Τα καλύτερα νέα όσων αφορά τα tv anime series απο τότε που ανακοινώθηκε η προηγούμενη season Gintama.
Νιώθω δικαιωμένος που απείχα απο το manga για τόσο καιρό επειδή πίστευα στην based Sunrise.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2014 - 17:48
Τα καλύτερα νέα όσων αφορά τα tv anime series απο τότε που ανακοινώθηκε η προηγούμενη season Gintama.
Νιώθω δικαιωμένος που απείχα απο το manga για τόσο καιρό επειδή πίστευα στην based Sunrise.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2014 - 03:02
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2015 - 19:56
Κοντεύουμε να μπούμε στα μεγάλα arcs...... Η σειρά κειμένεται στα γνωστά top επίπεδα.
Από το 2008 που παρακολουθω Gintama, πλέον με μεγάλη άνεση λέω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου, από σειρές ταινίες θέατρα και λοιπές μορφές έκφρασης όλων των τεχνών και ειδών.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2015 - 10:43
Μετά το five month One Piece marathon, ξεκίνησα το Gintama UpToDate Saga!
Από το 99 που το είχα αφήσει μετά από μια βδομάδα έφτασα στο 126.
Άντε να δούμε πως θα πάει. Γενικά ένα παράπονο έχω, όταν προσπαθεί να σοβαρευτεί ψιλό βαριέμαι, όταν είναι αστείο κλαίω από τα γέλια.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2015 - 20:36
Απλά δε γράφει κανείς
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 01:24
Είναι λίγο θέμα είναι η αλήθεια, ότι δεν υπάρχει καθόλου συζήτηση γι αυτό εδώ και κρίμα. Συνέχισε παιδί μου μπας και φτάσεις στην arc που παίζει τώρα. That is to say, δεν είναι ότι τα προηγούμενα δεν αξίζουν, ισα ίσα. Απλώς τώρα shit hit the fan big time.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2015 - 04:25
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2015 - 22:09
οταν πέσουν όλα τα μαλλιά του sugita, και όπως είπε και ο ίδιος μαλλον θα πάει άλλα 20 χρόνια.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2016 - 20:48
Παιδια μπορειτε να μου πειτε απο ποιο torrent ή online stream (που να αξιζει) μπορω να βρω τα επεισοδια του Gintama απο το 1ο επεισοδιο;
Ευχαριστω.
"Nothing is true, everything is permitted."