένα στοιχείο για την ταυτότητά του. Υπό αυτές τις συνθήκες γίνεται η πρώτη συνάντηση της Ryougi Shiki με τον Mikiya Kokutou που θα διαμορφώσει τελικά τη ζωή της.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8SPcvMW-00[/youtube]

Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai San Shou - Tsuukaku Zanryuu / 09.02.2008
Remaining Sense of Pain

Posted Image

Story:

Ιουλίος 1998 - Μετά την έβρεση μιας ομάδα εγκληματιών, νεκρών σε πολυσύχναστα μέρη, με τα άκρα τους γυρισμένα και αποκομέν. Ο Aozaki Touko αναλαμβάνει να βρει τον δολοφόνο και ζητά απο την Shiki για τη βοήθεια. Ο κύριος ύποπτος είναι η Asagami Fujino ένα κορίτσι που γνώριζαν τα παιδιά, την οποία η Shiki θεωρεί ότι είναι απο το "είδος" της.
Παράλληλα ο Gakuto, φίλο του Kokutou Mikiya από το σχολείο, Gakuto, τον ζητά απο τον Asagami να βρεί έναν εξαφανισμένο νεαρό άνδρα σχετικό με την ομάδα εγκληματιών, ο οποίοι διέφυγε της σφαγής και κρύβεται, φοβισμένος για τη ζωή του.

Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Yon Shou - Garan no Dou / 24.05.08

Posted Image

δεν βρήκα το story

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PdPzsMr7pjk[/youtube]

Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Go Shou - Mujun Rasen / 16.08.08

Posted Image

δεν βρήκα το story.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zrSbH1bRew0[/youtube]

Dvd Trailer :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yCTLO_V0AsU[/youtube]

more info :
Kara no Ky�kai - Wikipedia, the free encyclopedia
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&orderby.name=1.1&orderby.airdate=0.1&orderbar=0&noalias=1&do.search=search&adb.search=kara+kyoukai

Groups :
Kara no Kyoukai
Ελληνικοί Υπότιτλοι: μόνο οι 3 πρώτες ταινίες Awmnw Τracker : gamato.info

#2 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:26

Τις ταινίες τις βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσες (είδα τις πρώτες 3) αν και η πρώτη ήταν αρκετά πιο ακαταλαβίστικη καθώς δε μας εξηγεί πολλά και βρίσκεται χρονικά μετά τις επόμενες 2 ταινίες πράγμα που μπερδεύει ακόμη περισσότερο. Η δεύτερη και η τρίτη μου άρεσαν πολύ περισσότερο πάντως.

Πάντως για mystery-supernatural-horror-splatter είναι στα καλύτερα του είδους καθώς εκτός από πολύ ωραία ατμόσφαιρα, έχει πέσει τρελό budget με αποτέλεσμα να έχουν τρομερή λεπτομέρεια το animation και το σχέδιο. Μιλάμε για φοβερό σχεδιασμό στο αίμα, πολύ ρεαλιστικό κι αποτρόπαιος ο τρόπος που το δείχνει, ανεβάζει πολύ την σειρά σε ατμόσφαιρα.
Μιλάμε για budget σχεδόν ισάξιο με κανονικές ταινίες. Οπότε καταλαβαίνετε για τι λεπτομέρεια μιλάμε.

Είναι βέβαια σαν ongoing ova series ουσιαστικά, καθώς η κάθε ταινία διαρκεί περίπου 1 ώρα, και μας αφήσαν φυσικά στα κρύα του λουτρού περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει μετά.

Πολύ καλό mystery horror πάντως έχει πολλές δυνατότητες.

