όχι ακριβώς απλά μετά από το 31 απόκτησε κάποια κινητικότητα η σειρά και το τέλος ήταν καλό, σαν σύνολο την θεωρώ μέτρια σειράκαλα, απο 30 βαρετα επεισοδια, εγινε ξαφνικα ωραια; απλα αργησες να μπεις στο ρυθμο της σειρας.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Revolutionary Girl Utena
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2012 - 14:29
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2012 - 15:10

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2012 - 19:06
όχι ακριβώς απλά μετά από το 31 απόκτησε κάποια κινητικότητα η σειρά και το τέλος ήταν καλό, σαν σύνολο την θεωρώ μέτρια σειρά
η κινητικοτητα υπηρχε και πριν. αλλιως δεν θα μπορουσες να βγαλεις νοημα αργοτερα. επρεπε να βαλεις τα επεισοδια που ειχες δει ως τοτε για να καταλαβεις το τελος. δεν υπηρχε καμια τεραστια διαφορα δηλ ενδιαμεσα. αυτη η σειρα ειναι σα να παρακολουθεις θεατρικη παρασταση.
τωρα θα με κανεις να την ξαναδω για να το επιβεβαιωσω. αλλα καλοκαιριατικα τωρα που ορεξη....
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 03:52
Θεωρώ ότι όπως το NGE έτσι και η Utena είναι λογικό να μην συναδει με τα γούστα όλων. Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν αναιρεί αυτό την αξία που έχει ως σειρά .

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 06:16
may the force be with uωχχχ αντε παω να το δω... lord give me strength...
Κατά τα άλλα η εξήγηση της iristella βοηθάει αρκετά στην κατανόηση του σκοπού των ενδιάμεσων επεισοδίων , η κατανόηση ωστόσο δεν αυξάνει αναγκαστικά το πόσο απολαμβάνεις μια σειρά ^^ περί ορέξεων … ΧD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από noname: 13 Ιούλιος 2012 - 06:17
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 19:18
Αν ήταν 13αρα ή εστω 24αρα θα μου αρεσε πολυ και ενδεχομενως να την ειχα μεσα στις αγαπημενες μου. Αλλα 39 επ ηταν πααααααρα πολλα!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 17 Ιούλιος 2012 - 19:19

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2013 - 20:54
Από το ενδέκατο έως το εικοστό.
Τέλος
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 16 Ιανουάριος 2013 - 19:19
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 02:30
Γιαυτό δε θα γράψω τίποτα και θα περιοριστώ στον σχολιασμό της Ταινίας, την οποία μόλις τελείωσα:
Stay tuned.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 03 Μάρτιος 2013 - 02:33
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2013 - 17:34
Υπάρχει κάνα batch με πολλούς seeders? Βρήκα ένα αλλά θα κάνει καμιά βδομάδα να κατέβει. Όχι ότι με πειράζει να περιμένω αλλά the quicker the better.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από miko-chin: 24 Δεκέμβριος 2013 - 17:34
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 00:10
Απ'ότι βλέπω μου πήρε περίπου 2 βδομάδες να δω τη σειρά, πράγμα που είναι άθλος για μένα (δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα σειρά με 39 επεισόδια). Τα βάζω όλα σε spoiler για να μη μου ξεφύγει τίποτα:
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 00:35
Δεν μπορώ να βάλω την Utena απέναντι στο Mawaru και να τα συγκρινω για το ποιο ειναι το πιο πολυπλοκο. Αν και έχουν πάρα πολλές ομοιότητες λειτουργικά μιλωντας εχει το καθενα τον χαρακτηρα του. Δεν μπορώ να το εξηγησω ακριβώς. Πάντως κάθε φορά που την σκεφτομαι η διαβαζω καποια πράγματα η βλέπω κατι ξανά βλέπω και κατι καινουριο οποτε in a sense ακόμη και με rewatch ειναι σαν να την βλεπεις για πρώτη φορά.
Σε αυτο που λες για την σχέση Utena - Anthy συνειδητοποίησα κατι.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2014 - 15:15
Σε αυτο που λες για την σχέση Utena - Anthy συνειδητοποίησα κατι.
Spoiler:
Και επειδή έτυχε να κάνω μια συζήτηση με μια φίλη που έχει δει την Utena και το NGE, νομίζω ότι τα δύο anime έχουν περισσότερα κοινά παρά διαφορές. Απλά βρίσκω το NGE πολύ πιο προσωπικό, ίσως γιατί το επίκεντρο είναι ο Shinji και πώς αυτός νιώθει. Ενώ η Utena δεν εμβαθύνει τόσο.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2014 - 19:58
^Seems legit. Όταν θα ξαναδώ με το καλό utena θα κάτσω να καταστραφώ σε αυτό το forum πραγματικά.