Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Gintama episode discussion

• Please log in to reply
487 replies to this topic

#286 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 07 February 2012 - 12:39

Πως μπορείς,να λες τέτοια πράματα..... :P

Youtube Video

*Zura!* *Zura!* *Yaru nara ima shika ne, Zu-ra!*

ΠΕΘΑΙΝΩ!:hahaha: Όσες φορές κι αν το δω, και το 'χω βάλει εκατομμύρια! Η καλύτερη ραπ στον κόσμο! Τι άκυρος τύπος!

Το καινούργιο σοβαρό ark προβλέπεται θεϊκό... Το 244 ανέβασε στα ύψη τις προσδοκίες μου, αλλά το 245 τις ξεφούσκωσε κάπως, η μόνη καλή σκηνή ήταν τα μηνύματα, shut-up text-addict... Οκ Ι won't start complaining yet, ήταν μεταβατικό επεισόδιο, θα τους δώσω λίγο χρόνο.:hot: Όχι ότι ήταν κακό, αλλά το 244 ήταν απλά τόσο καλό που μπροστά του ωχριούσε. (Μα βέβαια ο,τι και να ήταν, το 244 είχε την ιστορία του Hijikata!:Blissfull: Φχαριστήθηκα επεισόδιο και μόνο απ' αυτό!) Come on, move it on, Gintoki work your magic!

#287 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 13 February 2012 - 16:36

Spoiler: 246

#288 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 February 2012 - 16:47

απλα δεν υπαρχουνε, αχαχα, shougo <3 με λιωσε η σκηνη με τη τυπισα :P

also, epic thornies ftw :hahaha:
Spoiler:

フカフカ

#289 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 13 February 2012 - 17:49

απλα δεν υπαρχουνε, αχαχα, shougo <3 με λιωσε η σκηνη με τη τυπισα :P

I could cut the sexual tension with a knife!:himitsu:

#290 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 13 February 2012 - 20:05

Και ναι επιτέλους έφτασα up to date στο gintama και μπορώ πλέον να συμμετέχω σε αυτό το thread. But damn εγώ ήθελα να ποστάρω την εικόνα με τις τρολ φάτσες! oh well γαμάτο όπως αναμενόταν το 246!
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#291 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 13 February 2012 - 20:08

Έσπειρε το επεισόδιο !!

Καιρό,είχε να μας δείξει καλό ξυλίκι το Gintama,αλλά μας επιβράβευσε με το παραπάνω στο Thorny Arc.

Posted Image

#292 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 February 2012 - 21:48

Μεγάλη βλακεία το αρκ, έπεσε και σε περίοδο εξεταστικής ό,τι χειρότερο

Άντε να τελειώνει να θυμηθώ πως είναι να γυρνάς/ξυπνάς Δευτέρα μεσημέρι και να ξέρεις πως σε περιμένει κάτι το λαχταριστό.

HnH5aB0.jpg

#293 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 13 February 2012 - 22:59

Μεγάλη βλακεία το αρκ, έπεσε και σε περίοδο εξεταστικής ό,τι χειρότερο

Άντε να τελειώνει να θυμηθώ πως είναι να γυρνάς/ξυπνάς Δευτέρα μεσημέρι και να ξέρεις πως σε περιμένει κάτι το λαχταριστό.

Em... Not to be pushy, but couldn't you at least spare some time to explain why it's so lame to you? Για κουβέντα είμαστε εδώ μέσα. Εγώ προσωπικά το κόβω στα φυσιολογικά στάνταρ της σειράς. Εντάξει δεν είναι θρυλικό σαν το Yoshiwara ή το Four Devas ark, αλλά πρώτον δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεύτερον δεν πιστεύω πως έχει κάτι που το υποβιβάζει. Για μένα είναι καλύτερο ακόμα κι απ' το Renho ark, γιατί το τελευταίο ήταν υπερβολικά άκυρο. Τώρα, αν δε σ' αρέσει ο Hijikata σαν χαρακτήρας ή γενικά οι Shinsengumi, με το δίκιο σου, αλλά τουλάχιστον αιτιολόγησέ μας λίγο την άποψή σου. ;)

