Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 17 October 2008 - 02:13
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.

Posted 17 October 2008 - 09:32

ζωγραφιζεις(προσπαθεις τουλαχιστον)να ζωγραφισεις τους αγαπημενους σου ηρωες,
οταν νομιζεις οτι εισαι ενας χαρακτηρας και προσπαθεις να αντιδρασεις ετσι,
γελας με τις ατακες,στεναχωριεσε στις δραματικες στιγμες,
εχεις ολα τα OST κατεβασμενα στο PC σου και εχεις τα περισσοτερα απο αυτα περασμενα στο κινητο σου η στο mp3,και γενικοτερα,οταν ζεις με αυτα.

Posted 17 October 2008 - 09:33
Όλα τα κινητά των γύρω σου χτυπάνε με το τελευταίο ελεεινό χιτ της ημέρας, και το δικό σου χτυπάει με το hare hare yukai.
Βάζεις το ίδιο τραγούδι (και άλλα anime themes και j-music) στο τέρμα την ίδια στιγμή που οι γείτονες ακούν σκυλάδικα και τρέντυ μουσική που αλλάζει κάθε εβδομάδα.
Argh, είμαι ένοχος και για τα δύο αυτά!
Posted 17 October 2008 - 16:20

και ναι, το έχω πάθει. Το ίδιο και ένας φίλος μου. Το κορυφαίο ήταν όταν μπήκε η μάνα μου στο δωμάτιο έντρομη να δει αν ειμαι καλά, και με δραματικό ανιμε ύφος -εννοείται-, της εξήγησα την κατάσταση. Άν κράταγε παντόφλα θα μου την είχε φέρει στο κεφάλι.
Posted 17 October 2008 - 16:37
Posted 17 October 2008 - 18:46
Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σταμάτησα κι εγώ να το κάνω, ανακαλύπτω την άλλη μέρα που συνεχίζω ότι έχω χάσει επεισόδια...We've all been there, my friend...
![]()
Αλλά εμένα μου τη σπάει, επειδή θα πρέπει να τα ξαναδώ μετά επειδή είχα χάσει σκηνές...

Posted 19 October 2008 - 00:40
Posted 19 October 2008 - 01:40
όταν φωνάζεις mate ή rushe και κανείς δε σε καταλαβαίνει
όταν περνάς παντου τα themes απο το anime που βλεπεις
όταν μετά απο μερες στο pc σου βλεπεις στον υπνο σου ότι εχεις ικανότητες ninja
και όταν εύχεσαι να μπορουσες να κάνεις ακριβώς τις κλασσικές εκφράσεις των anime πχ

Posted 19 October 2008 - 02:03

Posted 19 October 2008 - 03:41
(happened a few days ago:deadga6:)
Posted 19 October 2008 - 10:34

I would like for a pet...
Posted 19 October 2008 - 20:42
εχετε απολυτο δικιο και εγω καταλαβαινω οτι δεν μπορω να μεταφρασω τοσο γρηγηρα τους υποτιτλους θαμπωνουν τα ματια θελω συνεχεια τουαλετα και το χειροτερο??? ακουω το παλωμα το μαξιλαρι και το στρωμα να με φωναζουν....Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σταμάτησα κι εγώ να το κάνω, ανακαλύπτω την άλλη μέρα που συνεχίζω ότι έχω χάσει επεισόδια...

Posted 19 October 2008 - 21:39
εχετε απολυτο δικιο και εγω καταλαβαινω οτι δεν μπορω να μεταφρασω τοσο γρηγηρα τους υποτιτλους θαμπωνουν τα ματια θελω συνεχεια τουαλετα και το χειροτερο??? ακουω το παλωμα το μαξιλαρι και το στρωμα να με φωναζουν....
:hahaha:
μια απο το ίδια

όμως σε εμένα το χειρότερο είναι οτι θέλω συνέχεια τουαλέτα , αφού έχω τον φόβο οτι θα ξυπνήσει ο παέρας μου , θα με βρίσει άγρια και για την υπόληπη ζωή μου θα με κοροϊδεύει λέγοντάς με καμμένο και άρρωστο

Posted 20 October 2008 - 09:19