Καμμια λυση...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Cant Stay Loged In!
Started By
GkLoc
, Sep 12 2008 16:08
10 replies to this topic
Posted 12 September 2008 - 16:08
Λοιπον αυτο το παθαινω σε ολα τα site,βαζω τα στοιχεια μου,μετα βαζω Remember me η Keep Me Logged In ομως καθε φορα που κλεινω και ξαναανοιγω τον FIrefox μου κανει Log out παντου,,,
Καμμια λυση...
Καμμια λυση...
Posted 12 September 2008 - 16:20
βασικά το firefox είναι για τα μπάζα...το έχω στη δουλεια και μου παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αλλα πολλά όπως το να μην μπορώ να μπω σε ιστοσελιδα ή να δω βιντεοκλιπ που μου στέλνουν
Posted 12 September 2008 - 16:33
Λογικα εχεις βαλει στις ρυθμισεις οποτε κλινης firefox να διαγραφονται τα πρωσοπικα δεδομαι που εχεις αποθηκευση ψαξε και 8α το βρις

Spoiler:
Posted 12 September 2008 - 16:36
Εργαλεία-->Επιλογές-->Απόρρητο-->Cookies-->Αποδοχή Cookies από σελίδες(tick it)-->Διατήρηση μέχρι (επέλεξε "να λήξουν")
Posted 12 September 2008 - 16:42
ααααααα να το κάνω κ εγω στη δουλειά μου!!!με βοηθήσατε κ εμενα παιδιά arigato!!!!
Posted 13 September 2008 - 19:57
Tα εχω κανει ολα αυτα αλλα και παλι συνεχιζει να με πεταει εξω απο Παντου..
Posted 13 September 2008 - 20:05
Τότε μη χρησιμοποιείς Firefox..Tα εχω κανει ολα αυτα αλλα και παλι συνεχιζει να με πεταει εξω απο Παντου..
Konata rulez.
Posted 13 September 2008 - 20:08
υπαρχει περιπτωση να εχεις ενεργοποιησει την επιλογη
Always clear my private data when i close firefox
(στην ιδια σελιδα με τις επιλογες για τα cookies)
αν δεν ειναι ουτε αυτο εγκατεστησε κανενα addon που να διαχειριζεται και να προστατευει τα cookies
εγω για αυτην την δουλεια εχω τον CookieCuller
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/82
Always clear my private data when i close firefox
(στην ιδια σελιδα με τις επιλογες για τα cookies)
αν δεν ειναι ουτε αυτο εγκατεστησε κανενα addon που να διαχειριζεται και να προστατευει τα cookies
εγω για αυτην την δουλεια εχω τον CookieCuller
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/82
Posted 13 September 2008 - 22:44
Τότε μη χρησιμοποιείς Firefox..
This is not an option...

Posted 13 September 2008 - 23:28
Αν μιλάτε για Firefox 3 ίσως παίζει κάνα prob,γιατί έχει πάρει διάφορα τ'αυτί μου...
Downgrade and ur all good ^_^
And as Ephialtes says,changing browsers is not an option
Downgrade and ur all good ^_^
And as Ephialtes says,changing browsers is not an option