Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#661 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 07:14

Τι κουλό ήταν αυτό με την πλάτη του? Μήπως έφυγε το automail από την θέση του? XD

#662 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 09:18

Τι κουλό ήταν αυτό με την πλάτη του? Μήπως έφυγε το automail από την θέση του? XD

Για τα μεγάλα βάρη που κουβαλάει αναφέρθηκε η μεγάλη πλάτη

#663 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 12:26

Συμφωνω στο spoiler του jiraiya, αν και δε θυμαμαι πως εγινε στο manga >_>, το επισοδειο ηταν καθαρα πληροφοριακο, αλλα αξιζε ταμαλα ^_^

#664 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 14:57

Βασικά αυτό με την πλάτη απ'ότι κατάλαβα, ήταν επειδή η Winry έλεγε ότι δεν τους ήθελε για γάμο λόγω ύψους, και τώρα ξέρω γω παρατήρησε ότι άσχετα με το ύψος του ο Ed έχει ωραίες και γραμμωμένες πλάτες! {αυτό κατάλαβα εγώ}

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν η λέξη transmuted στις προτάσεις. Εννοούν ότι αυτό που δημιούργησαν δεν ήταν η μητέρα τους? Μα, φυσικό δεν είναι? Αν είχαν δημιουργήσει τη μητέρα τους, θα την άφηναν έτσι?

Ύστερα απο σκέψη καταλήγω σ'αυτό: επειδή αυτό που δημιούργησαν ουσιαστικά πέθανε αφού το δημιούργησαν, χάρηκαν που δεν ήταν η μητέρα τους και που δεν την "ξανασκότωσαν"?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#665 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 15:12

Βασικά αυτό με την πλάτη απ'ότι κατάλαβα, ήταν επειδή η Winry έλεγε ότι δεν τους ήθελε για γάμο λόγω ύψους, και τώρα ξέρω γω παρατήρησε ότι άσχετα με το ύψος του ο Ed έχει ωραίες και γραμμωμένες πλάτες! {αυτό κατάλαβα εγώ}

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν η λέξη transmuted στις προτάσεις. Εννοούν ότι αυτό που δημιούργησαν δεν ήταν η μητέρα τους? Μα, φυσικό δεν είναι? Αν είχαν δημιουργήσει τη μητέρα τους, θα την άφηναν έτσι?

Ύστερα απο σκέψη καταλήγω σ'αυτό: επειδή αυτό που δημιούργησαν ουσιαστικά πέθανε αφού το δημιούργησαν, χάρηκαν που δεν ήταν η μητέρα τους και που δεν την "ξανασκότωσαν"?

Και εγώ πάνω-κάτω το ίδιο κατάλαβα για την "χαρά"
Spoiler:

Μπορεί και να λέω μπούρδες, αλλά έτσι μου φάνηκε πως έχουν τα πράγματα:nosey:

#666 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 15:38

Spoiler:

Bασικά πρέπει να είναι ακριβώς αυτό!!! Που το σκέφτηκες ρε θηρίο, δεν μου είχε περάσει απ'το μυαλό! Σωστόος...:riiight:
[/URL]

#667 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 17:08

Έτσι είναι όπως τα λέτε παίδες βασικά χάρηκαν που δεν σκότωσαν 2 φορές τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όσο για τη λέξη transmutation σημαίνει μεταστοιχείωση. Αυτό που κάνει δηλ η αλχημεία. Μεταστοιχείωση είναι η μετατροπή ενός στοιχείου σε άλλο. Πχ χονδρικά 1 κιλό σίδερο σε ένα κιλό χρυσάφι (αυτό ήταν το μεγάλο όνειρο των αλχημιστών του Μεσαίωνα.Μερικοί πίστευαν ότι μόνο με τη φιλοσοφική λίθο μπορούσε να γίνει η εν λόγω μετατροπή).

Ακόμα και η καύση είναι μεταστοιχείωση δηλ από ξύλο που καίγεται παράγεται κάρβουνο, καπνός και ενέργεια-θερμότητα. Το σύνολο όμως της παραγόμενης μάζας και ενέργειας είναι το ίδιο με
την αρχική μάζα του ξύλου. Μην ξεχνάτε ότι και η ενέργεια με τη μάζα συνδέονται όπως απέδειξε ο Aινστάιν με το περίφημο E=mc2.

