Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποια ηταν η πιο ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ σκηνη στο Naruto?
Posted 08 March 2009 - 04:27
Posted 16 March 2009 - 23:20
απο anime shippuuden
και τελος απο manga
και παλι απο το manga αλλα σε δευτερη μοιρα
χμμμ..... ειναι πολλες τελικα οι σκηνες
Posted 17 March 2009 - 00:15
Παντως εμενα αυτη η σκηνη η τελευταια που αναφερετε απο το μανγκα δε με αυτωσε και τοσο.. Αλλα θελω να δω τι θα κανει πως θα αντιδρασει οταν τελειωσουν ολα αυτα!!
Posted 17 March 2009 - 15:16
Thats all folks!!!
Posted 17 March 2009 - 15:40
Η νεα μου πιο μεπαιρνουνταζουμια σκηνη is for sure
manga spoilerSpoiler:
Posted 26 March 2009 - 15:33

Ειναι αρκετες οι σκηνες και για αυτο τις αναφερουε σε αυτο το φορουμ ...ειναι πολλες οι συναισθηματικες στιγμες για αυτο αλλωστε ειναι και σε κατηγορια drama το ναρουτο...αλλα επισης αλλη μια που νομιζω δεν την εχω αναφερει ειναι τοτε με τον τσοτζι και τον νετζι οπου παλευαν τον τζιρομπο και τον κιντομαρου... μολις ειχα δει το επ μου ερχοταν να αυτοκτονησω και ηθελα να δω τα επομενα ...θυμαμαι τα επισοδεια σε εκιενη την περιοδο τα ειχα δει μεσα σε μια μερα κοντα 50 επ....(ειναι να μην πορωθω πολυ...

Posted 26 March 2009 - 15:52
Posted 26 March 2009 - 16:00
..ειναι πολλες οι συναισθηματικες στιγμες για αυτο αλλωστε ειναι και σε κατηγορια drama το ναρουτο..
Καλα αραξε, και στην κατηγορια comedy ειναι (συμωνα με το Onemanga.com) αλλα δεν βλεπω και τοσες κωμικες σκηνες. Μονο στα πρωωωτα πρωτα επεισοδεια (τα ομακε στο τελος και τα φιλλερς δεν πιανονται φυσικα μιας και δεν ανηκουν στο στορυ)
Posted 14 April 2009 - 02:16

Posted 02 August 2009 - 18:15

Posted 16 August 2009 - 17:34
Λοιπον:
Δεν θυμαται κανεις την πρωτη μεπαιρνουνταζουμια σκηνη με τον Ιρουκα και τον Ναρουτο;
Τον Ιναρι που θυμοταν τον πατερα του οταν τον ειχε πιασει ο Γκατο;
Τον καημενο τον Χαγιατε;
Την Τσουναντε οταν μπηκε μπροστα για να σωσει τον Ναρουτο;
Τον Γκαι και τον Λι; (οπουδηποτε, ακομα και στα φιλερς, αλλα ειδικα εκει που του λεει ο Γκαι οτι αμα δεν πετυχει η επεμβαση θα πεθανει και αυτος μαζι του!)
Tον Κιμπα που σχεδον σφαχτηκε για να σωσει τον Ακαμαρου;
Τον Ναρουτο οταν συνατησε τον Σασουκε μετα απο τοσο καιρο και του ειπε οτι αν δεν μπορει να σωσει τους φιλους του δεν αξιζει να γινει Χοκαγκε;
Την Γκουρεν και τον Γιουκιμαρου; (και ας μας τα ειχε πρηξει ο πιτσιρικας με το σπιτι του...)
Και σιγουρα εχει ακομα καποια αλλα δεν θυμαμαι... μην κολλατε στα ιδια και τα ιδια!

Edited by inkynebula, 17 August 2009 - 14:28.
Posted 16 August 2009 - 20:41
Posted 21 August 2009 - 18:43
εμενα παλι με παιρνεουν τα ζουμια με το παραμικρο, οποτε δεν θα ξαναγραψω για ολες αυτες τις σκηνες που εχετε ηδη γραψει... εχετε ξεχασει καποια! Θα αναφερθω μονο στο ανιμε, γιατι σποιλαρω τον εαυτο μου ολη την ωρα αλλα δεν εχω δει ολοκληρωμενα ολα τα σκηνικα.
Λοιπον:
Τον καημενο τον Χαγιατε;
Αυτός θα πέθαινε από φυματίωση έτσι κι αλλιώς.
Άσουμα νεκρος και Σικαμαρού ανάβει τσιγάρο. Και αφού κερδίζει τον Ακατσούκι η τελευταία εμφάνιση του Άσουμα. Επικ Γουιν, τέλος.
Posted 22 August 2009 - 10:17
Αυτός θα πέθαινε από φυματίωση έτσι κι αλλιώς.
:erk:den exeis kai adiko!