Em... Not to be pushy, but couldn't you at least spare some time to explain why it's so lame to you? Για κουβέντα είμαστε εδώ μέσα. Εγώ προσωπικά το κόβω στα φυσιολογικά στάνταρ της σειράς. Εντάξει δεν είναι θρυλικό σαν το Yoshiwara ή το Four Devas ark, αλλά πρώτον δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεύτερον δεν πιστεύω πως έχει κάτι που το υποβιβάζει. Για μένα είναι καλύτερο ακόμα κι απ' το Renho ark, γιατί το τελευταίο ήταν υπερβολικά άκυρο. Τώρα, αν δε σ' αρέσει ο Hijikata σαν χαρακτήρας ή γενικά οι Shinsengumi, με το δίκιο σου, αλλά τουλάχιστον αιτιολόγησέ μας λίγο την άποψή σου. 
Το συγκρίνεις κυριως με άλλα "σοβαρά" αρξ, αλλά μήπως ξεχνάς ένα άααλλο κομμάτι του Gintama;
Αμέ, μιλάω για όλες οι υπόλοιπες ιστοριούλες μισού/ενός/δύο επεισοδίων, που είναι καθαρά κωμικές.
Αν λατρεύω κάτι στο Gintama είναι αυτό το κομμάτι του που με κάνει να χτυπιέμαι από τα γέλια, όταν όμως προσπαθεί να περάσει μηνύματα φιλίας, καλοκαρδοσύνης και αγάπης πραγματικά δύσκολα το ξεχωρίζω από ένα generic shounen του σωρού.
Αν είναι κάτι που με κρατάει στα σοβαρά του κομμάτια λοιπόν είναι τα μειωμένα αστεία εδώ κι εκεί, καθώς και το γεγονός πως έχω δει εκατοντάδες επεισόδιά του, δε μου πάει η καρδιά να το προσπεράσω όσο cringeworthy και αν γίνεται με τα ethically correct speeches του.
Και οκ το συγκεκριμένο αρκ πραγματικά είναι κακό λωλ
Άλλα έχουν κάποιο ενδιαφέρον, αυτό το βαριέμαι σχεδόν όσο είχα βαρεθεί το Benizakura-hen (αυτό γιατί το παρατραβήξανε), και ουσιαστικά μηδενικά αστεία.
Εκτός αν πρέπει να γελάσω με τις γαμάτες τρολλόφατσες ΧΔΔΔΔΔΔΔΔδ χ3
Και δεν υπάρχει χαρακτήρας που αντιπαθώ σε αυτή τη σειρά, όλοι ανεξεραίτως μου έχουν προσφέρει γέλιο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.