PS1 : Οι ταινίες έχουν υποτιτλιστεί από [gg] στα αγγλικά, και από [ΑnimeAwmn] στα ελληνικά. (gamato.info, bwgt, greektracker)
πάρτε και Links οι τεμπέληδες :

PS2 : Info για το 4o movie πλέον υπάρχει και στο anidb Eri. Ωραίο thread btw είσαι πολυ κατατοπιστική. ^^

Edited :
PS3 : Βασικά βάλτε και "Garden of Sinners" στον τίτλο του thread που είναι ο english title.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:23

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:44

Σαν λάτρης της δουλειάς των Type-Moon ήρθα να πω και εγώ δυο λόγια. Καταρχάς οι ταινίες είναι όντως εκπληκτικά ενδιαφέρουσες. Η πρώτη ταινία είναι κατ'εμέ ένας τρόπος Marketing για να γνωρίσεις τους χαρακτήρες/το style λίγο πολύ και ουσιαστικά μέσα από τις υπόλοιπες βλέπεις την πραγματική ιστορία. Κυκλοφορεί μια φήμη ότι πρόκειται για alternative version του Tsukihime (another Type-Moon project) αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Όλες οι δουλειές του συνδέονται με κάποιον τρόπο και το ίδιο ισχύει και με το Kara no Kyoukai. Έχει όντως κοινά στοιχεία με το Tsukihime (είναι αλήθεια ότι πρώτα φτιάχτηκαν τα novels του Kara no Kyoukai και από κει εμπνεύστηκαν την ιστορία του Tsukihime) αλλά that is all.

Σε κάθε ταινία βλέπουμε ένα διαφορετικό κεφάλαιο (στην τύχη, μιας και δεν πάει χρονολογικά) της ιστορίας της Shiki κυρίως αλλά και των υπόλοιπων χαρακτήρων. Και εγώ είδα τις 3 πρώτες ταινίες και συμφωνώ με τον Radagast ότι η πρώτη δεν ήταν τόσο καλή όσο οι άλλες δύο, κυρίως γιατί πάνω κάτω δεν ξέρεις και τι σου γίνεται. (Δε βοηθάει και η άκυρη περιγραφή του animedb που αντί για τα stuff της πρώτης ταινίας μόνο γράφει τι γίνεται γενικώς).

Τις ταινίες (και τους χαρακτήρες) τις λάτρεψα
(lol φαίνεται γιατί πρόσφατα έβαλα σετάκι Shiki^^)και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και οι υπόλοιπες που μένουν. Κρίνοντας ότι η 3η βγήκε το Φεβρουάριο και είχαμε subs τον Ιούλιο, η τέταρτη ταινία που βγήκε τον Απρίλη λογικά θα γίνει available for us κοντά στο Νοέμβρη/Δεκέμβρη.

PS: A mod edit that Kara no Kyoukai on the title thread:P
PS2: Nice thread Eri^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 21:12

Great thread, Eri, :riiight:

Τις ταινίες τις είχα προσέξει εδώ και καιρό στο anidb, αλλά δεν ήξερα αν χρειαζόταν να δω το Tsukihime πριν από αυτές. Thnx for clearing that out, έχω ήδη φύγει για downloading. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 16:30

BUMP!

Η 4η ταινία Kara no Kyoukai είναι διαθέσιμη από gg :nbleed::nbleed:

6czp.jpg

#6 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 19:03

ειδα και το 4ο kara no kyoukai
απλα φανταστικο!! (οπως και ολα τα προηγουμενα)
η σειρα του kara ειναι απο τα κορυφαια του 2008
αντε τωρα να περιμενουμε μερικους μηνες να βγει και το επομενο:bahhh:

#7 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 00:58

φαίνεται πάρα πολύ καλο
πάει για download επιτόπου
thanx eri για το θρεντ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 18:01

είδα τις 3 πρώτες τρεις επιτέλους, μου άρεσε όλη αυτή η ανακατεμένη ιστορικότητα λολ.
το soundtrack ακόμη περισσότερο.

edited...τεικά οι awmn δεν είναι τόσο κακοί, ο Player Με τον οποίο τα έβλεπα δεν τα έδειχνε
καλα λολ

πάντως τέτοια Ovas είναι τόσο ποιοτικά αναβαθμισμένα που σε κάνουν να λες
ποιο το νόημα να κάθομαι να βλέπω σειρές.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 05 Ιανουάριος 2009 - 18:19

#9 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 19:39

Mπραβο Λιζα! Respect για το πρωτο ποστ!

