Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#766 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 15 May 2011 - 23:53

πολυ αργει το 131 και ανησυχω....

#767 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 15 May 2011 - 23:59

Έχει βγει ήδη βασικά here οπότε τζάμπα ανησυχείς. Και για ddl και σε online reader.

ySss0UF.jpg

#768 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 May 2011 - 00:22

Thanks Kai!

Mόλις το διάβασα!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#769 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 16 May 2011 - 00:36

το τέλος ήταν πολύ ωραίο κατά τα άλλα δεν με ενδιέφεραν και τόσο οι ανησυχίες του Takagi.
Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω ποιο manga μίσει ο Eiji ,λέτε να τελειώσει τον Ashirogi ώς rival?

#770 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 16 May 2011 - 06:43

Πολύ καλό τσάπτερ! Liked it!

Τωρα , όσο για το ποιο μανγκα θα ακυρώσει ο Eiji , πιστευω
Spoiler:

v4kFmx.png

#771 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 May 2011 - 10:24

Κοιτάξτε, δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτό το παιδί αλλά το foreshadowing που ανέφερε ο BoredForLife μπορεί να είναι τελικά σημαντικό και να ακυρώσει αυτό...Τώρα βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου ως ένα σημείο -γιατί είπαμε κι εμένα μου φαίνεται λογική η θεωρία αυτή-. Εφόσον ο Eiji δε μισεί τους Ashirogi Mutou μμπορεί κάλιστα να ακυρώσει κάτι άλλο...αλλά μετά πώς θα συνεχίσει το manga θα με πεις? Γιατί στο κάτω κάτω μπορεί να θέλει να μας δείξει ο manga-ka εκείνη την "περίεργη" πλευρά του, κι όχι την περίεργη που μας κάνει να γελάμε.

Βέβαια απ'την άλλη δε θα ταίριαζε στον χαρακτήρα του όπως τον έχουμε δει μέχρι εδώ να ακυρώσει τους Ashirogi. Αλλά δεν ξέρω. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#772 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 May 2011 - 11:44

Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#773 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 16 May 2011 - 12:00

Καλά τώρα, να ακυρώσει κάτι ο Eiji λίγο δύσκολο. Πρώτη θέση ή όχι το editorial department δεν είναι αναγκασμένο να ακούσει τα πείσματα ενός mangaka είτε έχει πάρει την πρώτη θέση είτε όχι πολλές φορές, πόσο μάλλον μία, αν καταφέρει και το κάνει. Το πολύ-πολύ να το κάνει, να πει στον Yujiro και να το που οχι. Ο Yujiro θα πάει για κουτσομπολιό στον Hattori, o Ηattori θα πει στους Ashirogi Muto "Να ξέρετε ο Eiji αυτό κι αυτό ήθελε να σας κόψει το manga".

LE GASP! Για να θέλει ο Eiji να μας κόψει το manga κάτι κάνουμε λάθος! Πρέπει να το διορθώσουμε και να κάνουμε το PCP ενδιαφέρον και πάλι για ν' αρέσει στον Eiji τους fans.

Είναι υπεροβολικό το Bakumam, αλλά αν το κόψουν επειδή το θέλει ο Eiji θα ξέρουμε ότι έχει ξεφύγει ή όχι. Όσο για το αν μπορεί να γίνει anime, τους είχε γίνει ήδη πρόταση, άσχετα που ο Chief το κρατάει για τον εαυτό του, δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα.

Also, είναι θεϊκό που χρησιμοποιεί πάλι τον σταθμό Sakura TV XD

ySss0UF.jpg

#774 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 16 May 2011 - 12:47

Μπορεί αν το πηγαίνουν προς το τέλος της σειράς και το φινάλε : "Now that i am first place , i want you all to cancel Bakuman" . Le end

Also, είναι θεϊκό που χρησιμοποιεί πάλι τον σταθμό Sakura TV XD

Χαχα όντως τώρα το πρόσεξα xD Mην μας βγάλει και καναν L και το κάνουν DN πάλι

Edited by BoredForLife, 16 May 2011 - 15:10.

v4kFmx.png

#775 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 May 2011 - 13:21

Μπορεί αν το πηγαίνουν προς το τέλος της σειράς και το φινάλε : "Now that i am first place , i want you all to cancel Bakuman" . Le end

Trolled by Ohba, compliments of Obata! :kakaka:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#776 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 May 2011 - 15:13

Spoiler:

#777 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 16 May 2011 - 15:38

Spoiler:

Ναι, ο L
Spoiler:
,
κάνοντας μια εξαίρεση λόγω των δημιουργών του Bakuman, σε συνεργασία με την Sakura TV αυτή τη στιγμή λύνει το τέλειο έγκλημα που ενέπνευσαν ο Mashiro και ο Takagi μέσω του PCP.

Edited by Kai, 16 May 2011 - 15:54.

ySss0UF.jpg

#778 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 16 May 2011 - 16:30

να πω εγω κατι σ'αυτο το manga περα απο το ιnteresting ως καλο σχολιο για ενα manga,δεν εχουν κατι αλλο να πουνε??

καλουτσικο chapter παντως...

#779 Wanna_Be_Mangaka

Wanna_Be_Mangaka

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 26 May 2011 - 20:08

Το chapter 133 είναι απλά επικό.....
Πραγματικά βρήκαν τον πιο κατάλληλο τρόπο για να φέρουν τα πράγματα υπέρ τους.....

#780 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 May 2011 - 20:45

Ωραίο το chapter ,
Spoiler: