Ο εναλλακτικος κοσμος της Αθηνας ηξερε που να βρισκεται το προηγουμενο παρασκευοσαββατο, στο festival Lifo nights φυσικα!
Δυστυχως πηγα μονο στην μια απο τις 2 μερες του festival στον αγαπημενο πλεον πολυχωρο bios. Την πρωτη μερα του festival δεν ειχα παρεα για να παω ετσι ωστε να απολαυσω την Sugahspank, ουτε τους αγαπημενους μου cast-a-blast, οποτε εμεινα σπιτι.

Την δευτερη μερα τρεχαμε σαν τρελοι με την παρεα μου για να προλαβουμε να δουμε μια φορα και εμεις live την περιβοητη Monika, μπενοντας στο bios διαπιστωσαμε πως με τον χαμο απο κοσμο που επικρατουσε στο live και τον ανυπαρκτο εξαερισμο του χωρου δεν θα την παλευαμε για πολυ γι'αυτο συντομα αποφασισαμε να κατευθυνθουμε πρως την εξοδο οπου ηπιαμε το ποτακι μας με την ησυχια μας. Μετα απο λιγη ωρα βγηκε στην σκηνη ο Matt Elliott ενω ευτυχως ταυτοχρονα εφυγαν ολοι αυτοι που ειχαν ερθει μονο για την Monika στο festival, ο Matt Elliott μου αρεσε ομως οχι οσο περιμενα, πριν ολοκληρωθει το live πεταχτηκαμε για λιγη ωρα στο νηπιαγωγειο οπου βαραγε τα γνωστα του soul/funk/jazz/latin κλπ πραγματα ο αγαπητος μας dj, ο Σπηλιος.
Να μην τα πολυλογω γυρισαμε στο bios ετσι ωστε να δουμε τον John Mauss που οι πληροφοριες μας ελεγαν οτι θα βγει κατα τις 03:30, κατεβηκαμε στην υπογα οπου ειχαν απομηνει λιγοστα ατομα (~60), και συντομα μπροστα απο τα decks αντι για πισω που περιμεναμε εμφανιστηκε ο john και πραγματικα τα εδωσε ολα, ουρλιαζε, χοροπηδαγε, πηγαινε περα δοθε, ανεβαινε σε καρεκλες, ενω ταυτοχρονα ταιριαζε πολυ με την ολη ατμοσφαιρα του υπογειου του bios η ολη φαση του και σιγα σιγα ενιωθα πως εβλεπα ενα απ'τα ποιο ξεχωριστα και ομορφα live του 2008, αυτο ηταν ενα πραγματικα αξεχαστο live.

John Mauss (live):