Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Ποια ηταν η πιο ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ σκηνη στο Naruto?

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#76 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 March 2009 - 04:27

Το flashback του Gaara ιδιαίτερα όταν βλέπει ότι ήταν ο θείος του πίσω απ' την μάσκα.

#77 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 March 2009 - 02:31

Η νεα μου πιο μεπαιρνουνταζουμια σκηνη is for sure

manga spoiler
Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#78 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 March 2009 - 23:20

απο anime
Spoiler:

Spoiler:

απο anime shippuuden
Spoiler:

και τελος απο manga
Spoiler:

και παλι απο το manga αλλα σε δευτερη μοιρα
Spoiler:

χμμμ..... ειναι πολλες τελικα οι σκηνες

#79 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 March 2009 - 00:15

Σωωωωπα... για ποιον αλλο λογο θα εφτιαχνα αλλιως ενα τετοιο thread?

Παντως εμενα αυτη η σκηνη η τελευταια που αναφερετε απο το μανγκα δε με αυτωσε και τοσο.. Αλλα θελω να δω τι θα κανει πως θα αντιδρασει οταν τελειωσουν ολα αυτα!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#80 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 17 March 2009 - 15:16

Παντως, πιου-πιου, αν υπαρχει μια σκηνη τοσο μπερδεμενη σε ολοκληρη την σειρα αυτη ειναι. Οσες προσπαθειες και να κανουμε δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μαντεψουμε τι θα γινει οταν τελειωσει αυτη η μαχη. By the way ξεχασα να αναφερω μια σκηνη.
Spoiler:

Thats all folks!!!

#81 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 17 March 2009 - 15:40

Η νεα μου πιο μεπαιρνουνταζουμια σκηνη is for sure

manga spoiler

Spoiler:

Spoiler:

#82 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 March 2009 - 15:33

Καλα την σκηνη αυτη την εχουμε ξαναπει ειναι η πιο με παιρνουνταζουμια σκηνη για αυτο το λεω.....:cry:
Ειναι αρκετες οι σκηνες και για αυτο τις αναφερουε σε αυτο το φορουμ ...ειναι πολλες οι συναισθηματικες στιγμες για αυτο αλλωστε ειναι και σε κατηγορια drama το ναρουτο...αλλα επισης αλλη μια που νομιζω δεν την εχω αναφερει ειναι τοτε με τον τσοτζι και τον νετζι οπου παλευαν τον τζιρομπο και τον κιντομαρου... μολις ειχα δει το επ μου ερχοταν να αυτοκτονησω και ηθελα να δω τα επομενα ...θυμαμαι τα επισοδεια σε εκιενη την περιοδο τα ειχα δει μεσα σε μια μερα κοντα 50 επ....(ειναι να μην πορωθω πολυ...:))

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#83 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 26 March 2009 - 15:52

συμφωνω ρε φιλε night αυτες οι μαχες εχουν ξεχαστη εντελος γιατι ολες οι μαχες οδοιγουσαν για την τελευταια ναρουτο vs σασκε ειδικα αυτη του choji:cry:

#84 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 26 March 2009 - 16:00

..ειναι πολλες οι συναισθηματικες στιγμες για αυτο αλλωστε ειναι και σε κατηγορια drama το ναρουτο..

Καλα αραξε, και στην κατηγορια comedy ειναι (συμωνα με το Onemanga.com) αλλα δεν βλεπω και τοσες κωμικες σκηνες. Μονο στα πρωωωτα πρωτα επεισοδεια (τα ομακε στο τελος και τα φιλλερς δεν πιανονται φυσικα μιας και δεν ανηκουν στο στορυ)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#85 Genesis

Genesis

Mad Blooming Princess

• Members
  • 8 posts

Posted 14 April 2009 - 02:16

εγώ guys έριξα πολύ κλάμα στη σκηνή που πεθαίνουν ο zabuza και ο haku... ειδικά όταν άρχισε και να χιονίζει δεν την πάλευα με τίποτα.:cry:ααα!και όταν δείχνει πως πέθαναν ο αδερφός κι ο γκόμενος της tsunade.. :(

#86 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 August 2009 - 18:15

Kakashi Gaiden.. :Crying2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#87 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 posts

Posted 16 August 2009 - 17:34

εμενα παλι με παιρνεουν τα ζουμια με το παραμικρο, οποτε δεν θα ξαναγραψω για ολες αυτες τις σκηνες που εχετε ηδη γραψει... εχετε ξεχασει καποια! Θα αναφερθω μονο στο ανιμε, γιατι σποιλαρω τον εαυτο μου ολη την ωρα αλλα δεν εχω δει ολοκληρωμενα ολα τα σκηνικα.

Λοιπον:

Δεν θυμαται κανεις την πρωτη μεπαιρνουνταζουμια σκηνη με τον Ιρουκα και τον Ναρουτο;

Τον Ιναρι που θυμοταν τον πατερα του οταν τον ειχε πιασει ο Γκατο;

Τον καημενο τον Χαγιατε;

Την Τσουναντε οταν μπηκε μπροστα για να σωσει τον Ναρουτο;

Τον Γκαι και τον Λι; (οπουδηποτε, ακομα και στα φιλερς, αλλα ειδικα εκει που του λεει ο Γκαι οτι αμα δεν πετυχει η επεμβαση θα πεθανει και αυτος μαζι του!)

Tον Κιμπα που σχεδον σφαχτηκε για να σωσει τον Ακαμαρου;

Τον Ναρουτο οταν συνατησε τον Σασουκε μετα απο τοσο καιρο και του ειπε οτι αν δεν μπορει να σωσει τους φιλους του δεν αξιζει να γινει Χοκαγκε;

Την Γκουρεν και τον Γιουκιμαρου; (και ας μας τα ειχε πρηξει ο πιτσιρικας με το σπιτι του...)

Και σιγουρα εχει ακομα καποια αλλα δεν θυμαμαι... μην κολλατε στα ιδια και τα ιδια! :)

Edited by inkynebula, 17 August 2009 - 14:28.

#88 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 16 August 2009 - 20:41

i say Obito Gaiden

#89 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 21 August 2009 - 18:43

εμενα παλι με παιρνεουν τα ζουμια με το παραμικρο, οποτε δεν θα ξαναγραψω για ολες αυτες τις σκηνες που εχετε ηδη γραψει... εχετε ξεχασει καποια! Θα αναφερθω μονο στο ανιμε, γιατι σποιλαρω τον εαυτο μου ολη την ωρα αλλα δεν εχω δει ολοκληρωμενα ολα τα σκηνικα.

Λοιπον:

Τον καημενο τον Χαγιατε;

Αυτός θα πέθαινε από φυματίωση έτσι κι αλλιώς.

Άσουμα νεκρος και Σικαμαρού ανάβει τσιγάρο. Και αφού κερδίζει τον Ακατσούκι η τελευταία εμφάνιση του Άσουμα. Επικ Γουιν, τέλος.

#90 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 posts

Posted 22 August 2009 - 10:17

Αυτός θα πέθαινε από φυματίωση έτσι κι αλλιώς.

:erk:den exeis kai adiko! :P