Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
AnO!'s stuff...
Posted 15 October 2008 - 20:52
οσο για το πεμπτο δεν θα το ελεγα ατυχημα ισα ισα βγηκε πολυ καλο!!!!!!!!!
στο τεταρτο με χαλαει λιγο η αριστερη πατουσα της κουκλας/puppet(μα που παει και πεφτει το ματι μου)....ειναι λιγο αφυσικη η σταση της (εκτος και αν ειναι ετσι επιτηδες φτιαγμενο για να αποτυποσης περισσοτερο το οτι ειναι κουκλα!!!!!!!!)
@red pyramid
απο την στιγμη που κανει σχεδια με φωτοσκιασεις δεν χρειαζεται να ξυσει το μολυβι πολυ......
αυτα απο μενα.........
keep drawing:head:

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 15 October 2008 - 21:50

Posted 16 October 2008 - 00:34
@red pyramid
απο την στιγμη που κανει σχεδια με φωτοσκιασεις δεν χρειαζεται να ξυσει το μολυβι πολυ......
Δε θα το έλεγα. Ίσα ίσα, θα την βοηθήσει πολύ γιατί έτσι θα απλώνεται η σκιά σε μεγαλύτερη περιοχή. Απο την άλλη, ακόμη καλύτερα, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κοπίδι και να κάνει μια επίπεδη εντελώς μύτη.
Αν και αυτά είναι πάντοτε λεπτομέριες που τα μαθαίνει κανείς σιγά σιγά, και σίγουρα είναι σε καλό δρόμο
Posted 16 October 2008 - 19:07
παντως παιδια χιλια ευχαριστω για τα σχολια και τις παρατηρισεις σας,θα προσπαθισω να ανεβασω και αλλη δουλεια εν καιρω..

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 10 January 2009 - 12:59

κατι "σχετικα" προσεγμενο(τον τελευταιο καιρο δεν ειμαι και στα καλυτερα μου οσον αφορα το σχεδιο αλλα παλευω)

σε πολλους δεν αρεσε η μυτη,εγω την γουσταρα ασχημα...(εχω και μια γκομενα με τετοια μυτη καποια στιγμη θα την ανεβασω)

το scanner μ χαλασε καπως τα χρωματα,αλλα nevermind...

μια "αρρωστιλα" ετσι για το καλο
τα μικρα παιδακια παρακαλουνται να ΜΗΝ ανοιξουν το spoiler tag.It has boobies...
Αυτα μεχρι τωρα...εχω κανει και καλυτερα πραγματακια αλλα δν τα χω σκαναρει ακομη..
Beware! Θα επιστρεψω συντομα!

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 10 January 2009 - 14:02
Posted 10 January 2009 - 15:01
και στο 1ο μ αρέσει πολυ η κόκκινη πμαλίτσα και η γυαλάδα της
η αρρωστιλα σου έχει πολύ ωραία μαλλία αλλά θα ήθελα πιο πολύ αίμα και λίγο splatter pleasee!!
*η αχόρταγη*

Posted 10 January 2009 - 15:20

Posted 11 January 2009 - 01:01
@Zauk: η τυπισσα ειναι παραλαγη της Jill απο το "Νikopol Trilogy" του Bilal,και οσοι το εχουν διαβασει ξερουν οτι
οι μεγαλoi θεοι της Τουνδρας με ευννοησαν και εχω και αλλα σκιτσα για ανεβασμα(να 'ναι καλα η Σιαρα μου κ το msn)
και συνεχιζουμε ακαθεκτοι:

χαπακωμενα πλασματακια...

a guy that I really liked.. οι εκολινες και τα μελανια ειναι απ τα αγαπημενα μ υλικα...

ενας ψαρανθρωπος...

αλλη μια αρρωστιλλα...

δεν ειναι ασχημη ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ και αν καποιος ξαναπει κακο λογο για την αφεντια της,θα εμφανιστει μπροστα του και θα του χωσει βυζοσκαμπιλο
αυτα... πρεπει καποια στιγμη να παρω κ τα υπολοιπα σκαναρισμενα μου σκιτσα απ το pc της Σιας...

Posted 11 January 2009 - 22:57
Posted 12 January 2009 - 14:46
(οχι οτι και τα αλλα πανε πισω)

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 11 June 2009 - 10:27
Αυτα παιζακια,του χρονου παλι...