Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Posted 18 August 2009 - 07:14
Posted 18 August 2009 - 09:18
Τι κουλό ήταν αυτό με την πλάτη του? Μήπως έφυγε το automail από την θέση του? XD
Για τα μεγάλα βάρη που κουβαλάει αναφέρθηκε η μεγάλη πλάτη
Posted 18 August 2009 - 12:26
Posted 18 August 2009 - 14:57
Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν η λέξη transmuted στις προτάσεις. Εννοούν ότι αυτό που δημιούργησαν δεν ήταν η μητέρα τους? Μα, φυσικό δεν είναι? Αν είχαν δημιουργήσει τη μητέρα τους, θα την άφηναν έτσι?
Ύστερα απο σκέψη καταλήγω σ'αυτό: επειδή αυτό που δημιούργησαν ουσιαστικά πέθανε αφού το δημιούργησαν, χάρηκαν που δεν ήταν η μητέρα τους και που δεν την "ξανασκότωσαν"?
[/URL]
Posted 18 August 2009 - 15:12
Και εγώ πάνω-κάτω το ίδιο κατάλαβα για την "χαρά"Βασικά αυτό με την πλάτη απ'ότι κατάλαβα, ήταν επειδή η Winry έλεγε ότι δεν τους ήθελε για γάμο λόγω ύψους, και τώρα ξέρω γω παρατήρησε ότι άσχετα με το ύψος του ο Ed έχει ωραίες και γραμμωμένες πλάτες! {αυτό κατάλαβα εγώ}
Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν η λέξη transmuted στις προτάσεις. Εννοούν ότι αυτό που δημιούργησαν δεν ήταν η μητέρα τους? Μα, φυσικό δεν είναι? Αν είχαν δημιουργήσει τη μητέρα τους, θα την άφηναν έτσι?
Ύστερα απο σκέψη καταλήγω σ'αυτό: επειδή αυτό που δημιούργησαν ουσιαστικά πέθανε αφού το δημιούργησαν, χάρηκαν που δεν ήταν η μητέρα τους και που δεν την "ξανασκότωσαν"?
Μπορεί και να λέω μπούρδες, αλλά έτσι μου φάνηκε πως έχουν τα πράγματα

Posted 18 August 2009 - 15:38
Spoiler:
Bασικά πρέπει να είναι ακριβώς αυτό!!! Που το σκέφτηκες ρε θηρίο, δεν μου είχε περάσει απ'το μυαλό! Σωστόος...

[/URL]
Posted 18 August 2009 - 17:08
Ακόμα και η καύση είναι μεταστοιχείωση δηλ από ξύλο που καίγεται παράγεται κάρβουνο, καπνός και ενέργεια-θερμότητα. Το σύνολο όμως της παραγόμενης μάζας και ενέργειας είναι το ίδιο με
την αρχική μάζα του ξύλου. Μην ξεχνάτε ότι και η ενέργεια με τη μάζα συνδέονται όπως απέδειξε ο Aινστάιν με το περίφημο E=mc2.
Με αυτά τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα ότι η αλχημεία είναι ο πρόγονος της σημερινής χημείας...
Posted 18 August 2009 - 22:08
Πάντως αν η καύση του ξύλου έδινε τόση ενέργεια όση προκύπτει απ'την εξίσωση E=mc^2, θα είχαμε λύσει προ πολλού το ενεργειακό πρόβλημα

[/URL]
Posted 18 August 2009 - 22:26

Posted 19 August 2009 - 10:26
Το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο και ενθαρυντικο.
Χαρηκα που ειδα τα αδερφακια τοσο χαρουμενα και με αυτοπεποιθοιση.
Edited by Jorg, 01 September 2009 - 13:38.
Posted 19 August 2009 - 12:09
Ακριβώς αυτό που λέει ο mchasap.Έτσι είναι όπως τα λέτε παίδες βασικά χάρηκαν που δεν σκότωσαν 2 φορές τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Φανταστείτε πως ένοιωθαν τόσον καιρό με το βάρος στην συνείδηση τους, ότι έκαναν στο αγαπημένο τους πρόσωπο κάτι τέτοιο(Ειδικά με τόσο αηδιαστικό τρόπο).
Όσον αφορά "τις πλάτες" είναι απλά το ότι πια ο Ed δεν σκύβει κάτω από το βάρος των προβλημάτων τους. Ως συνέπεια αυτού που μάθανε, κοιτάζει πιο αισιόδοξα και δυναμικά το μέλλον δηλαδή. Επιπλέον, είναι πολύ πιο δύσκολο να συνεχίσεις με αυτοπεποίθηση όταν κουβαλάς ένα βάρος στην συνείδηση σου.
Posted 19 August 2009 - 22:30
Episode 15: The completely new staff. Αρκετά αστείο επεισόδιο και μερικοί ενδιαφέροντες νέοι χαρακτήρες.
Episode 16:

Episode 17-18: Μίξη action και αποκαλύψεων. Ωραίο το σχέδιο του Mustang και η εκτέλεσή του. Τίποτα απρόβλεπτο αλλά ωραία επεισόδια.
Episode 19: Η κατάληξη του σχεδίου. Φαντασμαγορική μάχη που μύρισε καμένο δέρμα. Φυσικά η εμφάνιση στο τέλος με άφησε με μια έκπληξη.
Γενικά σε αυτό το ep ένοιωσα ότι τα πράγματα κύλισαν πολύ γρήγορα. Υπερβολικά γρήγορα πιστεύω.
Episode 20: Η εμφάνιση στο τέλος του 19 είναι πολύ ωραία, αλλά μιλάει λίγο. Περίμενα να πει κι άλλα αλλά πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο είναι αρκετά. Είχαμε μια συναισθηματική ενίσχυση και πάμε με άλλο αέρα.
Ποιος περιμένει ως τις 30....
Edited by RiDeLub, 19 August 2009 - 22:35.
Posted 01 September 2009 - 03:17

Μελανό σημειο του επεισοδιου ηταν που...
Επισης, ειναι ιδεα μου ή τα funny faces του Al και του Edward ειναι περισσοτερα στο Brotherhood απο οτι στο original FMA;
Ελιωσα στην σκηνη που...
Me wants the next episode nao

Παντως το preview του επομενου επεισοδιου μας εδειξε και ενα σημαντικο spoiler:
Posted 01 September 2009 - 05:33
Παντως το preview του επομενου επεισοδιου μας εδειξε και ενα σημαντικο spoiler:
Spoiler:
Αυτος είναι ο kimblee σε flashback
Posted 01 September 2009 - 09:28