Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#46 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 December 2008 - 22:15

αχ σας διαβάζω εδώ που λέτε πόσο καλό είναι κ εγώ 2 βδομάδες τώρα παλεύω να τελειώσω το 1ο επεισόδιο
plz πείτε μου ότι γίνεται καλύτερο!

Καταρχάς να πω ότι τα πρώτα 2 επεισόδια είναι filler. Στην ουσία σου δίνουν μια γεύση του κλίματος που επικρατεί και γνωρίζεις τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Εμένα πάντως μου τράβηξε το ενδιαφέρον η σειρά από την πρώτη σκηνή στο δάσος και αν και τα πρώτα επεισόδια δεν είναι τα καλύτερα, μου είχαν αρέσει.

Γενικά η σειρά είναι εντελώς 'φεύγα' και τα περισσότερα επεισόδια είναι αυτοτελή εκτός από κάποια arc των (2-5) επεισοδίων. Αυτό που μ' άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι συναντάς, ανάλογα με το επεισόδιο, χιούμορ, σάτιρα, δράση, περιπέτεια ακόμα και δράμα.

Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς σ' αυτό που ρωτάς. Κάποια επεισόδια είναι κορυφαία κάποια όχι τόσο. Για μένα πάντως η σειρά στο σύνολο της παίρνει πάνω από 9. Ο μόνος τρόπος για να δεις αν θα σ' αρέσει, είναι να κάτσεις να την δεις.:try:

Edited by Nighteyes, 21 December 2008 - 17:40.

Posted Image

Posted Image

#47 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 18 December 2008 - 00:04

plz πείτε μου ότι γίνεται καλύτερο!

βρε anelis το avatar μου ειναι απο επισοδειο gintama.
δε σου αρκει?
παιδια καντε κατι μη μας ξεφυγει ο υποψηφιος gintama-tard (anelis) γιατι με το ψαροτουφεκο τους μαζευουμε.

Edited by G.T.P._1982, 25 December 2008 - 04:08.

#48 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 December 2008 - 15:21

Ο καλα τι θεικο το επεισοδιο 25,που καθονται γυρω απ'το τραπεζι και σκεφτονται αλλα Death Note style τι κινησεις θα κανουν για να φανε και να κοροιδεψουν τους αλλους,EPIC:hihi2:

edit:Λεει μεστο μυαλο του ο Gintoki,"Good move Zura",και μετα στο μυαλο του ο αλλος"Zura janai,Katsura Da":kakaka:

Berserk___Gatsu.jpg

#49 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 December 2008 - 16:57

Ενημερωτικό e-mail από crunchyroll:

Hi Kenny_AF!

As you may know, we recently got permission to show Naruto Shippuden, Gintama, Skip Beat!, and Shugo Chara on crunchyroll starting January 8th. [...]

Να αρχίσω να ανησυχώ για τα fansubs; :sadist:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#50 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 20 December 2008 - 17:05

Να αρχίσω να ανησυχώ για τα fansubs; :sadist:

OXIIIIIIIIIIII:terror2:
Δεν φτανει που ειναι πισω τα Fansubs ποσα επεισοδια,αμα ειναι να σταματησουν κιολας,we are screwed:deadga6:

Berserk___Gatsu.jpg

#51 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 20 December 2008 - 19:02

Ενημερωτικό e-mail από crunchyroll:Να αρχίσω να ανησυχώ για τα fansubs; :sadist:

don't worry.
ολο και καποιοι AllHailZura (if you know what i mean) θα εμφανιστουν και θα μας σωσουν :tensai::orly::hehehe:.

#52 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 December 2008 - 23:08

Έχω παρακολουθήσει 33 επεισόδια μέχρι τώρα και μόνο ευχάριστα σχόλια έχω να κάνω για τη σειρά. Καταπληκτικά openings/endings, κωμικοί και συμπαθητικοί χαρακτήρες(ειδικά ο μπούκλας πρωταγωνιστής!) και αρκετά ηθικά διδάγματα παρμένα ομως απο την ζωή και όχι απο επιτηδευμένες φιλοσοφικές θεωρίες.
Απορώ γιατι ο κόσμος που το βλέπει είναι τόσος λίγος(κρίνοντας πάντα απο την κίνηση που βλέπω στο sub forum)

