Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#121 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 23:25

Βλέπεις πολλά άνιμε όταν :

Ο 9χρονος αδρεφός σου είναι φαν των DMC . Οταν σήμερα του βάζουν στο σχολείο ερώτηση "ποιό είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα" και απαντάει DMC .Οταν τον ρωτάνε ποιό είναι το αγαπημένο του τραγούδι και απαντάει το "Satsougai" (έτσι το έγραψε) . Οταν ο δάσκαλος τον ρωτάει "πως πάει αυτό το τραγούδι , δεν το ξέρω" και ο μικρός τραγουδάει με brutal φωνητικά Satsugaii satsugaii se yoooo . Οταν έρχεται στο σπίτι περιχαρής και σου διηγείται το κατόρθωμα του .

Αλη φορά ,όταν ο μεγάλος του αδερφός βλέπει DMC και δεν έχει πάρει χαμπάρι το μικρό που κρυφοκοιτάει πα την πόρτα . Οταν η μάνα φωνάζει τον μικρό να φύγει από κει και να πάει να φάει το φαί του και ο μικρός απαντάει Kuroseeee!

χρειάζεστε και άλλες αποδείξεις ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#122 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 00:22

Εσένα αυτό σού 'κανε εντύπωση; Όχι ότι διαβάζεται από αριστερά προς τα δεξιά;

Μού 'χει τύχει μετά από 10άωρες καμμενιές με Rurouni Kenshin να βλέπω σκιτσάκι και να απορώ γιατί οι φυσαλίδες είναι με "ανάποδη" σειρά.

και εξαιτίας του Kenshin να ξεκινάς όλα τα δυτικά κόμιξ ανάποδα!!
και δυστυχώς όχι μόνο!!
ολα τα περιοδικά , βιβλία κλπ από αρίστερα προς τα δεξια!
ασε που σε καθε ντροπιαστική στιγμή της ζωής σου ξεφυτρώνει η σταγόνα πάνω από το κεφάλι σου!!!:sigh2:ΠΑΝΤΑ!και κανείς δεν την βλέπει!!
(εκτός και αν είναι ο πορωμένος σαν εσένα αδερφός σου)

#123 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:54

Ο 9χρονος αδρεφός σου είναι φαν των DMC . Οταν σήμερα του βάζουν στο σχολείο ερώτηση "ποιό είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα" και απαντάει DMC .Οταν τον ρωτάνε ποιό είναι το αγαπημένο του τραγούδι και απαντάει το "Satsougai" (έτσι το έγραψε) . Οταν ο δάσκαλος τον ρωτάει "πως πάει αυτό το τραγούδι , δεν το ξέρω" και ο μικρός τραγουδάει με brutal φωνητικά Satsugaii satsugaii se yoooo . Οταν έρχεται στο σπίτι περιχαρής και σου διηγείται το κατόρθωμα του .

Αλη φορά ,όταν ο μεγάλος του αδερφός βλέπει DMC και δεν έχει πάρει χαμπάρι το μικρό που κρυφοκοιτάει πα την πόρτα . Οταν η μάνα φωνάζει τον μικρό να φύγει από κει και να πάει να φάει το φαί του και ο μικρός απαντάει Kuroseeee!

Έχω ξεραθεί στα γέλια!!! :hahaha:
Ο αδερφός σου είναι μεγάλη μορφή!!:congrats:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#124 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 19:43

φοβερος ο αδερφος σου
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#125 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 19:51

Όταν το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι διαβάζοντας το post του zade είναι "wanna trade???"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:10

Έχω ξεραθεί στα γέλια!!! :hahaha:
Ο αδερφός σου είναι μεγάλη μορφή!!:congrats:

Eχει και συνέχεια . Μου ζήτησε να του βρω στολή Krauser II για να ντυθεί τις απόκριες .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 22:09

Eχει και συνέχεια . Μου ζήτησε να του βρω στολή Krauser II για να ντυθεί τις απόκριες .

Αwwwww so adorable:awww:..... Φερτον και σε κανα cosplay παρτυ ντυμένο έτσι....
(και το γεγονος ότι προτείνω σοβαρά κάτι τέτοιο είναι ένα ακόμη σημάδι ότι βλέπω πολλά anime)

Παντως zade δεν μπορεις να πεις ο αδερφός σου απέκτησε τρελούς fan στο forum!!! Ήδη μετράω τρία άτομα (εμού συμπεριλαμβανομένης) που θέλουν έναν ίδιο - και να φανταστείς ότι είμαι φανατικό μοναχοπαίδι ^^...

