Το θέμα είναι πως μόνο shounen δεν είναι το Gintama, αυτό έχουν παρανοήσει κάποιοι.
Parody/Σάτιρα είναι το gintama και μάλιστα απ'τη στιγμή που είναι και με αυτοτελές ύφος το θεωρώ μεγάλη χαζομάρα να το συγκρίνει κανείς με οποιοδήποτε απ'τα υπόλοιπα endless shounen, που σε αναγκάζουν να τα βλέπεις λόγω σεναρίου, τα οποία ούτως ή άλλως δεν θα άντεχα ποτέ να δω για κανέναν λόγο προσωπικά.
Και μόνο για τον λόγο ότι είναι απρόβλεπτο και οι χαρακτήρες τόσο random που θυμίζουν samurai champloo σε πολλές φάσεις, παίρνει εκτίμηση μόνο και μόνο από' κει για μένα.
Ένα επεισόδιο ανά 2-3 μέρες βλέπω και το ευχαριστιέμαι κι ας είναι κατά κάποιο τρόπο brainless fun. Άλλωστε αν θες να δεις κάτι εξεζητημένο και με τροφή για σκέψη, τόσοι άλλοι τίτλοι υπάρχουν. Αν θες απλά να χαμογελάσεις, να γελάσεις και να διασκεδάσεις όμως, είναι ότι πρέπει μετά από μια κουραστική μέρα διαβάσματος ή δουλειάς. Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως μπαίνει σε τοπ1 για σειρά να βλέπει κανείς σε διάρκεια στρατιωτικής θητείας.
(παίζει να το κάνω drop για να το δω στρατό λολ)
Άποψή μου πάντα, αλλά μην είμαστε και ακραίοι χωρίς να έχουμε δει κάτι.
Όλα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, και πάντα παίζει ρόλο σε τι διάθεση είσαι για να δεις κάτι.
Απλά και γω λόγω ηλικίας δεν μπορώ με τπτ να δω pure brainless action όπως είναι πολλά shounen. Αλλά για brainless comedy/parody δεν θα έλεγα όχι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 23 Απρίλιος 2009 - 20:19