Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Gintama episode discussion

• Please log in to reply
487 replies to this topic

#166 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 June 2011 - 09:51

Αυτό. Badass Gintoki, μού΄χε λείψει.
says the guy who dislikes the serious Gintama arcs cause they're lolshounen.

Edit: ρίξ΄τε σύρμα όταν λικάρουν τα οπ/εντ σινγκλς, για κάποιο περίεργο λόγο μ' αρέσουν.

Edited by Putin, 07 June 2011 - 10:04.

HnH5aB0.jpg

#167 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 June 2011 - 19:35

Μετα απο αυτο το επεισοδιο gintama δεν υπαρχει ουτε ενα σχολιο; Πως εγινε αυτο; Με απογοητευει το φορουμ.
:try::try::try::try::try:

stasou%2520mygdala.jpg

#168 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 June 2011 - 20:02

Περιμένω,να τελειώσει το arc των 4 Devas,για να τα γράψω μαζεμένα !! :P
Τέλος πάντων,τα δύο τελευταία επεισόδια,της σειράς,ήταν απλώς τέλεια,μ'αρκετά καλές μάχες και διαλόγους.Το μόνο κακό είναι πως γι'ακόμα μια φορά,το σενάριο,δεν κατάφερε να ξεφύγει της πεπατημένης.Γι'αλλη μια φορά,όλοι έχουν τον απέθαντο,ανεξαρτήτως τραυμάτων και λειπών σωματικών φθορών.(βλ. Otose,7:3-yakuza-guy).

Posted Image

#169 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 June 2011 - 00:08

Λίγο γρήγορα δεν πάει η πλοκή; Δεν μπορώ να νιώσω το δράμα όταν γίνονται όλα με ταχύτητα αστραπής!:bahhh:

#170 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 15 June 2011 - 14:21

Όχι,εντάξει,μια χαρά το πάνε.Τι θα ήθελες,15 λεπτά staring σε κάθε επεισόδιο,με διαλόγους που δεν προσφέρουν τίποτα στην πλοκή ; :)

Posted Image

#171 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 June 2011 - 16:46

Όχι,εντάξει,μια χαρά το πάνε.Τι θα ήθελες,15 λεπτά staring σε κάθε επεισόδιο,με διαλόγους που δεν προσφέρουν τίποτα στην πλοκή ; :)

Ε όχι μην το πάμε και στην άλλη άκρη! Απλά σε άλλα σοβαρά ark μου φαινόταν ότι πήγαιναν με το σωστό pace ενώ τώρα τρέχουν λίγο... Δεν ξέρω ίσως η ιδέα μου είναι τώρα που τα βλέπω ongoing κι όχι όλα μαζεμένα.

#172 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 15 June 2011 - 18:06

Δεν ξέρω ίσως η ιδέα μου είναι τώρα που τα βλέπω ongoing κι όχι όλα μαζεμένα.

Πιθανότατα,αυτό να είναι,γιατί στην αρχή το'χα πάθει κι εγω !!

Posted Image

#173 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 27 June 2011 - 13:32

Mόνο μια ερώτηση έχω:

ΠΟΣΟ πιο EPIC μπορεί να γίνει μια σειρά; ΠΟΣΟ; Και δεν το περιορίζω στις anime σειρές. Ένα θα πω: Έβαλα να φάω καθώς το έβλεπα και στη μέση ξέχασα ότι υπήρχε φαϊ μπροστά μου! Αν είναι δυνατόν! Τέτοια πόρωση δεν έχω ξαναπάθει! :burningbe3:
Best line ever:

Spoiler:

Έπαθα! That's it, I'm officially in love with Gintama!:lovulovu:

#174 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 27 June 2011 - 14:30

Αυτό. Badass Gintoki, μού΄χε λείψει.
says the guy who dislikes the serious Gintama arcs cause they're lolshounen.

Edit: ρίξ΄τε σύρμα όταν λικάρουν τα οπ/εντ σινγκλς, για κάποιο περίεργο λόγο μ' αρέσουν.

Probably too late but...

http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNipponsei%5D%20Gintama%27%20OP%20Single%20-%20Tougenkyou%20Alien%20%5Bserial%20TV%20drama%5D.zip.torrent

http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNipponsei%5D%20Gintama%27%20ED%20Single%20-%20Samurai%20Heart%20(Some%20Like%20It%20Hot!!)%20%5BSPYAIR%5D.zip.torrent

Αντε και το επόμενο επ το περίμενα πολυ καιρο. >_<

LfNX0dh.png

#175 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 June 2011 - 17:21

^ Καθόλου λέητ, τα είχα ξεχάσει εντελώς, ty.

Για το 214 τώρα. Γενικά δε συμπαθώ τα σοβαρά αρξ του Γκιντάμα αν και τα βλέπω ευχάριστα, αλλά αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα. Πολύ πιθανόν βέβαια να τυφλώθηκα από το γαμάτο τέλος· μπορεί κάτι να είναι μέτριο αλλά να σου αφήσει μια όμορφη γεύση λόγω καλού κλεισίματος.

Στο πρηβιού είδαμε και ακούσαμε Τακασούγκι, ξεκινάει κι άλλο σοβαρό αρκ στα καπάκια;

Spoiler: Τέλος

HnH5aB0.jpg

#176 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 27 June 2011 - 17:26

Το Gintama,θα συνεχίσει και στην επερχόμενη summer season ;

Posted Image

#177 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 27 June 2011 - 22:20

Στο πρηβιού είδαμε και ακούσαμε Τακασούγκι, ξεκινάει κι άλλο σοβαρό αρκ στα καπάκια;

Spoiler: Τέλος

αυτο ακριβως παρατηρησα και γω.
αν εχει 2 συνεχομενα σοβαρα arcs στο καπακι αυτο σημαινει μονο καλα πραγματα για το μελλον του gintama σαν σειρα.
Spoiler:

#178 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 28 June 2011 - 09:28

ήταν πραγματικά ΕΠΙΚ!!!!!
Δεν χρειάζεται να ήταν καλό το τέλος του επισοδείου αλλά η κάθαρση για τον θεατή ήταν όλα τα λεφτα :P
Εγώ το ευχαριστηθηκα μέχρι το τέλος
ΕΠίσης πάω στοίχημα ότι μας τρολλάρουν όπως πάντα :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#179 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 28 June 2011 - 18:07

Lol jedimastermaniac change your sig! Gintama IS back!

Now I want to see some Shinsengumi!:thatsit: We forgot Kondo, Hijikata, Sougo, Katsura in this ark!

#180 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 05 July 2011 - 12:40

215

Spoiler: