Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#256 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 15:26

καλησπέρα και χρόνια πολλά!
μετά απο πολύύύύύ καιρό είπα να ποστάρω κ εγώ:sleepy:

είμαι στο 22 απο την πρώτη σειρά και είμαι ήδη εθισμένος :hahaha::hahaha::hahaha:

βέβαια φίλος με προέτρεψε να δω το brotherhood τώρα κ όχι μετά... αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Βλέπω και εσάς να λέτε ότι είναι καλύτερα να παρω το καινούριο απο την αρχή, αλλά δεν μπορώ να περιμένω 1-1 επεισόδιο!! :(

#257 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 15:33

είμαι στο 22 απο την πρώτη σειρά και είμαι ήδη εθισμένος :hahaha::hahaha::hahaha:

βέβαια φίλος με προέτρεψε να δω το brotherhood τώρα κ όχι μετά... αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Βλέπω και εσάς να λέτε ότι είναι καλύτερα να παρω το καινούριο απο την αρχή, αλλά δεν μπορώ να περιμένω 1-1 επεισόδιο!! :(

καλός ήρθες Βασίλη στο forum..όσο για το FMA είδα μερικά επεισόδια αλλα σταμάτησα για να δω το remake:chigau:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 18:57

#258 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 15:46

καλως ηρθες, οπως ειπαμε αμα εχεις χρονο τελειωσε τη s1 και παραλληλα βλεπε και τη καινουργια, δε θα χασεις.

ps. ep3 from SHS is out and uploaded, οι πιστοι προσελθετε στου channel ;)

#259 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 18:26

Πολύ καλό και το 3ο.
Παρόλο που το έχω δει κάμποσες φορές στην παλιά σειρά και το έχω διαβάσει άλλες τόσες στο manga δεν βαρέθηκα καθόλου!

Μόνο 1 παράπονο έχω!
Spoiler:

#260 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 18:39

Καλοσηρθες κι απο μενα βασιλη,απο τη στιγμη που ηδη βρισκεσαι στο 22 καλο θα ηταν να το συνεχησεις ετσι κι αλλιως σε μερικα επεισοδια παιρνει διαφορετικη τροπη απο το manga ενω και να πιασεις την καινουργια σε μια ωρα εχεις τελειωση αφου εχουν βγει 3 επεισοδια μεχρι στιγμης.

#261 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 19:12

Πολύ καλό και το 3ο.
Παρόλο που το έχω δει κάμποσες φορές στην παλιά σειρά και το έχω διαβάσει άλλες τόσες στο manga δεν βαρέθηκα καθόλου!

Μόνο 1 παράπονο έχω!

Spoiler:

Ναι δεν τα βαριεσαι ποτε :hahaha:Είδα και το τρίτο είταν αρκετά καλο το μόνο πυ με χάλασε ήταν που έκαναν τον Cornelo να μεταμορφοθει:uhh:ήταν η μόνη σκηνή filler.

MbcN7u5.png

#262 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 20:49

Κορυφή το FMA,τι να λέμε τώρα τόσο ενθουσιασμό έχω να νιώσω με anime απο εποχές one piece και ναρουτό...είμαι και τυχερός που δεν έχω δεί το πρώτο FMA!Το βλέπω στα τοπ 3 anime μου αν και είμαι ακόμα στην αρχή της σειράς^^
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 20:56

Έμενα πάντως κάτι δε μου κάθεται καλά. Νόμιζα ότι ήταν το extra humour αλλά δεν είναι αυτό και μάλλον κάτι με χαλάει στη μουσική, που καλή είναι μεν, αλλά του παλιού μου δημιουργούσε πολλά περισσότερα συναισθήματα.

Πάραυτα το τρίτο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, γρήγορα ξεμπερδέψανε με την Lior και δείξανε όλα τα απαραίτητα. Από την άλλη το split-screen που είχε σχεδόν συνέχεια δε μάρεσε, κάπως... φθηνό σκηνοθετικό κόλπο μου φάνηκε... (και απότι φαίνεται του σκηνοθέτη του αρέσει να κάνει 'κόλπα', όπως το black and white στο πρώτο επ αν και εκείνο μου άρεσε).

#264 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 20:58

πολύ καλο το τρίτο επεισόδιο,hope to see more like that:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 18:44

#265 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 23:03

Έμενα πάντως κάτι δε μου κάθεται καλά. Νόμιζα ότι ήταν το extra humour αλλά δεν είναι αυτό και μάλλον κάτι με χαλάει στη μουσική, που καλή είναι μεν, αλλά του παλιού μου δημιουργούσε πολλά περισσότερα συναισθήματα.

Πάραυτα το τρίτο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, γρήγορα ξεμπερδέψανε με την Lior και δείξανε όλα τα απαραίτητα. Από την άλλη το split-screen που είχε σχεδόν συνέχεια δε μάρεσε, κάπως... φθηνό σκηνοθετικό κόλπο μου φάνηκε... (και απότι φαίνεται του σκηνοθέτη του αρέσει να κάνει 'κόλπα', όπως το black and white στο πρώτο επ αν και εκείνο μου άρεσε).

Επειδη η πρωτη σειρα ειχε καθαρα δραματικο προσανατολισμο οι συντελεστες του remace αποφασισαν να παρουν αλλο δρομο και μεχρι στιγμης ο συνδιασμος κωμωδιας και δραματος ειναι πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα καθως η σωστη χρηση του κωμικου στοιχειου δεν μειωνη την ενταση τον δραματικων σκηνων απλα σε συνδιασμο με το σχετικα γρηγορο ρυθμο δεν σου δημιουργει την ιδια αισθηση οπως το πρωτο και αυτο ακριβως επιδιωκει και το στουντιο οταν με το καλο φτασουν σε παρθενο εδαφος και θα ειναι ελευθερη να μας παρουσιασουν τη δικη τους εκδοχη χωρις το βαρος της συκγρισης τοτε θα φανει τη ψαρια θα πιασουν,παντως και εγω πιστευω οτι κατι της λειπη για να γινη απο πολυ καλη σε εξαιρετικη αλλα εχει ακομα χρονο μπροστα της.
Πρωσοπικα βρηκα το split-screen αρκετα ενδιαφερον οσο για τη μουσικη δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη αλλα απλως στην πρωτη υπηρχε καλυτερη χρηση της ηξεραν να τη χρησιμοποιουν στα καταληλα σημεια και σε συνδιασμο με το καλο χτησιμο της ιστοριας ειχε σαν αποτελεσμα την δημιουργια μιας εξαιρετικης ατμοσφαιρας.

#266 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 00:35

η μεταμορφωση εως ενα βαθμο υπαρχει και στο manga αν δε κανω λαθος, οσο για το

αποφασισαν να παρουν αλλο δρομο και μεχρι στιγμης ο συνδιασμος κωμωδιας και δραματος

και αυτο γινεται ωστε να ειναι πιστο στο manga, καθως εκει εχουμε παρα πολυ συχνα, τις καρικατουρες κτλπ.

ep3 was just great :D

#267 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 10:16

Πολύ καλό επεισόδιο το 3. Το μόνο που με ξάφνιασε είναι ο ρυθμός που πάνε. Ξεπέταξαν σε ένα επεισόδιο μισό τόμο του μάνγκα και τώρα θα πάνε κατευθείαν στο πρώτο κεφάλαιο του δεύτερου. Μάλλον θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα με αυτά που έχουμε ξαναδεί για να μας δείξουν τα καινούρια.

15fkk04.jpg

#268 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 10:49

η μεταμορφωση εως ενα βαθμο υπαρχει και στο manga αν δε κανω λαθος, οσο για το

και αυτο γινεται ωστε να ειναι πιστο στο manga, καθως εκει εχουμε παρα πολυ συχνα, τις καρικατουρες κτλπ.

ep3 was just great :D

Επειδη πολλοι αναφερονται στο manga και στο ποσο πιστη ειναι η καινουργια μεταφορα του αποφασισα να διαβασω μερικα chapters για να εχω μια ιδεα που το πανε(διαβασα την lior arc και το κεφαλαιο που αναφερεται στο επομενο επεισοδιο)και βλεπω τις ομοιοτητες η Lior arc ηταν αρκετα πιστη στο manga το επομενο κεφαλαιο ομως διαλησε οποιες αμφιβολιες ειχα η ισορροπια μεταξυ αστειων και δραματος ειναι τελεια αν καταφερουν να το μεταφερουν σωστα τοτε το επομενο επεισοδιο θα ναι το πιο δυνατο μεχρι στιγμης και γενικα αν ακολουθησουν το manga η σειρα θα ειναι εκπληκτικη,ας το ελπισουμε.
Το manga πραγματικα με τραβηξε αρχιζω διαβασμα τωρα!!!

#269 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 11:01

Επειδη πολλοι αναφερονται στο manga και στο ποσο πιστη ειναι η καινουργια μεταφορα του αποφασισα να διαβασω μερικα chapters για να εχω μια ιδεα που το πανε(διαβασα την lior arc και το κεφαλαιο που αναφερεται στο επομενο επεισοδιο)και βλεπω τις ομοιοτητες η Lior arc ηταν αρκετα πιστη στο manga το επομενο κεφαλαιο ομως διαλησε οποιες αμφιβολιες ειχα η ισορροπια μεταξυ αστειων και δραματος ειναι τελεια αν καταφερουν να το μεταφερουν σωστα τοτε το επομενο επεισοδιο θα ναι το πιο δυνατο μεχρι στιγμης και γενικα αν ακολουθησουν το manga η σειρα θα ειναι εκπληκτικη,ας το ελπισουμε.
Το manga πραγματικα με τραβηξε αρχιζω διαβασμα τωρα!!!

Aσε κοίταξα και εγώ το 1ο chapter του μάνγκα για να δώ πόσο πιστή είναι η μεταφορά,πάντως θα μπορούσε και να είναι 2 επεισόδια μπράβο τους που πάνε με γρήγορο ρυθμό και δείχνουν όλες τις απαραίτητες σκηνές,έπαθα πλάκα με το μάνγκα.....εθιστικότατο...,έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην το πιάσω και το τελείωσω όλο...
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Δημοσιευμένη  εικόνα

#270 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 11:30

Aσε κοίταξα και εγώ το 1ο chapter του μάνγκα για να δώ πόσο πιστή είναι η μεταφορά,πάντως θα μπορούσε και να είναι 2 επεισόδια μπράβο τους που πάνε με γρήγορο ρυθμό και δείχνουν όλες τις απαραίτητες σκηνές,έπαθα πλάκα με το μάνγκα.....εθιστικότατο...,έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην το πιάσω και το τελείωσω όλο...

Κυριως εβγαλαν η αλλαξαν πολλες σκηνες της Rose οσο για το γρηγορο ρυθμο το κανουν για να περασουν τα σημεια που ειχε δειξη το προηγουμενο μολις ο φτασουν λογικα θα ριξουν ταχυτητα.
Το ιδιο επαθα και εγω με το manga.