#128 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 23:22

οχι απλα μορφη o aδερφος σου αλλα επρεπε να το ακουγες live ολο το σκηνικο.
παντος οτι και να εκανε ενας αδερφος ποτε δεν θα ηθελα εναν. alone ftw

ιt's too troublesome to have brothers and sisters:canthelp::canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 09:20

Μήπως ο αδερφός σου είναι ο πραγματικός αδερφός του Negishi? :congrats:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#130 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 16:03

Βλέπεις πολλά άνιμε όταν ξεχνάς να πάρεις τον μικρό σου αδερφό από το σχολείο γιατί παρακολουθούσες μετά μανίας το νέο επεισόδειο DMC . Βλεπεις πολλά άνιμε όταν θυμάσαι ότι πρέπει να τον πάρεις αλλά μπαίνεις στο κανάλι του anime.gr στο irc για να συζητήσεις για "1 λεπτάκι" .Οταν βλέπεις έντρομος ότι πέρασαν 15 λεπτάκια και τρέχεις σαν παλαβός να προλάβεις να τον πάρεις χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση .Οταν φτάνεις μισή ώρα αργότερα από την κανονική και προσπαθείς να του διακιολογηθείς και αφου σε ακούσει σου λέει απαθής : "πάλι άνιμε έβλεπες" .

Οταν την ίδια μέρα του λες να διαβάσει τα μαθήματά του και σου απαντάει : Άμα μου το ξαναπέις, Omawue amo shin deiru (you are already dead, ατάκα του kenshiro από το Hokuto no Ken)

I love my bro !

Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 17:19

Βλέπεις πολλά άνιμε όταν ξεχνάς να πάρεις τον μικρό σου αδερφό από το σχολείο γιατί παρακολουθούσες μετά μανίας το νέο επεισόδειο DMC . Βλεπεις πολλά άνιμε όταν θυμάσαι ότι πρέπει να τον πάρεις αλλά μπαίνεις στο κανάλι του anime.gr στο irc για να συζητήσεις για "1 λεπτάκι" .Οταν βλέπεις έντρομος ότι πέρασαν 15 λεπτάκια και τρέχεις σαν παλαβός να προλάβεις να τον πάρεις χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση .Οταν φτάνεις μισή ώρα αργότερα από την κανονική και προσπαθείς να του διακιολογηθείς και αφου σε ακούσει σου λέει απαθής : "πάλι άνιμε έβλεπες" .

Οταν την ίδια μέρα του λες να διαβάσει τα μαθήματά του και σου απαντάει : Άμα μου το ξαναπέις, Omawue amo shin deiru (you are already dead, ατάκα του kenshiro από το Hokuto no Ken)

I love my bro !

.....παρομοίως,βλέπεις πολλά ανιμε όταν βάζεις και τους γύρω σου να δουν:hahaha:

Πρόσφατα (και μετά από πολλές θυσίες) κατάφερα να βάλω τον (άσχετο από ανιμε) αδερφό μου να δει το Death Note.

Για ξεκίνημα καλά πήγε,μου πε δεν τρελάθηκε με τα πρώτα 5-6 επεισόδια,αλλά παρ όλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος να το βλέπει και πολλές σκηνές του άρεσαν απ όσα μου είπε...(όπως το κόλπο με το συρτάρι ή με την πόρτα που έκανε ο Light)

Μένει τώρα μόνο να δω τι να του προτείνω όταν θα το τελειώσει:hehehe:...το θύμα βρέθηκε πια και δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα:terror2:

#132 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 17:34

.....παρομοίως,βλέπεις πολλά ανιμε όταν βάζεις και τους γύρω σου να δουν:hahaha:

Πρόσφατα (και μετά από πολλές θυσίες) κατάφερα να βάλω τον (άσχετο από ανιμε) αδερφό μου να δει το Death Note.

Για ξεκίνημα καλά πήγε,μου πε δεν τρελάθηκε με τα πρώτα 5-6 επεισόδια,αλλά παρ όλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος να το βλέπει και πολλές σκηνές του άρεσαν απ όσα μου είπε...(όπως το κόλπο με το συρτάρι ή με την πόρτα που έκανε ο Light)

Μένει τώρα μόνο να δω τι να του προτείνω όταν θα το τελειώσει:hehehe:...το θύμα βρέθηκε πια και δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα:terror2:

Καλά κάνεις , αμα δεν υπήρχατε και εσείς οι "κυνηγοι" δεν θα τα είχα μάθει:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 17:37

Zade for once more your brother ROCKS!!! Can I borrow him? I promise I ll bring him home in "one piece".....

Σημερα πληρωσα 20 E για 2 dvd επειδη τα ειχα παρει και λόγω του καψίματος μου με τα anime ανέβαλα συνέχεια να τα δω ώσπου τα ξέχασα....... My poor wallet.......

#134 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:44

Είσαι σε κοινωνική εκδήλωση και σιγοτραγουδάς anime themes επειδή βαριέσαι.
Μετά, σου λέει κάποιος κάτι, και αντί να του πεις ευχαριστώ του λες arigato gozaimasu, αφήνοντας τον με την απορία "μα τι διάολο μου είπε αυτός?", και εσύ μένεις σύξυλος με την γκάφα που έκανες!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#135 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 12:34

Ξέρεις ότι όχι απλά βλέπεις ΠΟΛΛΑ anime, αλλά έχεις πάρει το δρόμο δίχως επιστροφή, όταν κάνεις account στο ニコニコ動画 (το ιαπωνικό YouTube), έτσι ώστε να μπορείς να δεις και να γελάσεις με ακόμα περισσότερες fan made βλακείες.

KIDS, DO NOT TRY THIS AT HOME!

:burningbe3:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||