#294 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 February 2012 - 23:13

Em... Not to be pushy, but couldn't you at least spare some time to explain why it's so lame to you? Για κουβέντα είμαστε εδώ μέσα. Εγώ προσωπικά το κόβω στα φυσιολογικά στάνταρ της σειράς. Εντάξει δεν είναι θρυλικό σαν το Yoshiwara ή το Four Devas ark, αλλά πρώτον δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεύτερον δεν πιστεύω πως έχει κάτι που το υποβιβάζει. Για μένα είναι καλύτερο ακόμα κι απ' το Renho ark, γιατί το τελευταίο ήταν υπερβολικά άκυρο. Τώρα, αν δε σ' αρέσει ο Hijikata σαν χαρακτήρας ή γενικά οι Shinsengumi, με το δίκιο σου, αλλά τουλάχιστον αιτιολόγησέ μας λίγο την άποψή σου. ;)

καλα ρε συ, παντος εχουμε δει και καλυτερα με shinsegumi, ειδικα στα παλια :P
ουτε εμενα μ'εν8ουσιασε ιδιετερα το σιγκεκριμενο αρκ, περα απτο ακιρο tetsu-rap και τις ακιροτητες με sougo στο σημερινο δηλαδη xD Κιο Gintoki δε μ'αρεσει στο συγκεκριμενο arc :/, well ισος να δουμε τιποτα ακιρο απτην αλη στο επομενο, οποτε κραταω :P
フカフカ

#295 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 14 February 2012 - 00:04

Το συγκρίνεις κυριως με άλλα "σοβαρά" αρξ, αλλά μήπως ξεχνάς ένα άααλλο κομμάτι του Gintama;
Αμέ, μιλάω για όλες οι υπόλοιπες ιστοριούλες μισού/ενός/δύο επεισοδίων, που είναι καθαρά κωμικές.

Αν λατρεύω κάτι στο Gintama είναι αυτό το κομμάτι του που με κάνει να χτυπιέμαι από τα γέλια, όταν όμως προσπαθεί να περάσει μηνύματα φιλίας, καλοκαρδοσύνης και αγάπης πραγματικά δύσκολα το ξεχωρίζω από ένα generic shounen του σωρού.
Αν είναι κάτι που με κρατάει στα σοβαρά του κομμάτια λοιπόν είναι τα μειωμένα αστεία εδώ κι εκεί, καθώς και το γεγονός πως έχω δει εκατοντάδες επεισόδιά του, δε μου πάει η καρδιά να το προσπεράσω όσο cringeworthy και αν γίνεται με τα ethically correct speeches του.

Και οκ το συγκεκριμένο αρκ πραγματικά είναι κακό λωλ
Άλλα έχουν κάποιο ενδιαφέρον, αυτό το βαριέμαι σχεδόν όσο είχα βαρεθεί το Benizakura-hen (αυτό γιατί το παρατραβήξανε), και ουσιαστικά μηδενικά αστεία.
Εκτός αν πρέπει να γελάσω με τις γαμάτες τρολλόφατσες ΧΔΔΔΔΔΔΔΔδ χ3

Και δεν υπάρχει χαρακτήρας που αντιπαθώ σε αυτή τη σειρά, όλοι ανεξεραίτως μου έχουν προσφέρει γέλιο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

HnH5aB0.jpg

#296 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 14 February 2012 - 01:28

Το συγκρίνεις κυριως με άλλα "σοβαρά" αρξ, αλλά μήπως ξεχνάς ένα άααλλο κομμάτι του Gintama;
Αμέ, μιλάω για όλες οι υπόλοιπες ιστοριούλες μισού/ενός/δύο επεισοδίων, που είναι καθαρά κωμικές.

