Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#1111 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 10 November 2011 - 17:42

Όταν παρομοιάζεις τα σύμβολα στα μαθηματικά μα χαρακτήρες kanji :P
Posted Image

#1112 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 12 November 2011 - 13:58

όταν σου λέει ο μπροστινός σου "θέλω να μου δώσεις τα μάγια της πεταλούδας" και εσύ ακούς "θέλω να μου δώσεις τα μάνγκα της πεταλούδας" και σου περνάνε σε κλασματα δευτερολέπτου απο το μυαλό οι εξής σκέψεις :
1.ποιά είναι τα manga της πεταλούδας?
2.εγώ γιατί δεν έχω διαβάσει και δεν ξέρω τα manga της πεταλούδας?
3.γιατί ΑΥΤΟΣ τα ξέρει και ΘΕΛΕΙ να τα διαβάσει ενω με έβριζε ότι τον πρήζω με χαζοκόμικ?
4.Τι σκ@τά μετάφραση κάνανε και τα ονομασανε manga της πεταλούδας?
5.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ????

Και ενώ παιδεύεσαι ακους ένα "τελείωσα ένα άλλο του Λόρκα και μου'ρθε να το διαβάσω κ αυτό,είχες πει ότι θα που το έδινες!"
Και εσύ είσαι κάπως :hmmm:,:OMG3:,:thatsit:,:sigh2:, ναι,σορυ,το ξέχασα,θα σου το δώσω....

(για όσους δεν γνωρίζουν,τα μαγια της πεταλούδας είναι ένα θεατρικό του Federico Garcia Lorca)

To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#1113 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 November 2011 - 14:24

-Οταν διαβασεις κειμενα στα αγγλικα(για prof.) και μιλα για wars and promises, κιεσενα σου'ρχεται στο μυαλο η ιστορια τoυ Vongola Primo :oo: [true story]
-Οταν σε συζητησεις (σε παρεα συνη8ως) αρχιζεις και πετας διαφορες ιαπωνικες λεξεις στο ακιρο, και σε κειτανε ολοι ετσι xD
-Οταν σου'ρχοντε διαφορα ακιρα σεναρια στον υπνο σου με χαρακτηρες απο manga
-Oταν τα 3/4 του σκληρου ειναι τιγκα στα ανιμε/μαγκα/novels/anime-pics :3
-Οταν βλεπεις επιγραφες στο δρομο απο μακρια και νομιζεις οτι ειναι kanji(true story...λογο της ελαφρος μιωπειας μου κιολας) XDDD
....::omfg::
フカフカ

#1114 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 12 November 2011 - 22:08

. . . όταν βλέπεις έναν τύπο στη στάση που φοράει μωβ κουκούλα κι αναρωτιέσαι γιατί να μην είναι αυτό το φυσικό χρώμα των μαλλιών του όταν του πάει τόσο πολύ?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1115 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 12 November 2011 - 22:40

Οταν σου'ρχοντε διαφορα ακιρα σεναρια στον υπνο σου με χαρακτηρες απο manga

1)Οταν βλεπεις στον υπνο σου live το τελευταιο επεισοδιο που ειχες δει πριν πεσεις για υπνο με πρωταγωνιστες τουσ φιλους σου:sigh2:
2) Οταν βλεπεις τη λεξη ultra πανω σε ενα φαρμακο και νομιζεις οτι γραφει Utena και αναρωτιεσαι "τι ειναι αυτο παλι?" :hot:

#1116 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 13 November 2011 - 11:42

Όταν κάνεις φασαρία μες στην τάξη και η καθηγήτρια σου σε κοιτάει επίμονα μπας και σκάσεις, κι εσύ απαντάς με το γνωστό επίμονο βλέμμα κοιτώντας την στα μάτια και κάνοντας τον χαρακτηριστικό ήχο Geee (stare)
Spoiler:

8w32.jpg

#1117 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 13 November 2011 - 13:01

@jiimop24 you rock:hihi2:

Οταν ολη μερα κανεις ηλιθια λογοπαιγνια του φορματ

Ποσα μαθηματα εχω για αυριο?UTE-ENA(βλεπε R.G.utena.....)

sc5bab.jpg

#1118 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 November 2011 - 15:11

Εγώ πάλι σε πολλά anime φαντάζομαι ότι συμμεεχω somehow στην δαση και η ιστορία παίνριε διαφορετική τροπή ενώ πολλές φορές μου έρχοντια οι ΙΑπωνικές εκφράσεις αντι Ελληνικών. Πχ αντί να πω περίμενε λέω chotto mate....

#1119 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 18 November 2011 - 03:06

Spoiler:

Όταν το περιεχόμενο του παραπάνω φακέλου έχει αυξηθεί κατά 10γβ σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.

Posted Image

HnH5aB0.jpg

#1120 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 03 December 2011 - 15:18

όταν πας στο metro mall στον άγιο Δημήτριο βλέπεις στην είσοδο την επιγραφή coming soon SHANA για ένα μαγαζί με ρούχα.Στην αρχή το βλέπω και λέω nice , περνάω την πόρτα συνειδητοποιώ τι είδα και αρχίζω να γελάω και να με κοιτάνε όλοι...

#1121 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 December 2011 - 19:43

Όταν το περιεχόμενο του παραπάνω φακέλου έχει αυξηθεί κατά 10γβ σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.

Posted Image

ενα χρονο; μια μερα εννοεις

#1122 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 03 December 2011 - 20:34

Όταν παραμιλάς στον ύπνο σου και βρίζεις και λές διάφορες λέξεις στα ιαπωνικά :rofl:

MbcN7u5.png

#1123 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 03 December 2011 - 23:21

ενα χρονο; μια μερα εννοεις

Ισχυει,10 giga δεν ειναι τιποτα.

sc5bab.jpg

#1124 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 04 December 2011 - 00:18

Guyz , δεν είναι 10 giga video , είναι 10 giga photos , έχει τεράστια διαφορά !!! Μιλάμε για 22,000+ images !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#1125 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 December 2011 - 00:27

Guyz , δεν είναι 10 giga video , είναι 10 giga photos , έχει τεράστια διαφορά !!! Μιλάμε για 22,000+ images !

oχι αν εχει scanlated manga μεσα

καλα δεν επιμενω περισσοτερο, μη μας δειξει πιο ενδομυχες πτυχες και σοκαριστουμε.