Kαλα εγω ο κλασσικος αθλιος! εχω δει ολη τη σαβουρα και ακομα δεν εχω καταφερει να δω την πρωτη ταινια μονο η οποια και μου αρεσε παρα πολυ! παρα πολυ υποβλητικη και εχω να παρατηρησω οτι και σεναριακα ηταν καθαρη και απλη (χωρις να γινεται βεβαια και παιδικη) ενω συνηθως σε παραγωγες τετοιου περιεχομενου, ε οπως και να το κανουμε, τα κανουν λιγο κουλουβαχατα καμια φορα... πχ στο Mnemosyne (σημειωση: η αγαπημενη μου OVA για φετος) υπηρχαν σημεια που εμενα λιγο με την απορία.

Gotta watch the rest of the movies sometime.... i suck i know.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 20:42

νομιζω ότι πρέπει να τη δούμε ολοκληρομένη για να καταλήξουμε στο πια είναι πιο καλή.
επίσης νομίζω είναι άτοπο να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους είναι πολύ διαφορετικά.
πραγματικά όμως τα χρώματα της , το σχέδιο και όλο το animation είναι πολύ διαφορετίκο
για το soundtrack δεν το συζητάω με τρέλανε.
σεναριακά φαίνετε πιο ενδιαφέρον απο το mnemosyne.
γι αυτό ειπα να μη το συγκρινουμε

#11 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 15:16

Αρνιόμουν πεισματικά να δω την gg έκδοση, μια που μου άρεσε η Menclave και είπα να την περιμένω. Επειδή όμως αργεί πάρα πολύ, και επειδη στο στρατό η ώρα περνάει δύσκολα, είπα να δω από gg. Κανένα πρόβλημα με το release τους φυσικά, άφοψο στα όλα του!

Οι ταινίες γενικά τα σπάνε. Μπορεί στην πρώτη να χάνεις τη μπάλα, αλλά σιγά-σιγά σου δίνει στοιχεία για να συμπληρώσεις το puzzle.

Φανταστική ατμόσφαιρα, visuals, μουσική, χαρακτήρες. Κι όλα αυτά μέσα στο σύμπαν της TYPE-MOON, με γνώριμα στοιχεία από το Tsukihime.

28 του Γενάρη νομίζω βγαίνει και η 5η ταινία, οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας... :P
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#12 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 00:29

4η από Amwn βγήκε .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#13 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 02:21

Ωραία είδα και την τέταρτη
και θα πω κάτι που ποτέ δεν έχω ξαναπεί σε anime και θα κάνω κάτι που ποτέ δεν έχω ξανακάνει, ούτε καν στο N.G.E
μπερδεύτηκα....
............................θα το ξαναδώ από την αρχή.
σας είπα πόσο μου άρεσε η μετάφραση απο τους awmn?

#14 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 04:06

Αρκετά καλό και το 4ο, κάπως κάποιες απορίες λύνονται σιγά σιγά, αλλά άλλες ξεπηδάνε.
Από ατμόσφαιρα και μουσική το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερο πάντως όσο προχωράει το plot. Και το animation κλασικά eye candy πολύ ανώτερο από series.

Τώρα ποιος περιμένει για τα next 3... :deadga6:
Μου φαίνεται πως όταν τελειώσουν όλα, απλά θα ξαναπέσει ένα rewatch με το "σωστό" history order αντί για τη σειρά που έγιναν air... γιατί αλλιώς πολύ μπέρδεμα..
(χώρια που ξεχνιούνται εύκολα με τόσο διάστημα που παίζει μεταξύ του κάθε movie)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#15 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 13:37

BUMP AGAIN!

Βγήκε η 5η ταινία από gg .Μόλις τελείωσα το download και πάω να κάψω τις επόμενες 2 ώρες της ζωής μου :wis:

6czp.jpg