Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 16:42
Itachi Akatsuki τα κατάφερες. Εξάντλησες την υπομονή μου. 2 βαθμοί warning επειδή είπες σε συμφορουμίτη σου ότι λέει βλακείες και επειδή απλά έχεις κατασπαμάρει το forum και παρόλες τις παρατηρήσεις που σου έχω κάνει δεν νιώθεις τίποτα.
Warchief κάτσε φρόνιμα, τελευταία προειδοποίηση.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 08:13

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από crazyfrog3: 15 Ιούνιος 2012 - 08:14

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 17:49
(Το ζω τώρα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 29 Οκτώβριος 2012 - 17:49
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 18:25
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 23:21
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 23:44
όταν ξεκινάς μάθηματα ιαπωνικών και συνηδητοποιείς ότι τα 3/4 της τάξης είναι οτάκου, αρχίζωντας να γίνεται και λίγο πανιγίρι το μάθημα έτσι πετώντας και ρωτόντας τι σημαίνουν διάφορες ατάκες απο άνιμε.
όταν συνηδιτοποιείς πως απο τα άνιμε έχεις περιέργος αποκτήσει λεξιλόγιο...
όταν έχεις μάθει απέξω ένα μεγάλο ποσοστό ιαπωνικών τραγουδιών(κυρίως anime openings)
όταν βλέπεις κάποια ωραία κοπέλα στο μετρό και τη φαντάζεσαι πως θα ταν σε άνιμε(delusions with pink hair, weird cloths e.t.c)
όταν σου χει γίνει συνήθεια να πείνει τσάι κάθε πρωί αντι για καφέ
όταν σε έχουν βαρεθεί οι γύρο σου να μιλάς για anime και games, και έχουν αρχίσει και κάποιοι απαυτους εξετία σου...
όταν το κινητό έχει τιγκάρει με ιαπωνικά τραγούδια και δεν έχει χώρο για τίποτε άλο
όταν έχεις φτάσει να γεμίζεις 3 και 4 ράφια με manga και DVD μόνο.
όταν σκέφτεσαι διάφορα σενάρια, αναμυγνίωντας διάφορα άνιμε...
όταν σκέφτεσαι το πόσο θα θελες να ζούσες στην ιαπωνία
όταν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι αγαπημένοι σου σκηνοθέτες,τραγουδιστές, κομικογράφοι προέρχονται απο την ιαπωνία
όταν σιγοτραγουδάς μέχρι να φτάσεις στη σχολή στα ιαπωνικά...και σκαλώνουν όλοι >.< (αν και έχει καιρό να μου συμβεί αυτό)
όταν ..όταν...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 29 Οκτώβριος 2012 - 23:47
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 07:27
+1 εχω πaθει το ιδιο εδω κaι μερες. Επισης οτaν περνaει ενa ωρaιο θηλυκο, η φρaση "πω μ@κ@κ@" που λετε με τον φιλο σου εχει aντικaτaστaθει aπο το "sukoi-sukoooooi", "sukeeeee", "kawai"....aνaλογως την περιπτωσηΌτaν δεν υπάρχει κaμίa ελληνική google διaφήμιση κaι όλες είνaι στa Ιaπωνικά.
(Το ζω τώρa)

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 20:23
Επισεις οτaν bλεπω κaποιο τρελο amv.Οπως κaι οτaν, επειδει δεν εχω τι aνιμε νa δω, μου την baρaει κaι ξaνaρχιζω FMA:Brotherhood.
Νaι ετσι πορωνεσaι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Νοέμβριος 2012 - 20:26
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2012 - 15:13
Όταν θα ήθελες να σε τραβολογάνε ένα μάτσο γυναίκες που έχουν τραλή καψούρα για πάρτυ σου.
Όταν θα ήθελες να κάνεις δικό σου anime - κράμα από Bleach και Full Metal Alchemist.
Όταν θες να πας Ιαπωνία και να γίνεις μόνιμος κάτοικος του Akihabara.
Όταν θες να μάθεις Ιαπωνικές Πολεμικές τέχνες και να χειρίζεσαι katana.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2013 - 10:15
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2013 - 00:04

Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2013 - 00:18

νομιζω φαινεται απολυτα

Ασε που η παρεα μου εχει μαθει καθε γιαπωνεζικη ατακα απο ενα anime Που μπορει να πορωθηκα
( και με κολοιδευοοοουυυυν