Αν λατρεύω κάτι στο Gintama είναι αυτό το κομμάτι του που με κάνει να χτυπιέμαι από τα γέλια, όταν όμως προσπαθεί να περάσει μηνύματα φιλίας, καλοκαρδοσύνης και αγάπης πραγματικά δύσκολα το ξεχωρίζω από ένα generic shounen του σωρού.
Αν είναι κάτι που με κρατάει στα σοβαρά του κομμάτια λοιπόν είναι τα μειωμένα αστεία εδώ κι εκεί, καθώς και το γεγονός πως έχω δει εκατοντάδες επεισόδιά του, δε μου πάει η καρδιά να το προσπεράσω όσο cringeworthy και αν γίνεται με τα ethically correct speeches του.

Και οκ το συγκεκριμένο αρκ πραγματικά είναι κακό λωλ
Άλλα έχουν κάποιο ενδιαφέρον, αυτό το βαριέμαι σχεδόν όσο είχα βαρεθεί το Benizakura-hen (αυτό γιατί το παρατραβήξανε), και ουσιαστικά μηδενικά αστεία.
Εκτός αν πρέπει να γελάσω με τις γαμάτες τρολλόφατσες ΧΔΔΔΔΔΔΔΔδ χ3

Και δεν υπάρχει χαρακτήρας που αντιπαθώ σε αυτή τη σειρά, όλοι ανεξεραίτως μου έχουν προσφέρει γέλιο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οκ, αυτό είναι μια αιτιολόγηση, δε ζήτησα και κάτι παραπάνω. Η ειρωνία στην αρχή θα μπορούσε να λείπει αλλά το προσπερνάμε. Αναφερόμουν γενικώς στα arks με πολλά επεισόδια του Gintama, σοβαρά κι αστεία, γιατί έχει απ' όλα. Τώρα εσύ γουστάρεις περισσότερο το αστείο Gintama, κι αυτό είναι λογικό, έχει αφήσει epic στιγμές στον κόσμο των anime, οπότε φυσικό είναι να μην ξετρελαθείς με ένα μέτριο σοβαρό ark. Καθόμαστε και το κρίνουμε βέβαια χωρίς να έχει τελειώσει καν, αλλά νομίζω τα βασικά σημεία με τα οποία εσύ διαφωνείς δε θα φτιάξουν παραπέρα... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μας στερήσει σε κανένα επεισόδιο έστω μια WTF moment, οπότε δεν αξίζει να σπαστείς. We shall enjoy our Gintama to the fullest and nothing's going to stop us!:hero:

#297 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 14 February 2012 - 12:38

Είναι δεδομένο ότι το μεγάλο ατού του Gintama είναι η κωμωδία. Αλλά πάντα υπήρχαν τέτοιου είδους επεισόδια, όπως και ethically correct speeches στην διάρκεια του. Για μένα πάντως αν και δεν ήταν γεμάτο funny moments μια χαρά το απόλαυσα το επεισόδιο. Είναι κάφροι αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και samurais οπότε οι μάχες δεν είναι κάτι που ήρθαν από το πουθενά. Εντάξει, αν και το τωρινό arc σε σχέση με άλλα battle arcs είναι πιο low level για μένα είναι εξίσου διασκεδαστικό. Ένας άλλος λόγος που αρέσουν αυτά τα arc είναι ότι στο Gintama έχουμε pure battles χωρίς super awesome special attacks.

Youtube Video

These guys don't even need ultimate moves! :hahaha:
Το μόνο που με ξινίζει στο arc είναι η απουσία Shinpachi και Kagura.

#298 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 February 2012 - 16:58

Spoiler: 247

#299 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 February 2012 - 17:16

Spoiler:

フカフカ

#300 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 20 February 2012 - 18:38

χμμμ μου άρεσε σχετικά το arc αν και δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Μου φαινόταν συνεχώς πως κάτι του έλλειπε! Και το κατάλαβα στο τέλος που έδειξε τον Takasugi. Σίγουρα αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους mimawarigumi και ίσως για αυτό να ήταν τόσο low level το arc. Μας κρατάει τις ιστορίες των χαρακτήρων και τις δυνατότητες τους για ένα γαμάτο αρκ που λογικά θα συμμετέχουν και οι Kihetai
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image