Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#346 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 23:53

Τελικά ποια έκδοση είναι καλύτερη;
Κατεβάζω των shinsensubssuck αλλά είδα ότι βγήκε και των eclipse.:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#347 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 00:14

μαλλον eclipse λιγο καλυτεροι απο shinsen, αν και δε νομιζω οι shs να μην εχουν καλη μεταφραση.

#348 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 00:18

μαλλον eclipse λιγο καλυτεροι απο shinsen, αν και δε νομιζω οι shs να μην εχουν καλη μεταφραση.

Και εγω προτιμω eclipse νομιζω οτι ειναι λιγο καλυτερη

#349 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 00:49

οι shinsensubssuck ειναι τελικα οι shinsen?

#350 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 02:59

οι shinsensubssuck ειναι τελικα οι shinsen?

ναι, ετσι που πανε βλεπω σε καθε επ να εχουν αλλο ονομα .... ειναι να τα αλλαζουνε με τη σειρα...

#351 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 12:34

Κατέβασα κι εγώ από τους ShinsenSubsSuck, και θα ρίξω και μια ματιά και στους Eclipse.

Τώρα, το ίδιο το επεισόδιο... φανταστικό. Απίστευτα πιστό στο manga και απ'ότι φαίνεται, έχουν πέσει οι "ρυθμοί". Δε κάλυψε μεγάλο όγκο chapter, αλλά τα είπε όλα αναλυτικά και σωστά.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#352 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 18:36

είδα και εγώ το 5. μου άρεσε φυσικά, αν και στα πρώτα 10 λεπτά το σχέδιο μου φάνηκε χειρότερο από το κανονικό, ελπίζω να ήταν απλά illusion :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#353 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 18:39

ναι πολυ καλο και το 5.
Spoiler:

qzMHWHd.png

#354 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 19:39

ναι πολυ καλο και το 5.

Spoiler:

E, Φςςςςς, λίγα τα λογιά. Ακούς εκεί...

Καλό και το 5ο, όσο πάει γίνεται ολοένα και καλύτερο, όλο και θα μπαίνουν τα νέα πρόσωπα τα οποία θα δίνουν το δικό τους ενδιαφέρον και πινελιά.

#355 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 20:31

Εμένα από την άλλη δε μου αρέσει που θα στριμώξουν δυο κεφάλαια ψιλοάσχετα μεταξύ τους στο επόμενο επεισόδιο. Καλύτερα να τα κάνουν δυο επεισόδια για να προλάβουν και οι καινούριοι να χωνέψουν τα γεγονότα παρά να το τρέχουν έτσι.

15fkk04.jpg

#356 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 22:57

ουαου
τλκ μου φαινετι πως οσο παει η 2η σαιζον με διαψευδει και γινετε ολο και καλυτερη
δε ξερω αν θα περασει ποτε την 1η στο γουστο μου, αλλα εξακολουθει να ειναι γαματη
ειδικα σε αυτο το επεισοδιο και στο προηγουμενος εκαναν σωστη χρηση της μουσικης κατι που στην αρχη ελειπε.
το μονο που με χαλασε λιγο ειναι μεχρι στιγμης τον maes hughes τον εχουνε μονο για τις fun στιγμες, αλλα αυτο μπορει να αλλαξει οσο προχωραει η πλοκη
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#357 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 03:41

ναι πολυ καλο και το 5.

Spoiler:

Ε, ηθελε να κανει και τον σκληρο οτι δεν τον πειραζει η βροχη. Χαθηκε μια ομπρελα να μενει στεγνο το γαντι τουλαχιστον; :hahaha:

#358 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 03:49

Ε, ηθελε να κανει και τον σκληρο οτι δεν τον πειραζει η βροχη. Χαθηκε μια ομπρελα να μενει στεγνο το γαντι τουλαχιστον; :hahaha:

Υπομονή, μια φορά (νταξ 2-3 ^^) τη παταει ο flame, μετα ...

#359 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 07:36

το μονο που με χαλασε λιγο ειναι μεχρι στιγμης τον maes hughes τον εχουνε μονο για τις fun στιγμες, αλλα αυτο μπορει να αλλαξει οσο προχωραει η πλοκη

Και στο παλιό πάντως μέχρι ένα σημείο, τον Maes κυρίως για comic relief τον είχανε.

Το επ. 5 πάντως έμενα μου απέδειξε ότι τσάμπα είχα αμφιβολίες για τη σειρά μέχρι τώρα, it was very good.

#360 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 09:24

btw είναι ιδέα μου η στην αρχή του opening
manga spoiler
Spoiler:

και για του λόγου το αληθές
manga spoiler
Spoiler: