Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#736 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 09:15

ch.128

Spoiler:

That... Μου την σπάει αφάνταστα τώρα πια....
Also , 2016?? Πότε φτάσαμε εκεί??

v4kFmx.png

#737 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 09:39

That... Μου την σπάει αφάνταστα τώρα πια....
Also , 2016?? Πότε φτάσαμε εκεί??

και υποτιθεται οτι ξεκινησαμε απ'το 2008????:terror2:

σιγα σιγα πρεπει να μπει στην τελικη ευθεια το manga αλλιως η ποιοτητα θα πεσει πολυ ακομα,ηδη ειναι καραεπαναλαμβανομενο!!!!

#738 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 12:26

Spoiler: 128

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#739 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 19:27

Καλά, εντάξει, το τελευταίο chapter με Hiramaru x Nakai ήταν ολίγον πατάτα... Αλλά μια χαρά είναι το manga μέχρι τώρα, αν εξαιρέσεις δηλαδή αυτό το συγκεκριμένο humour fail attempt... Άντε να δούμε πότε θα καταφέρουν να κάνουν anime, ελπίζω να μην πάρει παραπάνω από 100 chapters ακόμα μέχρι να τελειώσει το Bakuman, αλλιώς όντως θα καταντήσει αηδία και δεν το θέλω... Μέχρι τώρα έχω ρίξει τρελά γέλια κι έχω σε τρομερή εκτίμηση τους Obata Takeshi/Ohba Tsugumi και σίγουρα δε θέλω να αλλάξει αυτό.

Αυτά τα ολίγα.

#740 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2011 - 00:00

Μόλις το τελείωσα και έγινε ένα από τα αγαπημένα μου σίγουρα. Κάθε φορά μου δείχνει τον Hiramaru είμαι σίγουρος ότι θα γελάσω. Επίσης με έκανε να αρχίσω να ζωγραφίζω ξανά. Το PCP είναι τέλεια ιδέα για μάνγκα πάντως. Δεν έχω προσέξει κάτι κακό στην ποιότητα καθώς το διάβασα μονορούφι

#741 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 20:47

HOLY CRAP , αν κάνουν οι μανγκάκα (Οba-Obata) αυτό που θέλω να πιστεύω οτι θα κάνουν............ :if:

v4kFmx.png

#742 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 10:15

Ξέρω τι θα γίνει, ξέρω τι θα γίνει!
Spoiler:

*waving intensifies*

#743 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 10:51

Ξέρω τι θα γίνει, ξέρω τι θα γίνει!

Spoiler:

δε θα συμφωνησω απο τωρα μαζι σου γιατι εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα παιχτει στο επομενο....παντως αν γινει κατι παρομοιο μ'αυτο που περιγραφεις(αρκετα πιοθανο)τοτε εχετε γεια βρυσουλες....

ps αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται το bakuman να φιγουραρει καθε εβδομαδα στα top 5 της wsj και ουκ ολιγες φορες να περναει ακομα και naruto!!!!!!:Crying2:

#744 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 11:48

Βασικά εγώ αυτά που είπες Jorg περιμένω πως και πως.....Δεν με ενδιαφέρει πια και τόσο το μανγκάκα σέτινγκ , λίγη δράση μα το ΔΙΑ!

και ουκ ολιγες φορες να περναει ακομα και naruto!!!!!!

ε όχι :wet2:

v4kFmx.png

#745 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:03

Βασικά εγώ αυτά που είπες Jorg περιμένω πως και πως.....Δεν με ενδιαφέρει πια και τόσο το μανγκάκα σέτινγκ , λίγη δράση μα το ΔΙΑ!

ε όχι :wet2:

lol μας εχει πειραξει ολους μου φαινεται το γενικοτερα trolloπνευμα αυτες τις μερες....:borednn9:

#746 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 21:48

:hahaha: Έλεγα να μην γράψω, αλλά παρόλο που η έκδοση του Jorg θα ήταν θαυμάσια, yeah, I seriously want to see that! Νταξ' οι mangaka ευλογούν τα γένια με την κάθε ευκαιρία, σαν να μας λένε

"Ναι. Θυμάστε τότε με το Death Note που μας αντιγράφανε, αφήνανε σημειωματάκια και το παίζαν Kira κλπ; Είχαμε προβλήματα τότε. Έχουμε εμπειρία. Yeah we can try using that in our manga too! How awesome is that?"

ps αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται το bakuman να φιγουραρει καθε εβδομαδα στα top 5 της wsj και ουκ ολιγες φορες να περναει ακομα και naruto!!!!!!:Crying2:

:hahaha: Καλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το Naruto είναι στο top5, αλλά δεν το κάνω θέμα. Ουπς, μόλις το έκανα.

ySss0UF.jpg

#747 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 00:15

:hahaha: Έλεγα να μην γράψω, αλλά παρόλο που η έκδοση του Jorg θα ήταν θαυμάσια, yeah, I seriously want to see that! Νταξ' οι mangaka ευλογούν τα γένια με την κάθε ευκαιρία, σαν να μας λένε

"Ναι. Θυμάστε τότε με το Death Note που μας αντιγράφανε, αφήνανε σημειωματάκια και το παίζαν Kira κλπ; Είχαμε προβλήματα τότε. Έχουμε εμπειρία. Yeah we can try using that in our manga too! How awesome is that?"