Με αυτά τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα ότι η αλχημεία είναι ο πρόγονος της σημερινής χημείας...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#668 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 22:08

Χεχε όχι όχι ξέρω τι σημαίνει η λέξη, απλά δε μου ηταν ξεκάθαρο το νόημα της πλοκής.

Πάντως αν η καύση του ξύλου έδινε τόση ενέργεια όση προκύπτει απ'την εξίσωση E=mc^2, θα είχαμε λύσει προ πολλού το ενεργειακό πρόβλημα :) {κατάλαβα τι ήθελες να πεις, απλα σε πειράζω :D}
[/URL]

#669 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 22:26

Τέρμα τα παράπονα των πρώτων επεισοδίων λοιπόν. :joyful:

HnH5aB0.jpg

#670 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 10:26

Lol αρχισαμε τη χημεια...

Το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο και ενθαρυντικο.
Χαρηκα που ειδα τα αδερφακια τοσο χαρουμενα και με αυτοπεποιθοιση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 01 Σεπτέμβριος 2009 - 13:38

#671 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 12:09

Έτσι είναι όπως τα λέτε παίδες βασικά χάρηκαν που δεν σκότωσαν 2 φορές τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ακριβώς αυτό που λέει ο mchasap.

Φανταστείτε πως ένοιωθαν τόσον καιρό με το βάρος στην συνείδηση τους, ότι έκαναν στο αγαπημένο τους πρόσωπο κάτι τέτοιο(Ειδικά με τόσο αηδιαστικό τρόπο).

Όσον αφορά "τις πλάτες" είναι απλά το ότι πια ο Ed δεν σκύβει κάτω από το βάρος των προβλημάτων τους. Ως συνέπεια αυτού που μάθανε, κοιτάζει πιο αισιόδοξα και δυναμικά το μέλλον δηλαδή. Επιπλέον, είναι πολύ πιο δύσκολο να συνεχίσεις με αυτοπεποίθηση όταν κουβαλάς ένα βάρος στην συνείδηση σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#672 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 22:30

"Batch up"

Episode 15: The completely new staff. Αρκετά αστείο επεισόδιο και μερικοί ενδιαφέροντες νέοι χαρακτήρες.

Episode 16: :blingeye2: Περίμενα την αποκάλυψη του επεισοδίου για να δω αντιδράσεις και αποφάσεις. Ζουμιά

Episode 17-18: Μίξη action και αποκαλύψεων. Ωραίο το σχέδιο του Mustang και η εκτέλεσή του. Τίποτα απρόβλεπτο αλλά ωραία επεισόδια.

Episode 19: Η κατάληξη του σχεδίου. Φαντασμαγορική μάχη που μύρισε καμένο δέρμα. Φυσικά η εμφάνιση στο τέλος με άφησε με μια έκπληξη.

Γενικά σε αυτό το ep ένοιωσα ότι τα πράγματα κύλισαν πολύ γρήγορα. Υπερβολικά γρήγορα πιστεύω.

Episode 20: Η εμφάνιση στο τέλος του 19 είναι πολύ ωραία, αλλά μιλάει λίγο. Περίμενα να πει κι άλλα αλλά πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο είναι αρκετά. Είχαμε μια συναισθηματική ενίσχυση και πάμε με άλλο αέρα.

Ποιος περιμένει ως τις 30....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 19 Αύγουστος 2009 - 22:35

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#673 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 03:17

The new episode iz out there by Eclipse. And it iz frakkin' great :wooi2:.
Μελανό σημειο του επεισοδιου ηταν που...
Spoiler:

Επισης, ειναι ιδεα μου ή τα funny faces του Al και του Edward ειναι περισσοτερα στο Brotherhood απο οτι στο original FMA;
Ελιωσα στην σκηνη που...
Spoiler:
Οσο για το την τελευταια σκηνη...
Spoiler:

Me wants the next episode nao :madtodeath:.
Παντως το preview του επομενου επεισοδιου μας εδειξε και ενα σημαντικο spoiler:
Spoiler:

#674 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 05:33

Παντως το preview του επομενου επεισοδιου μας εδειξε και ενα σημαντικο spoiler:

Spoiler:

Αυτος είναι ο kimblee σε flashback

#675 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 09:28

παντως εχω παθει πλακα με το FMA brotherhood πολυ ανωτερο απο το αρχικο. και το 21 επεισοδειο τα εσπασε απλα ειχε γελειο.... ειδαμε τον mustang οταν ειναι ευαλοτος και πολυ δραση το next episode προβλεπετε πολυ ξυλο :)