Filler, ξεfiller εγώ το απόλαυσα το chapter. Στην αρχή και εγώ είχα αρνητική στάση για την τροπή του chapter, αλλά στην συνέχεια διαψεύστηκα. Σε σχεδόν σε κάθε σελίδα γελούσα.. Ειδικά στο ραντεβού Iwase - Hattori. Δεν υπήρχε η σκηνή!! Κυρίως εκεί που τα παιδιά άρχισαν να μην μπορούν να κρατάνε τα γέλια τους. Κορυφή! Όσο για την είσοδο της Iwase.. *jaw drop*..

Καταραμένε Hattori!!! Μπαράζ πιστολιών! Η άλλη να καραψήνεται όσο δεν πάει και ο Hattori να την γηώνει τελέιως ανορθόδοξα, στηριζόμενος στις μπούρδες που αγόραζε.. imba!
Tagaki κορυφή! Εδικά εκεί που ήθελε να γυρίσει για sneak peeks για την Iwase.. Έτσι έτσι!
Τώρα όσο για την Miyoshi.. Ε.. Τί να πώ.. Μία σκηνή την έδειξαν και αυτή ήταν λες και βγήκε από το Married With Children ως άλλη Marcy D'Arcy.. "Πού πήγες?", "Ξύπνησα και δεν σε είδα δίπλα μου και τα μαγαζιά ακόμα δεν άνοιξαν!", "Τι θα γίνει με το πρωινό?", "Με τον Mashiro?? Δεν σε πιστεύω.. Φέρ'τον στο τηλέφωνο!", "Μην ξαναεπανηληφθεί αυτό Tagaki! Εντάξει?"...
Ωχ!! Πονοκέφαλος! Αλλά έτσι πάει.. Τράβα τράβα το λουρί, θα σπάσει.. Και με μία θεά Iwase single και πιστολιασμένη, δεν σε βλέπω καλά Miyoshi, my uber girl!
P.S.: Για να μην ξανακατηγορηθω για μισογύνης όμως, αυτό που μου αρέσει στην Iwase είναι ότι είναι δυναμική και αν θέλει κάτι το κυνηγάει, τόσο επαγγελματικά (νουβέλες & manga), όσο και ερωτικά (Tagaki & Hattori), μέχρι να το αποκτήσει. Γενικως είναι μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει.
Αντίθετα η Miyoshi για μένα έχει καταντήσει η γυναίκα νοικοκυρά που περιμένει στο σπίτι τον Tagaki και γκρινιάζει συνέχεια όταν λείπει μακριά της. Όσο δυναμική ήταν στην αρχή του manga τόσο σε γκρίνια το έχει γυρίσει τώρα. Αλλά αναγνωρίζω πάνω της κάποια άλλα πράγματα, όπως την αγάπη της για τον Tagaki και την σπάνια κατανοήση της σε κάποια θέματα, λίγα μεν και αυτα..