Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#91 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 01:27

Oh hi...

Spoiler:

:oo:---->:tensai:---->:frozen:---->:wooi2:---->:bath:---->:gn2:

Τώρα μπορώ να κοιμήθω πιο ήσυχος τα βράδια. Gintama for great justice. All your parody are belong to Gintama. Να περιμένουμε τα ίδια επίπεδα καφρίλας; Από ότι έχω δει, το manga βρισκεται στο 246ο κεφάλαιο του και το anime, λίγο-πολύ, έχει καλύψει το περιεχόμενο του (αν κάνω λάθος, plz διορθώστε με :P). Να περιμένουμε fillers;

#92 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 02:03

Κοίταξα λίγο στο wikipedia και όντως, ζήτημα να υπάρχουν 30 chapter που δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα στο anime. Αν και στο Gintama ακόμα και τα filler είναι στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα επεισόδια(τουλάχιστον μέχρι τώρα), θα προτιμούσα να σταματούσε μερικούς μήνες και να συνέχιζε την υπόθεση του manga. Αλλά ότι και να λέμε, αφού αποφασίστηκε να συνεχίστει κανονικά η 4η season, είδομεν...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 02:11

ενταξει απο τα μεχρι τωρα filler οι τυποι δειχνουν πως "το 'χουν". εδω αντεξαμε 80 συνεχομενα filler επισοδεια naruto στη μια filler season gintama θα κωλοσουμε?

#94 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 02:17

Εγω πάντως συνεχίζω να προσεύχομαι να γίνουν animated τα Ginpachi-sensei novels. :emptyonexg1:

LfNX0dh.png

#95 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 02:55

Εγω πάντως συνεχίζω να προσεύχομαι να γίνουν animated τα Ginpachi-sensei novels. :emptyonexg1:

Επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα....holy fucking shit! Ginpachi-sensei novel? Δεν είχα ιδέα. Off to google the shit out of it.

#96 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 14:14

...δεν καταλαβαίνω την ψύχωσή σας με τα fillers...
γιατί πρέπει να βασίζεται κάτι στο manga?
ειδικά ένα τόσο random όσο το gintama...
αφού ούτως ή αλλως ότι να ναι γίνετε στη σειρά
δεν υπάρχει ένα ενιαίο άρκ (όπως το λέτε τέλος πάντων)
εκτός αν άφησε κάνα αρκ στην μέση.

#97 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 16:16

...δεν καταλαβαίνω την ψύχωσή σας με τα fillers...
γιατί πρέπει να βασίζεται κάτι στο manga?
ειδικά ένα τόσο random όσο το gintama...
αφού ούτως ή αλλως ότι να ναι γίνετε στη σειρά
δεν υπάρχει ένα ενιαίο άρκ (όπως το λέτε τέλος πάντων)
εκτός αν άφησε κάνα αρκ στην μέση.

Καλά, δεν πρόκειται τόσο για ψυχωση. Στο κάτω-κάτω της γραφής, καμια 10αρια είναι τα fillers π.χ. το 50, που είχε να κάνει αποκλειστικά με το anime και όλοι ξέρουμε πόσο απίστευτο είναι, και μόνο ένα δεν μου άρεσε (εκείνο που παρωδούσε τα πόκεμον, δεν μου έβγαλε καθόλου γέλιο). Απλά, τώρα, που θα βγουν άλλα 50 επεισόδια και από το manga έχουν μείνει καμια 20αριά κεφάλαια για να γίνουν animated, η συχνότητα των fillers θα είναι μεγαλύτερη (αν και πιστεύω ότι θα είναι εξίσου κάφρικα με τα υπόλοιπα). Συζήτηση να γίνεται με άλλα λόγια :P

#98 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 17:47

ναι αλλά αν το Μanga βασιστεί σε αυτά τα φίλερς κάποια στιγμή
αυτά δεν θα πάψουν να έιναι φίλερς; οεο???
who need the manga when we can still have Gintoki?

#99 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 18:06

Εξαρτάται. Επειδή ήταν πετυχημένα τα filler(που ήταν και ελάχιστα) ως τώρα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο με τα καινούργια. Ειδικά αν είναι και πολλά. Αν δεν αλλάξουν βασικά πράγματα στις προσωπικότητες των χαρακτήρων δεν με ενοχλεί αλλά δεν θα μάθουμε τι γίνεται παρακάτω στην υπόθεση. Γιατί υπόθεση υπάρχει, αν και δεν είναι αυτό που φαίνεται στη συγκεκριμένη σειρά. Όπως το παρελθόν του Gintoki και οι επόμενες κινήσεις του Takasugi.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:55

Λοιπόοοον... έχω αρχίσει το anime και ΠΡΟΣΠΑΘΩ εδώ και ΠΟΛΥ καιρό να τελειώσω το δεύτερο επεισόδιο!! :oo: Το πρώτο (διπλό) το είδα με το ζόρι.

Γίνεται πραγματικά καλύτερο στη συνέχεια; Και αν ναι, για πείτε ένα επεισόδιο κατάλληλο για να με βάλει στο κλίμα, γιατί με βλέπω να κοιμάμαι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 17:11

Όπως είσαι, πιάσε το 18... ^^

Τα μόνα που χρειάζεται να ξέρεις είναι τα ονόματα των χαρακτήρων, και ότι ο Isao είναι ερωτευμένος με την Otae.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#102 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 17:24

Λοιπόοοον... έχω αρχίσει το anime και ΠΡΟΣΠΑΘΩ εδώ και ΠΟΛΥ καιρό να τελειώσω το δεύτερο επεισόδιο!! :oo: Το πρώτο (διπλό) το είδα με το ζόρι.

Γίνεται πραγματικά καλύτερο στη συνέχεια; Και αν ναι, για πείτε ένα επεισόδιο κατάλληλο για να με βάλει στο κλίμα, γιατί με βλέπω να κοιμάμαι...

Επειδή έχει γίνει ακριβώς η ίδια ερώτηση και βαριέμαι να γράφω τα ίδια...
http://www.anime.gr/forums/gintama/5581-gintama-%E3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-4.html#post267413

Η άποψη μου είναι ότι τα πρώτα 10 περίπου επεισόδια πρέπει να τα δει κάποιος για να γνωρίσει τους βασικούς χαρακτήρες. Από κει και πέρα, ανάλογα με τα γούστα σου θα σου πρότεινα άλλο επεισόδιο. Επειδή όμως δεν σε ξέρω προσωπικά...
Αυτά που έχω προτείνει και αλλού είναι τα παρακάτω.
Spoiler: Επεισόδια

Μόνο αν δεις ως εκεί μπορείς να κρίνεις το Gintama, γιατί τότε θα έχεις δει όλη την γκάμα των ειδών που συνδυάζει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 22:12

δε ξερω αν ανηκει εδω αλλα οι rumbel λογω των 2 χρονων τους λενε πως μας επιφυλασουν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη σημερα (μακαρι να ναι το dvd του jump festa):if:.

#104 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 22:16

Κατι μου λέει οτι θα είναι batch με τα υπόλοιπα επεισόδια απο Itou arc.

LfNX0dh.png

#105 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 22:48

δε ξερω αν ανηκει εδω αλλα οι rumbel λογω των 2 χρονων τους λενε πως μας επιφυλασουν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη σημερα (μακαρι να ναι το dvd του jump festa):if:.

Αυτό το DVD έχει βγει καν; :hmmm:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||