Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#166 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 10:23

Όταν γυρνάς στην hometown και ακούς έναν ντόπιο να φωνάζει έναν άλλον:"Ουά(<-επιφώνημα) Τασσσσηηή(<-Τάσης-με παχύ σ)!" αλλά στ' αυτιά σου ακούγεται"Watashi":frozen:
(happened a few days ago:deadga6:)

Χα χα, και εγώ έχω πάθει κάτι αντίστοιχο.
Μια γυναίκα φώναζε μια φίλη της, την Αγορίτσα, αλλά έτσι όπως την φώναζε έμοιαζε να λέει "Οοονίτσαααν".
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#167 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 17:59

ξερεις οτι βλεπεις πολλα ανιμε οταν εισαι σε τετοια forum οπως εδω και απαντασ σε τετοια thread:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 tarou

tarou

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 23:52

Οταν η μανα σου σου φοναζει: "Μαγήρεψα μπακαλιαρο" και αρχιζεις να της φονάζεις:burningbe3: νομιζοντας οτι σε ειπε bakayaro:hahaha:

Οταν εχεις βάλει για ξυπντήρια το kyrie (death note) η το lilium (elfen lied) και η μανα σου νομιζει πως εισαι μελος σατανιστηκης οργανοσης:fromabove:

(και τα δυο δυστυχώς μου έχουν τύχει...):oo:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από tarou: 31 Οκτώβριος 2008 - 13:09

Try to be different....
Try to be yourself.....

#169 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:34

Όταν για ringtone, έχεις το Doubt-Trust (D.Gray-man op) και για ξυπνητίρι το Caramelldansen!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 18:50

Όταν μετά από πολλά χρόνια πας σε ένα ακριβό κατάστημα ρούχων, και όσο κοιτάς τις τιμές και φρικάρεις, σκέφτεσαι συνέχεια ότι και ο Μανταράμε από το Γκένσικεν κάπως έτσι θα πρέπει να ένιωθε.

#171 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 19:03

Όταν οι φίλοι σου, σου κάνουν νόημα ότι η τύπισσα απέναντι σε βλεφαριάζει, με την φράση "Arcadia, Hassin!" και εσύ με το που το ακούς αγχώνεσαι, γιατί έχουν καιρό οι Live-eviL να κυκλοφορήσουν επεισοδιο Harlock SSX και φίδια σε ζώνουν ότι μπορεί και να παράτησαν το project...

Εντομεταξύ η τύπισα έπιασε κουβέντα με τον φίλο σου...
(ξέρω ξέρω, καρβουνο...)

#172 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 21:17

Όταν ολη μερα λες SUCEEE(και αυτο μου συμβαινει στο σχολειο περρισοτερο παρα στο σπιτι και με κοιτανε δεν ξερω και εγω με τι υφος)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 21:52

Ξερεισ οτι βλεπεισ πολλα ανιμε οταν ζωγραφιζεισ οτι δεισ σε οτι βρεισ μπροστα σου ανιμε

βλεπεισ πολλα ανιμε οταν βλεπεισ ενα αγορι η' κοριτσι στο δρομο με περιεργο μαλλι και νομιζεισ οτι ασχολειται με ανιμε λολ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 05:26

βλεπεισ πολλα ανιμε οταν βλεπεισ ενα αγορι η' κοριτσι στο δρομο με περιεργο μαλλι και νομιζεισ οτι ασχολειται με ανιμε λολ

Ακομα χειροτερα οταν βλεπεις εναν χοντρο 50ρη με πρασινο μαλλι στο κατωφλι ενος καταστηματος και θελεις να τον ρωτησεις αν βλεπει One Piece:gn2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 09:22

Η οταν ακους καποιον να εχει μια περιεργη φωνη και να αναρωτιεσαι ανα ειναι μελος του project yu gi oh abridged

Δημοσιευμένη  εικόνα

#176 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 11:17

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

έχεις δει τόσα που συνεχώς γκρινιάζεις και αραδιάζεις άποψη για τα πάντα. (όπως εγώ)

#177 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 11:33

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime όταν πας να δώσεις το Τεστ Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ την Κυριακή και κάθεσε και αναλύεις με άλλoυς συμμετέχοντες την ανύπαρκτη τελευταία ερώτηση που θα τα καθωρήσει όλα (βλέπε πρώτο διαγώνισμα του Chuunin Exam από Naruto):joyful:.Φυσικά σε αυτή την περίπτωση ξέρεις ότι παίζεις και πολλά videogames όταν το βλέπεις σαν ένα άλλο παιχνίδι και δεν πιστεύεις ότι χρειάζεται να διαβάσεις οτιδήποτε για να γράψεις καλά:drink:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#178 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 11:38

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime όταν πάρεις την τέταρτη τσάντα με θήκες για dvd ή κύλινδρο των 100 dvd.

#179 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 19:07

Όταν στα αγγλικά,στα θρησκευτικά,στην βιολογία,στην φυσική,στην γεωμετρία,στην άλγεβρα(και πολλά ακόμη μάθήματα) ακόμα και στην ενισχυτική σκέφτεσαι τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς και πότε θα βγει το καινούριο μάνγκα και καταλήγεις να παίρνεις στο διαγώνισμα γεωμετρίας 2,5(αυτό βασίζεται σε πραγματικό γεγονός)

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#180 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 19:14

Όταν στα αγγλικά,στα θρησκευτικά,στην βιολογία,στην φυσική,στην γεωμετρία,στην άλγεβρα(και πολλά ακόμη μάθήματα) ακόμα και στην ενισχυτική σκέφτεσαι τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς και πότε θα βγει το καινούριο μάνγκα και καταλήγεις να παίρνεις στο διαγώνισμα γεωμετρίας 2,5(αυτό βασίζεται σε πραγματικό γεγονός)

Αυτο μου συμβαινει σε Χημεια,Αρχαια και πολλα αλλα που βαριεμαι να γραφω
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα