Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#136 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 10 October 2008 - 15:09

ξερεις οτι βλεπεις πολλα ανιμε οταν βλεπεις το παραπανω ποστ και κανεις και συ account κατευθειαν

#137 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 10 October 2008 - 15:25

οταν φοναζεις bankai κα8ε φορα που ερχεσε σε οργασμο

LOL ρε φιλε ελεος αμα το κανεις αυτο σε παραδεχομαι...

#138 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 10 October 2008 - 19:10

Σε ρωτά η αδερφή σου αν έκανες κάποιες δουλειές, και εσύ αντί για ναι απαντάς haiiiii.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#139 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 October 2008 - 19:32

... όταν χαλάει το κέφι σου με το στραβό, κακό κι ανάποδο τέλος του αγαπημένου σου manga... για κανένα μήνα. (Κι αν δε διορθωθεί στο tankoubon, θα έχεις να λές ότι κάτι πήγε στραβά στη ζωή σου -ναι, δε πάω καλά, μη μου το λέτε, το ξέρω-)

... όταν έχεις δει μια συγκεκριμένη σκηνή ΤΟΣΕΣ φορές, που ξέρεις τους διαλόγους απ'έξω κι ανακατωτά.
Spoiler:

Posted Image

#140 dante_forever_rx8

dante_forever_rx8

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 11 October 2008 - 13:07

imo το καλυτερο thread στο forum εχω γελασει με την ψυχη μου...

ας πω και εγω την εμπειρια μου και πως καταλαβα οτι βλεπω πολυ anime

περνωντας εξω απο ενα γνωστο μαγαζι καλλυντικων h***** c***** βλεπω ενα καινουργιο γυναικειο αρωμα.

το ξερατε οτι υπαρχει αρωμα ESPADA????

φυσικα και οχι γιατι δεν υπαρχει!!! escada ηταν κολλημενε dante escada...

ενιωσα χαζουλης εκεινη τη στιγμη αλλα μετα γελασα και συνεχισα τον δρομο μου...

αμαν αυτο το bleach πια...
www.acqua-tech.gr Τα πάντα για το νερό

#141 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 11 October 2008 - 13:28

Μου θύμισες τι λέω κάθε φορά που βλέπω κατάστημα η σακούλα Zara... "Zara janai, Katsura da!"

LfNX0dh.png

#142 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 October 2008 - 17:35

...πορώνεις τόσο πολύ τα άτομα γύρω σου που στο τέλος βλέπουν τις ίδιες σειρές πoυ είδες εσύ (πολύ) πιο γρήγορα:hahaha:

3 μέρες έκανε περίπου ο αδερφός μου να δει όλο το Death Note :/

#143 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 October 2008 - 12:14

Όταν σου λένε να πάρετε σουβλάκια από το Pita-ten (αντί για Πίτα Παν) και κανείς δεν αντιδρά περίεργα.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#144 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 October 2008 - 15:42

Just happened!
Μιλάει ο διευθυντής στο τηλέφωνο, που δεν ξέρει ιαπωνικά, και τον ακούω να λέει χάι.
Κολλάω για λίγο, και αναρωτιέμαι πως του ήρθε να πει ναι στα ιαπωνικά...μέχρι που συνειδητοποιώ ότι είπε hi στα αγγλικά και όχι hai στα ιαπωνικά!

#145 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 October 2008 - 15:55

Just happened!
Μιλάει ο διευθυντής στο τηλέφωνο, που δεν ξέρει ιαπωνικά, και τον ακούω να λέει χάι.
Κολλάω για λίγο, και αναρωτιέμαι πως του ήρθε να πει ναι στα ιαπωνικά...μέχρι που συνειδητοποιώ ότι είπε hi στα αγγλικά και όχι hai στα ιαπωνικά!

YOU'RE DOING IT WRONG... :P
Αν είχες δει αρκετά anime, θα ξεχώριζες ότι το ιαπωνικό hai με το αμερικάνικο hi τονίζονται εντελώς διαφορετικά...
:hahaha: :tensai:
Posted Image
Posted Image

#146 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 October 2008 - 16:02

Not doing it wrong, it sounded exactly as hai. That`s why I got confused..

#147 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 October 2008 - 23:04

οταν ρωτας τον αστυνομικο που σε εχει σταματησει για υπερβολικη ταχυτητα και ετοιμαζεται να σου κοψει κληση επειδη δεν εχεις διπλωμα "γιατι πρεπει να παρω διπλωμα στα 18??????στην ιαπωνια απο τα 16 τους δινουν gundam!!!!!!!!!!!"

qzMHWHd.png

#148 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 16 October 2008 - 02:43

Τότε...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=0gr918mDd8c[/media]

#149 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 17 October 2008 - 01:10

Όταν σου φένονται λογικά κάποια πράγματα που δεν γίνονται, όπως π.χ. το να κάνεις nosebleed

Όταν το να το παίξεις γλυκός σου μοιάζει εύκολο, ανεξαρτήτως το πόσα κιλά τρίχες έχεις πάνω σου+ ότι όταν το κάνεις αναρωτίεσαι γιατί δεν έγιναν όλα φωτεινά

Όταν χαμογελάς στο καθρέφτη και νομίζεις ότι θα εμφανιστεί μια λάμψη σαν αστέρι στα δόντια σου και θα ακουστεί το χαρακτηριστικό "τσινγκ" +ότι σκαλώνεις άσχημα επειδή δεν το ακούς

εντελώς όμως! ειδικά το πρώτο...

Όταν ο κολλητός σου που σ'εχει πάρει χαμπάρι αντί να σε βρίζει καπως αλλίως αναφωνεί "Καταραμένε Χαγιάτε!". (το ζω)

Όταν βάζεις κερί στα μαλλάκια σου για να αφρατέψουνε και αναρωτιέσαι γιατί δεν κάθονται εκεί για πάντα όπως στα anime, βρέξει χιονίσει.

Όταν βλέπεις anime και δηλώνεις με όλη την ειλικρίνεια που διάθέτεις "Μα είναι τόσο κούκλος! Και γω έναν τέτοιο θέλω!" χωρίς απαραίτητα να εννοείς άνθρωπο αντί για καρτούν.

Όταν περιμένεις το λεωφορείο και για να μην πάει χαμένος ο χρόνος εξασκείσαι στο Hitten Mitsurugi ryu κραδαίνωντας την ομπρέλα σου σαν κατάνα. (και όλοι σε κοιτανε και κανουν δυο βηματα πίσω, καλού-κακού)

όταν τρίβεις τα χέρια σου με ευχαρίστηση -και φανταζεσαι τα ματια σου να γυαλίζουν κάπως έτσι:kill4u:- κάθε φορά που βάζεις κάποιον να δει ανιμε και του αρέσει!!! :drinks:

όταν βλέπεις ένα ρούχο που σ'αρέσει και αντιδράς λέγωντας π.χ. "Kawaii sono sketto".

καμιά φορά συγκράτείσαι για να μην απαντήσεις στα ιαπωνικά. (το παθα σήμερα...)

αναρωτιέσαι γιατί κανείς δε λιποθυμάει όταν έχει πυρετο, γιατί αυτό σαφώς είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και συνηθισμένο

έχεις σκεφτεί σοβαρά να ρωτήσεις τον Yu-gi τι βάζει στο μαλλί και στέκεται.

OMG!! Με τιποτα δεν περιμενα οτι θα υπηρχε αλλος ανθρωπος εκτος απο εμενα που θα εκανε αυτο το πραγμα :oo:

όλοι μας απ ότι φαίνεται... σήμερα ήταν ένας στο σουπερ μαρκετ, αλλά μάλλον ήταν κορεάτης, όχι ιάπωνας...
επρεπε να σα 'σταν απο μια μεριά όταν είχε έρθει μια γιαπωνέζα για ένα σεμινάριο στη σχολή να δείτε πως έκανα για να της μιλήσω...:nanana:

συγγνώμη για το double post, αφαιρέθηκα...:sigh2:

Edited by Kenny, 17 October 2008 - 02:17.
merged

Posted Image

#150 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 October 2008 - 01:55

Ξέρεις οτι έχεις δει πολλά anime όταν αντι να πείς σε κάποιον αντε χ.... ή κάτι πιο χοντρό σου βγαίνει "sine".
Όταν πριν το φαγητό λες itadakimashu.
Όταν απαντάς hai αντί για ναι.
Όταν αντιδράς σαν χαρακτήρα anime όταν ακούς κατι κουλό.
Όταν εύχεσαι να μπορούσες να τουμπανιάσεις, να ξανθίνεις τα μαλλιά σου, να πρασινίσεις τα μάτια σου και να μπορείς να πετάς με ιλλιγκιώδη ταχύτητα.
Όταν βλέπεις κάθε λογής anime ανεξαρτήτου ποιότητας μόνο και μόνο γιατί έχεις συνηθίσει να ακούς ιαπωνικά.