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 21:17
-Οταν προσπαθεις να φας το φαι απο το πιατο με τρεις κουταλιες
-Οταν φωναζεις Aye! σαν τον Happy απο το FT χωρις λογο
-Οταν νευριαζεις και νομιζεις πως θα σηκωθουν τα μαλλια σου και θα γινουν ξανθα
-Οταν εισαι μονος σου στο δωματιο μπροστα στον υπολογιστη και νομιζεις πως απο πανω σου ειναι ενα shinigami
-Οταν εχεις για φοντο στο PC σου τον Rin τον γιο του σατανα.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 21:44
Όταν πας να διαβάσεις ένα νορμάλ κόμικ και το ξεκινάς από τα δεξιά.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2014 - 21:00
Οταν σου ξεφευγουν ιαπωνικες λεξεις γιατι δεν μπορεις να θυμηθεις πως ειναι στα ελληνικα ή καποιες τισ εχεις καταργησει στα ελληνικα και τις εχεις καθιερωσει στα ιαπωνικα! χαχα ή παλι οταν πας στο public να παρεις ενα βιβλιο με κατι φιλους και εσυ καταληγεις να κοιτας τα manga και να λες ποιο να διαλεξωωωω και να σου λενε 2ωρες ειμαστε εδω θα αργησεις πολυ ακομα??? χαχα τι να κανω δεν μπορω να ξεκολλησω!!! (δεν ερχεται κανεις πλεον μαζι μου στο public) ασε που μιλαω συνεχεια για την ιαπωνια, στην ιαπωνια γινεται αυτο και το αλλο και τρωνε ετσι και συμπεριφερονται αλλιως!!! τους εχω πρηξει χαχα!!! εγω φταιω που εχω τρελα με τα anime και θελω να παω τοσο απεγνωσμενα Nihon?? εεε???
True story . Εχουν βαρεθει να με ακουνε να μιλαω για μανγκα και ανιμε. και οποτε βγαινουμε και τους λεω οτι δεν κοιμηθηκα καλα γιατι χτες εβλεπα μια σειρα η απαντηση τους ειναι η εξης: " Μη μου πεις παλι anime εβλεπες και δεν κοιμηθηκες.". Ευτυχως για μενα πρωτα τσεκαρω απο το ιντερνετ στο public τι θελω απο manga απλα το θεμα μετα ειναι οτι ισως λεω ισως προκυψουν αλλα 1,2,3 και παει λεγοντας manga για αγορα οποτε μετρα και τον χρονο.
Για αυτο συνηθως παω μονη μου για να μην με σκανε . Δεν υπαρχει αλλη λυση
-Όταν βλέπεις ήλιο με λιγα σύννεφακια και αρχίζεις να μουρμουρίζεις "Raspberry heaven,hitori ja naite..."
-Όταν λες περιπαθως "Chigau!" όποτε κάποιος πει μια μλκια
-Όταν έχεις μαζέψει όγκο δεδομένων ανω των 500GB,δεν έχεις δει ουτε τα μισά αλλά συνεχίζεις και κατεβάζεις γιατι Παοκ...
-Οταν το deshou σου ακούγεται καλύτερο από το ισχύει
-Όταν βλέπεις tv και λες "Why the fuck does this girl NOT have pink hair?"
Μακάρι να μου ρθουν κι αλλα
Ολα αυτα τα κανω και τα πιστευω ...και νομιζα οτι ειμαι η μονη περιεργη που τα κανω αυτα Ευτυχως υπαρχουν και αλλοι στον κοσμο αυτο
*Όταν φεύγει το πρωί ο άντρας της κολλητής σου και εσείς βλέπετε άνιμε απ το προηγούμενο βράδυ και γυρίζει απ΄τη δουλεία και σας βρίσκει στον ίδιο καναπέ, να κρατάτε αγκαλιά τα μαξιλάρια και να βλέπετε anime.
* Όταν όλοι οι φίλοι σου συμφωνούν πως αν μπορούσαν να ζήσουν στο μυαλό σου, εκεί θα έπαιζε συνέχεια η μουσική των τίτλων τέλους του Fruits Basket.
* Όταν με τη κολλητή σου επιλέγετε vα δείτε το Gravitation (όλα τα επεισόδια) για να σας περάσει το hangover και εσύ από το πολύ squeeking κάποια στιγμή φωνάζεις "Oh my God! Ryuichi is so cute! He's a real life chibi!!!". I repeat: r e a l-l i f e. Like the one I needed. Lol..
* Όταν υιοθετείς τον διαχωρισμό του Ouran για τα είδη αντρών.
* Όταν επανεξετάζεις μέσα σου το αποτέλεσμα της εξίσωσης "άντρες+μώβ κραγιόν=?"
Σίγουρα θα θυμηθώ κι άλλα...
Ποσο πολυ σε καταλαβαινω και ποσο πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που καθετε και κανει ολονυχτιες παρακολουθησης anime.
Για μενα ειναι καθημερινο αυτο τοο συνηθειο μεχρι και 6 ωρες μπορω να δω .
Οταν χαιρεσαι απο την εξελιξη ενος anime και οταν χαμογελας δεν εμφανιζονται αστερακια και σε χαλαει. Όταν θες να πας Ιαπωνία και να γίνεις μόνιμος κάτοικος του Akihabara. Οταν κοιτας το φεγγαρι και πιστευεις οτι υπαρχει οντως το Μoon Kingdom και η Princess Serenity.Σοβαρα το κανω συχνα
Οταν το να βρεις καποιον που του αρεσουν τα Anime ειναι σαν ψυλλος στα αχυρα στην παρεα σου.
και οταν καταφερνεις καποιον να του αρεσει τον ρωτας αν πραγματικα του αρεσε και αν θελει να του δωσω κατι αλλο για να δει παρομοιο.
Οταν πας να διαβασεις οποιοδηποτε περιοδικο και ξεκινας απο δεξια προς τα αριστερα και σκεφτεσαι "αυτο γιατι διαβαζεται αναποδα"?
Οταν απο τα πολλα anime εχεις ξεχασει τα ελληνικα σου και σου ερχονται πρωτα τα Ιαπωνικα και τα αγγλικα λογω των υποτιτλων
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 19 Ιανουάριος 2014 - 22:53
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity