Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#706 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 September 2010 - 00:35

Oh jaysis, έχει καταλήξει να είναι το όλο θέμα πότε θα κάνουν anime για να παντρευτούν, αναρωτιέμαι αν γινόταν το anime και τα πιτσούνια μας κατέληγαν μαζί θα είχε νόημα να συνεχίσει το bakuman; Δε νομίζω, γι' αυτό και έχουν αρχίσει και το τραβάνε από τα μαλλιά.

Επίσης θέλω περισσότερο Eiji, το δυνατότερο χαρτί αυτού του manga, και το νιώθω να λείπει αισθητά τελευταία, καθώς τον χρησιμοποιούν (όπως και την άλλη την competitor-writer) ως χαρακτήρα μπαλαντέρ για να συνεχίσει η ιστορία...

Posted Image

#707 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 28 November 2010 - 08:42

Αρχησε να suckαρει για εμενα...... :/

v4kFmx.png

#708 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 28 November 2010 - 18:54

trolling :/

Καλά στο τελευταίο η λύση της διαμάχης των πρωταγονιστών ήταν πολύ απότομη,συμβατική και με ελεεινή δικαιολογία.Μάλλον θα έιδε ο ohba οτι δεν τραβάει άλλο.
Θέλω να τελειώνει αυτο το μάνγκα γιατί απο το 102~ έχει κάνει κοιλιά.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#709 HihioZabimaru

HihioZabimaru

Bleached

• Members
  • 25 posts

Posted 30 November 2010 - 17:12

το Bakuman εχει τζαμι πλοκη και εχει παρα πολυ πλακα. Ειναι απο τα αγαπημενα μου manga και τωρα που εκανε και anime το παρακολουθω καθε εβδομαδα:wis:
Posted Image

#710 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 December 2010 - 13:15

Oka πηρα το 2ο volume και κατι εκανε >.> Αααααχ ποσο ωραια ειναι τα 1α τσαπτερς :bahhh:

v4kFmx.png

#711 HihioZabimaru

HihioZabimaru

Bleached

• Members
  • 25 posts

Posted 04 December 2010 - 13:39

εχω μια αισθηση οτι απο'δω και στο εξης θα την βγαλουν με pcp.

Ομως θα ηταν καλυτερο ο Ohba να εγραφε το PCP παρα το bakuman. Ωραια πλοκη εχει αλλα ειναι πιο πολυ μελοδραμα και η δυναμη της αγαπης. To PCP φαινεται ενδιαφερον και οι χαρακτηρες ειναι ωραιοι.:tensai:
Posted Image

#712 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 09 December 2010 - 00:38

Αμα ηταν να γραψει καποιο μανγκα απο την σειρα τοτε θα ηθελα το Detective Trap ;)

Πήρα και γω τον 2ο τομο και νοσταλγησα το καταπληκτικο σχεδιο.Το χουν κανει πολυ απλοικο τελευταια(ειχε πει και ο moritaka οτι θα ταν καλυτερο να κανει πιο απλο το σχεδιο για να τελειωνει πιο γρηγορα-κατι σαν σποντα-δικαιολογια για τον λογο που εκανε ετσι το σχεδιο ο Obata)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#713 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 December 2010 - 15:48

Είναι λογικό το σχέδιο να είναι απλοϊκό μετά από λίγα chapters.
Σκέψουν μόνο ότι έχεις όλο τον χρόνο για να σχεδιάσεις τα πρώτα chapters και μετά πρέπει να σχεδιάζεις 19 σελίδες σε 1 εβδομάδα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#714 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 09 December 2010 - 23:43

Μμμ έχεις δίκιο αλλά ακόμα και σε σχέση με τα κεφάλαια 50-90 είναι ακόμα πιο απλο
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#715 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 30 December 2010 - 16:08

Αμα ηταν να γραψει καποιο μανγκα απο την σειρα τοτε θα ηθελα το Detective Trap ;)

Πήρα και γω τον 2ο τομο και νοσταλγησα το καταπληκτικο σχεδιο.Το χουν κανει πολυ απλοικο τελευταια(ειχε πει και ο moritaka οτι θα ταν καλυτερο να κανει πιο απλο το σχεδιο για να τελειωνει πιο γρηγορα-κατι σαν σποντα-δικαιολογια για τον λογο που εκανε ετσι το σχεδιο ο Obata)

Μάλλον σε άκουσαν ( όπως και τους περισσότερους φανς), γιατί ο Μασιρο και ο Τακαγκι

ch.115
Spoiler:

New Chapter
http://urupload.com/Bakuman/115/1

#716 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 30 December 2010 - 21:26

Χμμμμμμμμμμ.... Το τσαπτερ αυτο μου ανεβασε κάπως το ενδιαφερον για συνέχεια...... και πολυ καλο αυτο που έκαναν που ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ μας έδειξαν μερικές σελίδες από τα μάνγκα!

v4kFmx.png

#717 digitaru kohi

digitaru kohi

森ガール

• Members
  • 14 posts

Posted 15 January 2011 - 12:54

new chapter! (116)

Spoiler:

οπότε θα συνεχίσω να διαβάζω το bakuman, παρόλο που
Spoiler:

Posted Image

#718 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 15 January 2011 - 13:51

εγω προσωπικα θα το παρω στα χερια μου για να δω την συνεχεια μονο αν χωρισουν και ισως τα βρουν αργοτερα΄να ειναι τα ''παντριλικια'' μονο μια αφορμη
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#719 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 23 January 2011 - 00:27

ch.117 spoiler
Spoiler:

#720 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members