Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 19 June 2010 - 19:48

Posted 19 June 2010 - 20:15
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 June 2010 - 09:08
Posted 20 June 2010 - 23:00

Posted 20 June 2010 - 23:12
Posted 21 June 2010 - 03:58
Όταν η ομάδα σου χάνει το πνεύμα της σικώνεις το χέρι σου και στοχεύεις στον ουρανό φωνάζοντας:"Αυτή η ομάδα θα τρυπήσει τον παράδεισο!WHO THE HELL DO YOU THINK WE ARE?!"
Όταν κάποιος δεν θέλει να κάνει κάτι που του λες καλύπτεις το αριστερό σου μάτι με το χέρι σου και μετά το αποκαλύπτεις λέγοντας : "Lelouch vi Brittania commands you!"
Όταν κάποιος σε προκαλεί σε κάτι, αλλά ξέρεις ότι τον έχεις και είτε καλύπτεις το μάτι σου και κάνεις Lelouch evil laugh είτε κάνεις το Kira's mad laugh
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.
Posted 21 June 2010 - 07:40
Όταν βλέπεις ανεμιστήρα και θυμάσαι αυτήν την σκηνή από το lucky star (also happened for me).
Όταν κάνεις mod ενός tech demo από μια μηχανή γραφικών ώστε να αντικαταστήσεις τα textures με anime related ones. (Ναι το έχω κάνει και αυτό)
Όταν αρχίζεις και ψάχνεις περί lolita fashion επειδή σου άρεσε το design κάποιον χαρακτήρων σε κάποια anime.
Όταν αφού βλέπεις ένα anime που σου αρέσει, πας στο danbooru για να δεις πικάντικα fanart με τους χαρακτήρες που σου άρεσαν.
Αυτά προς το παρόν, άλλα δεν μου ρχονται.
Posted 21 June 2010 - 11:04
Όταν κάποιος δεν θέλει να κάνει κάτι που του λες καλύπτεις το αριστερό σου μάτι με το χέρι σου και μετά το αποκαλύπτεις λέγοντας : "Lelouch vi Brittania commands you!"
Το είχα κάνει μία φορά την εποχή που έβλεπα το Code Geass.

Posted 21 June 2010 - 12:42
παλι αυτο βλεπεις;

Posted 22 June 2010 - 14:50

*Όταν μαθαίνεις στην προαναφερώμενη αδερφή σου για το τι εστί Naruto για να μπορείτε να συννενοείστε.
*Όταν κανεις το χαρακτηριστικό facepalm ή νιώθεις πως πέφτει μια σταγόνα ιδρώτα από το κεφάλι σου ή να διογκώνεται κάποια φλέβα στο μέτωπο τη στιγμη που η imouto, η οποία δεν έχει καταλάβει Χριστό από τα μαθήματα anime, σε ρωτάει αν το Sharingan είναι κολλητική ασθάνεια των ματιών.

*Όταν έχεις κολλήσει τους περισσότερους φίλους σου οξεία animeαση ή τους έχεις κάνει να ξέρουν ένα anime απ' έξω κι ανακατωτά χωρίς καν να το έχουν δει.
Posted 22 June 2010 - 15:13
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime όταν βλέπεις Lion King παρέα με το μικρό σου ξαδελφάκι, και του λες "Σ' αυτήν την ταινία η Disney ξεπάτωσε στην αντιγραφή το Kimba The White Lion, manga (και κατόπιν anime) του μέγιστου Osamu Tezuka που υπήρχε ήδη από το 1950."... και το ξαδελφάκι σου σε κοιτάει κάπως έτσι:*Όταν βλέπεις ταινίες της Disney με την 10χρονη αδερφή σου (due to blackmailing:uhh:), και η παραμικρή λεπτομέρια θα σου θυμίσει κάτι από anime (π.χ. τα λιοντάρια στο βασιλιά των λιονταριών μοιάζουν να έχουν sage mode) [...]

True story.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 June 2010 - 15:19
να νιωθω ευτυχισμενος που δε μου ερχεται να κανω κανενα απο τα παραπανω?
αντε στη καλυτερη να φυγει κανα yosh αλλα εως εκει και σπανια ( και παλι γιατι το βλεπω πολυ στο irc
)
Και εγώ νιώθω ευτυχισμένος. Δεν κάνω τόσο ακραία πράγματα. Το μόνο πράγμα που αναφέρεται σε άνιμε είναι ότι φωνάζω baka boge και όπως μου βγεί, το έτερον ήμισυ

*Όταν βλέπεις ταινίες της Disney με την 10χρονη αδερφή σου (due to blackmailing:uhh:), και η παραμικρή λεπτομέρια θα σου θυμίσει κάτι από anime (π.χ. τα λιοντάρια στο βασιλιά των λιονταριών μοιάζουν να έχουν sage mode) ή θα πεταχτείς να πεις μια ατάκα τύπου "yataaaaa!!!" στο τέλος και θα μείνει το μικρό με μια φάτσα κάπως έτσι--->
*Όταν μαθαίνεις στην προαναφερώμενη αδερφή σου για το τι εστί Naruto για να μπορείτε να συννενοείστε.
*Όταν κανεις το χαρακτηριστικό facepalm ή νιώθεις πως πέφτει μια σταγόνα ιδρώτα από το κεφάλι σου ή να διογκώνεται κάποια φλέβα στο μέτωπο τη στιγμη που η imouto, η οποία δεν έχει καταλάβει Χριστό από τα μαθήματα anime, σε ρωτάει αν το Sharingan είναι κολλητική ασθάνεια των ματιών.
*Όταν έχεις κολλήσει τους περισσότερους φίλους σου οξεία animeαση ή τους έχεις κάνει να ξέρουν ένα anime απ' έξω κι ανακατωτά χωρίς καν να το έχουν δει.
Κουράγιο. Ευτυχώς εγώ έχω δίδυμο αδερφό...
κολλητική ασθένεια των ματιών

Πες στην αδερφή σου να γράψει κανένα βιβλίο. Έχει φαντασία

Posted 22 June 2010 - 15:44
Posted 22 June 2010 - 16:13
Αυτό το κάναμε και πριν το Lucky Star... aa~ wareware wa uchuujin.Κάθεσαι μπροστά από το air-condition και κάνεις αναπαράσταση την ομώνυμη σκηνή από το lucky star...
Posted 22 June 2010 - 16:45
Το έχει προσπαθήσειΠες στην αδερφή σου να γράψει κανένα βιβλίο. Έχει φαντασία

on topic
* όταν κάνεις στα κείμενα 2ας Γυμνασίου το κειμενο "Τα λουλούδια της Χιροσίμα" και είναι το μόνο μάθημα που παρακολουθείς με τόση προσήλωση και μάλιστα απαντάς σε όλες τις ερωτήσεις της καθηγήτριας ενώ προσθέτεις εξτρα πληροφορίες για την Ιαπωνία