Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Suda Goichi + Shinji Mikami + EA = Insane High-Budget Horror Game


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 15 August 2008 - 19:41

Suga Goichi και Shinji Mikami. Δύο θρυλικοί developers γνωστοί για τη συμμετοχή τους στην παραγωγή κάποιων από τα μεγαλύτερα παιχνίδια όλων τον εποχών. Ο πρώτος ώντας δημιουργός των No More Heroes, Flower, Sun and Rain, The Silver Case, καθώς και άλλων μεγάλων παιχνιδιών, είναι γνωστός για την τρέλα και την πώρωσή του προς το χώρο. Ο δεύτερος δημιουργός του Resident Evil, έχει συμμετέχει στην παραγωγή τεράστιων σειρών όπως Gyakuten Saiban (Ace Attorney/Phoenix Wright), Devil May Cry, Viewtiful Joe και άλλα. Και οι δύο μαζί έχουν κάνει στο παρελθόν το Killer 7.

Θεωρούμενοι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, για δεύτερη φορά συνεργάζονται για να παραγάγουν ένα νέο Horror παιχνίδι. Φημολογούμενο να είναι ένα τρελό σχέδιο, στο θεωρούμενο νέο παιχνίδι η EA, εκτός από την βοήθεια που θα προσφέρει στην παραγωγή, θα εκδόσει το παιχνιδι. Είναι λοιπόν αυτονόητο το πόσο οικονομικά καλυμένο θα είναι το project!

Φτάνοντας στο σημαντικότερο σημείο... Platforms του παιχνιδιού είναι τα Wii, PlayStation 3, Xbox 360 και PC! Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό project, που δεν θα περιορίζεται στην τεχνολογία ως θωρώ! :Blissfull:
Ακολουθεί η συνέντευξη του 1up προς τον Suda Goichi και τον Shinji Mikami.

Spoiler:


oR4yYRl.gif


#2 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 18 August 2008 - 02:37

Killer 7 ειναι μονο ενα.

Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν παντως.Να ειναι κατι τρελαμενο και παρανοικο δεν πα να κινεισαι και σε ραγες και κατι θα λεει.Αν και ο Mikami το χει χασει καπως τελευταια στον τομεα του τρομου.....
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.