Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Big in Japan

• Please log in to reply
192 replies to this topic

#151 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 16:26

μπορουμε να τα βρουμε καπου ολα?

Δες εδώ.
Η ποιοτητα δεν ειναι και η τελεια οποτε αν καποιος γνωριζει κατι καλυτερο, ας το μοιραστει μαζι μας.
Spoiler: ~The Door~

#152 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 19:26

Nai ebale to proto Ninja Scroll ohuuuuuuuuu ...
Apola ta anima giati ebalan aouto to palio.
Eprepe na baloun kapio pio new ....
Ta grafika pandos eitan kala kai o monos logoa pou to ebalan gia to epostoli mai tous Ninja whyyyyyyyyyyy .....
Den ebazan kati pio newwwwwwwwwwww tous xriazetai enas Otaku eki ti letai eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....

Kai felo na baloun na tous kanoun erotisis sxetika mai anima eki fa skaso apo ta gelia giati den fa kseroun ti tous xtipise...
Nomizo pos fa eixe poli fasi eeeeeeeee ?????

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DevilMayCry: 09 Μάρτιος 2009 - 20:17

#153 donjuan

donjuan

...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 20:05

Greek-Movies - Big in Japan (2009)
εδω τα εχει ολα....
μιλουσα με μια γιαπονεζα στο imvu πριν λιγες μερες και μου ειπε οτι οταν το εβλεπε αυτο ηταν πολλοι μικρη..προφανως πριν απο καμια δεκαρια χρονια θα πεζοταν εκει κανονικα...

#154 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 20:34

Egw leo na kanoun ena omadiko Seppuku na glitosoumai emis :try:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DevilMayCry: 10 Μάρτιος 2009 - 20:41

#155 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 21:07

Έλα ρε συ γιατί?? Πλακίτσα έχει!! :kakaka:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#156 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 23:32

Ektos tis Kalomiras :chigau:

#157 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 00:35

ευχαριστωωωωω για το λινκ....

"ο καλυτερος τροπος για να μαθεις μια πολη ειναι ο ΠΟΔΟΔΡΟΜΟΣ".
ομαιγκανττττ τι την βαλανε αυτην κανει ερωτησεις στους παιχτες και οι αλλοι δεν μπορουν να απαντησουν οχι γιατι δεν ξερουν αλλα γιατι δεν καταλαβαινουν τι γλωσσα μιλαει η κακομοιρα...για να μην πω για την ΓΙΑΠΩΝΙΑ....

#158 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 02:53

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας...

ΚΑΙείναι ΣΕΠΟΥΚΟΥ

#159 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 20:40

Hara-kiri , Harakiri , Seppuku , stomach-cutting ,

The practice of committing seppuku at the death of one's master........

Seppuku Seppuku

#160 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 00:20

Εγο λεο αμα αποφασίσουν να βγάλουν το Big in Japan 2 :hiding_something:η ενα παιχνιδι που περιλαμβάνει ταξιδι στην ιαπωνια :himitsu: να παμε :run:ομαδικος και να διλοσοθμαι ολοι μας μαζι συμμετοχή :riiight:για να πανε στο παιχνιδι :ballumad:ατομα που το αξίζουν και οχι καποια ατομα παντελος ασχετοι :joyful: ....

Για αυτο λεο να αρχιζουμε :stubborn: προπονηση :smokingg: για τον αγωνα :ballumad: .
Δεν θελω να ακουσω δεν φελο:mador2: η δεν μπορω:mador2:
η δικαιολογιες :wet2: ...
Να μαζεφτοθμαι ολοι μας και να βαλουμε τα τα μυαλα μα να δουλέψουν :roar: η .....

Τις γραφίες για να μιλησουν για μας εχει να φαι πολυ:madtodeath: μεχρι να γινει :beaten: ....

Επιτρέπονται όλα τα ειδη οπλα :kakaka:

Δεν δεχομαστε την ιτα :mador2: ....

#161 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 00:53

Καλέ πονέσαν τα ματάκια μου... *dazzled*

Το αποψινό τελικά το έχασα πάλι, αλλά έτσι κι αλλιώς όποτε το βλέπω με ενοχλεί η αγένεια των παικτών προς τους Ιάπωνες και τα αγενή/εμπαικτικά σχόλια και τσαντίζομαι λίγο. Τη μόνη που είχα ευχαριστηθεί ήταν η κοπελιά που είχε χάσει και την στείλανε "πακέτο" στην Ελλάδα, οπότε εκεί που την πακετάρανε μέσα σε ένα τεράστιο ταχυδρομικό κουτί βούτηξε κι αυτή έναν γλυκούλη Ιάπωνα και τον πήρε μαζί της μέσα στο κουτί, επειδή ήταν λέει τα γενέθλιά της και ήθελε κάτι για ενθύμιο. :hehehe:
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#162 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 00:58

Ahhh jeez man relax!!Εγώ έχω να προτείνω κάτι που έμαθα δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αλλά το επόμενο σάββατο γίνεται big in japan karaoke party στο The Mall στις 8 ξεκινάει...Sorry που ξέφυγα από το θεματάκι αλλά όπως και να έχει αφορά το big in japan..So οι πολλοί φανατικοί μπορούν να ξεκινήσουν από κει, μιας κι υπήρχε παιχνίδι karaoke στο game, ξεκινήστε προθέρμανση!!!

Καλέ πονέσαν τα ματάκια μου... *dazzled*

Το αποψινό τελικά το έχασα πάλι, αλλά έτσι κι αλλιώς όποτε το βλέπω με ενοχλεί η αγένεια των παικτών προς τους Ιάπωνες και τα αγενή/εμπαικτικά σχόλια και τσαντίζομαι λίγο. Τη μόνη που είχα ευχαριστηθεί ήταν η κοπελιά που είχε χάσει και την στείλανε "πακέτο" στην Ελλάδα, οπότε εκεί που την πακετάρανε μέσα σε ένα τεράστιο ταχυδρομικό κουτί βούτηξε κι αυτή έναν γλυκούλη Ιάπωνα και τον πήρε μαζί της μέσα στο κουτί, επειδή ήταν λέει τα γενέθλιά της και ήθελε κάτι για ενθύμιο. :hehehe:

Η καλύτερη ήταν το είχε πάρει τελείως στη πλάκα!!!Κι εγώ το χασα το αποψινο!!-σνιφ κλαψ-(επανορθώνω για την παραπάνω παρασπονδία)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από EarlCainHargreaves: 16 Μάρτιος 2009 - 01:09

Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#163 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 01:23

χαχα γελιο ειχε το σημερινο, ειδικα αμα δειτε πως τους ειχαν ντυσει...εμενα μ αρεσε δλδ:$ αλλα ηταν ολοι τοσο ξενερωμενοι και ενιωθαν αβολα..

#164 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 01:57

Και εμενα μου αρεσε το σημερινο . Aμα προσεξα καλα εδειξε σε μια αφισα την Horikita Maki :blingeye2: Καλα επαθα την πλακα μου οταν ειδα την κοπελια εκεινη που εφαγε 10 μεριδες curry :hot:

#165 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 08:22

Και εμενα μου αρεσε το σημερινο . Aμα προσεξα καλα εδειξε σε μια αφισα την Horikita Maki :blingeye2: Καλα επαθα την πλακα μου οταν ειδα την κοπελια εκεινη που εφαγε 10 μεριδες curry :hot:

Σε εκείνο το σημείο τρελάθηκα και εγώ!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]