--Όταν οι γονείς σου σε βλέπουν να παρακολουθείς anime και σου λένε πάλι κινέζικα βλέπεις και εσυ νευριάζεις και φωνάζεις"Δεν είναι κινέζικα είναι Ι-Α-ΠΩ-ΝΙ-ΚΑΑΑΑ!!!!! Πόσες φορές πρέπει να το πώ!!!"
σε νιωθω και εμενα το ιδιο μου κανουν

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime οταν ψαχνεις μανιοδως να βρεις που ειναι σαν εσενα και αλλους otakus(ευτιχως σας βρικα παιδες αν και αργησα

)
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime οταν βλεπεις ανιμε αλλη την ημερα το καλοκαιρι αντι να βγεις εξω
Προσωπικα
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime οταν φωναζεις η σκευτεσαι τσικσο(damn it)οταν χτυπας η γινεται κατι
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime οταν βλεπεις ανιμε απο τισ 7 το βραδυ μεχρι τισ 5 και τα χαραματα(ρεκορ μου απο τις 6 το απογεθμα μεχρι τισ 6:35 τα χαραματα)ενω εχεις σχολειο,διαγωνισματα(και αυτες τις μερες εξετασεις)

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime οταν ονειρευεσε ανιμε
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime οταν ευχεσαι να γινοταν να εμπαινες στον κοσμο τους η να ηταν αληθινα(το ξερω οτι ειμαι τελιομενη κατασταση για τρελοκομειο

)
αυτα προς το παρον συνεχιζω να διαβαζω το topic
οταν σκοραρεις 76/101 σε τετοια quiz
http://www.sporcle.com/games/Johnny/101AnimeOpenings
ευχαριστω για το λινκ θυμιθικα καποια οp που ειχα ξεχασει και βρηκα μερικουσ μαλλον μερικες δεκαδες

για να δω που μου αρεσαν δυστηχως βλεπω ιδη γιρω στους 15 και εχω υποψην μου γυρο στους 50 αλλους τιτλους

να δω λετε να τα καταφερω

?
και για οn topic
αμα καταντησετε σαν εμενα σε ενα χρονο

αμα δεν ζεις για τιποτα αλλο παρα για νεα επεισοδεια/μανκα
ΤΩΝ σειρων σου
Edited by Kenny, 16 June 2010 - 01:30.
triple post