:hahaha: Καλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το Naruto είναι στο top5, αλλά δεν το κάνω θέμα. Ουπς, μόλις το έκανα.

μια χαρά είναι το naruto ...πάντως επειδή είμαι στο chapter 30 αυτό που λέω είναι"Αφου προσπαθούν τόσο πολύ ας τους κάνουν σειρά και ας βγάλουν το bleach τσάμπα το έχουν.":wet2:

επόσης το manga δε με εξιτάρει όπως το πρώτο μισό του death note

#748 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 00:35

Πω πω, κι εγώ έχω καιρό να επισκεφθώ το συγκεκριμένο...Λοιπόν, τι να πω? Αν και σε θεωρώ ψιλουπερβολικό βρε Jorg, θα συμφωνήσω πλήρως με το post της Kai και θα πω πως παρόλαυτα εμένα μου ξανάναψε το ενδιαφέρον να το διαβάσω. Δηλαδή να μην το βλέπω "Α, έχω κι ένα Bakuman να δω" αλλά να το περιμένω!

Και θα κάνω κι εγώ θέμα το Naruto...έλεος ρε παιδιά, γιατί ακόμα να φιγουράρει στα πέντε καλύτερα? Ας ξεκολλήσουν λίγο, έχουν περάσει προ πολλού οι παλιές καλές χρυσές μέρες του...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#749 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 07:14

Αυτή η συνεχείς σύγκριση με το death note, εκτός ότι έχει καταντήσει βαρετή μετά από τόσα χρόνια, μόνο άστοχη μου φαίνεταί. Οκ, ναι, αν δεν είχαν γράψει το death note πρώτα και δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, το Bakuman μάλλον δεν θα υπήρχε τώρα, αφού πιθανόν να το είχαν κόψει και θα έκανε παρέα σε άλλες πολύ πιο αδικημένες σειρές, αλλά

Comedy, Drama, Romance, Slice-of-life vs Mystery, Drama, Supernatural, Psychological

Τι ακριβώς συγκρίνουμε; Τι drama; Το ότι το γράφουν τα ίδια άτομα; Ή ότι δεν έχουμε ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν γράφουν κάτι σαν το death note και παρόλα αυτά μας πετάνει μέσα στο Bakuman ιδέες για manga που θα προτιμούσαμε να δούμε; (true story) Από τη στιγμή που είναι διαφορετικό είδος λογικό να είναι ενδιαφέρον με διαφορετικούς τρόπους. Το Bakuman ναι, καταφέρνει να παραγίνεταιι shonen όσο δεν παίρνει σε διάφορα σημεία κι εκεί το χάνει αρκετά (στο βωμό των ψήφων απ 'ολες τις ηλικίες), αλλά μάλλον ο κύριος Ohba ξέρει τι κάνει για να κρατιέται τόσο καλά χωρίς superpowers, μάχες κλπ. Mα αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα και δεν ταιριάζει και πολύ εδώ... :kakaka:

ySss0UF.jpg

#750 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 10:36

Θα κρατηθώ όσο μπορώ για το Naruto. Απλά να πω ότι ο φανμποϊσμός σας έχει καταντήσει αηδία. (no offence). Μη κολλάτε το "καλύτερο σας άνιμε" σε κάθε συζήτηση.

Τώρα, εντάξει, ήμουν κάπως υπερβολικός. Και εμένα με ιντρίγκαρε αυτό που έγινε, αλλά γιατί τέτοια κοιλιά από το αρχικό concept; Δεν καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι θέλει να το τραβίξει όσο πιο πολύ μπορεί, αλλά να μένει μεσα στην αρχική ιδεά του manga.

Για τη σύγκριση με το Death Note, οι πιο πολλοί το αρχίζουν (το Bakuman) μόνο και μόνο γιατί είναι από τους δημιουργούς του Death note.
Στους μισούς τους στραβώνει που δεν είναι σαν το Death note, στους άλλους μισούς τους αρέσει επειδή είναι από τους δημιουρούς του Death note.

*waving intensifies*