Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dennou Coil

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 14:11

PS : Το είδα από Ureshii και έπασχε σε πολλούς τομείς το encode τους τελικά, no idea why, αλλά πολύ artifacts και blocking. (46ρα full hd, οπότε όλα φαινόντουσαν)

Τα artifacts/blocking/grain/noise/whatever ήταν stylistic touch του studio και ήταν σωστή IMO η απόφαση των Ureshii να διατηρηθούν ως έχουν.

Έχω διάφορα raws στη διάθεσή μου που συνηγορούν σε αυτό (DVDs, TV-rips, HDTV-rips, transport streams).

Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν την προσέγγιση των Kraze (smooth/deblock/denoise) αλλά θα χανόταν το feeling.

Btw, αν ανατρέξει κανείς στα post/forum της εποχής, θα διαπιστώσει τα ίδια παράπονα! :P
(So blame the studio/creator kthx)
xD
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#17 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 22:35

μολις ειδα τ επεισοδιο 12 κ απλα δεν υπαρχει πολυ πρωτοτυπη ιδεα.......:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2010 - 21:18

Την τελειωσα κι εγω. Στην αρχη μου φανηκε λιγο "παιδικο" αλλα τελικα ηταν αρκετα καλη σειρα. Ειχε σαφως ελλατωματα, αλλα το σεναριο κι η εξελιξη της ιστοριας με ικανοποιησαν. Ακομα και τα "fillers" ειχαν λιγο γελιο. Καποιοι χαρακτηρες βεβαια προς το τελος χαθηκαν τελειως παροτι φαινοταν οτι θα ηταν απο τους πρωταγωνιστες. Γενικα παντως αξιζει το ανιμε. Εχει και πολυ ωραιο σχεδιο.