#53 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 December 2008 - 03:41

Αυτή την απορία την έχουμε πολλοί. Ίσως να μην χτυπάει καλά στο αυτί ο τίτλος.:D

Προσωπικά την ξεκίνησα εντελώς τυχαία. Είχα πετύχει τον τίτλο σε μερικά site και κάπου είχα δει θετικά σχόλια. Κατά τ' άλλα δεν είχα ιδέα περί τίνος επρόκειτο. Γενικά προτιμώ να μην ξέρω λεπτομέρειες γι' αυτό που θα πάω να δω. Οπότε τη ξεκίνησα εντελώς ανυποψίαστη.
Από την αρχή με εξέπληξε θετικά. Όταν τελείωσε η σκηνή στο δάσος είπα: 'Εδώ κάτι καλό πάει να γίνει.' Επίσης αρχικά δεν πολυκαταλάβαινα τι γινόταν, που, πότε και γιατί, κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Δεν πιστεύω πως αν την ξεκινήσει κάποιος τη σειρά ότι δεν θα του αρέσει. Μπορεί να μην ξετρελλαθεί αλλά σίγουρα θα την δει ευχάριστα. Συνεπώς, αν συνεχίσουμε να μιλάμε για το Gintama, όλο και περισσότεροι θα σκεφτούν να το δουν. Βλέπε, βλέπε Gintama στα πρόσφατα post, ε δε μπορεί θα τους κινήσουμε την περιέργεια.;)

Posted Image

Posted Image

#54 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 26 December 2008 - 00:43

Και εγω απ'την σκηνη στο δασος μου κινησε την περιεργεια και ενδιαφερον,
Spoiler:
,ε απο εκει κολλησα,ουτε και εγω ηξερα την ιστορια και τι γινοτανε,και το λατρεψα αμεσως...

Εγω το ανακαλυψα thanks to Kenny,ο οποιος ειναι αυτος που με προσυτιλισε,και καλα εκανε,το μονο που μου ειπε ειναι οτι ηταν ενα Shounen παρωδια,και οτι πρεπει να δω μερικα επεισοδια για να μπω στο κλιμα,αν και εγω μπηκα αμεσως...

Τι να πω,φοβερη σειρα,πολυ εξυπνη και διημουργικη,τρελο γελιο,φοβερες ατακες(Zura janai,Katsura Da),ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ χαρακτηρες,αγαπημενοι Gintoki k Hijikata(ο καημενος ο Yamazaki τι εχει τραβηξει),γενικα Genious Σειρα,και πρεπει να την δουνε ΟΛΟΙ,come to the Gintama side,we have ichigo milk:kill4u:

Edited by GkLoc, 26 December 2008 - 01:20.

Berserk___Gatsu.jpg

#55 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 December 2008 - 00:56

Μήπως να έβαζες όμως σε spoiler tag το τι έγινε μετά το δάσος;:nosey:

Όντως οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας.

Ενημερωτικό e-mail από crunchyroll:Να αρχίσω να ανησυχώ για τα fansubs; :sadist:

Επειδή στο site των Rumbel δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει το 94 μπήκα μέσα στο φόρουμ τους και βρήκα αυτό.
http://rumbel-subs.com/forum/index.php?topic=734.0
Απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουν το subbing.
Βέβαια είναι λίγο παλιά τα νέα. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Edited by Nighteyes, 26 December 2008 - 01:11.

Posted Image

Posted Image

#56 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 26 December 2008 - 01:20

Μήπως να έβαζες όμως σε spoiler tag το τι έγινε μετά το δάσος;

Λολ,πλακα με κανεις ετσι?:terror2:
Αnyway ενταξει θα το φτιαξω,αλλα και παλι ετσι ειναι το Gintama,αυτο δεν ηταν Spoiler,στο πρωτο λεπτο παιρνει μερος:wis:

Berserk___Gatsu.jpg

#57 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 December 2008 - 01:35

Προσωπικά θα με χαλούσε αν το ήξερα από πριν, γι αυτό το είπα. :nosey:

Posted Image

Posted Image

#58 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 December 2008 - 01:26

Ας ανακοινωσω και εδω οτι αρχισα να καιγομ---βλεπω ηθελα να πω, το Γκιντάμα! Αρχισα απο το μανγκα γιατι τα πρωτα επεισοδια παρα ηταν βαρετα για να τα βλεπω σε ανιμε ΧΡ Πραγματικα τοσο καιρο ακουγα τις ατακες απο τον Hajime,ε στο τελος αποφασισα να δω τι παιζει... ειδα τα πρωτα 2 volumes και κολλησα ΧΡ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#59 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 December 2008 - 17:28

Το τραγούδι Bubble Gum των Captain Straydum που έπαιζε στο ending των αρχικών επεισοδίων είναι φοβερό! Κρίμα που καί τα υπόλοιπα τραγούδια δεν είναι τόσο... ξεσηκωτικά!

#60 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 29 December 2008 - 19:31

Προσωπικά όλα μου άρεσαν λίγο πολύ. Αρχικά μου είχε αρέσει πιο πολύ απ' όλα το 1o op, το Pray. Αλλά το Shura των DOES κάθε φορά που το άκουγα μου άρεσε και πιο πολύ και κατέληξε να γίνει το αγαπημένο μου.

Posted Image

Posted Image