Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#556 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 27 February 2010 - 19:55

Spoiler:

#557 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 February 2010 - 20:08

"γιατί τους έπρηξε ο Miura" so true όμως!!

Posted Image

#558 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 February 2010 - 00:08

Ρε Jedi_fillis, μη με τρελαίνεις τώρα!
Spoiler:

15fkk04.jpg

#559 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 28 February 2010 - 17:37

Καταρχήν δεν νομίζω να γνωριζόμαστε από παλιά για να με αποκαλείς "Ρε" και ούτε σου έχω δώσει το δικαίωμα αυτό. Και από προηγούμενη αντιπαράθεση μας για τον χαρακτήρα της Miyoshi, πήγες να ξεκινήσεις flame war, πράγμα που κάνεις και τώρα. Ούτε να σε πείσω θέλω, ούτε ότι θεωρώ ότι η δικιά σου γνώμη είναι λάθος. Ο καθένας μας έχει τις δικές τους θεωρίες. Παρόλο αυτά όμως αυτά που γράφεις πιο πάνω παρερμηνεύουν τελείως το manga. Παρακάτω σου παραθέτω τα κομμάτια manga που αντικρούουν μερικά από αυτά που γράφεις.

Spoiler:

After this i rest my case.:smokingg:

#560 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 February 2010 - 19:20

Flame war δεν προσπάθησα να ξεκινήσω ούτε τώρα ούτε πριν, ίσα ίσα, την τελευταία φορά το σταμάτησα όταν είδα ότι αρχίζαμε να πηγαίνουμε προς τα κει. Αν μιλάω απότομα κάποιες φορές είναι γιατί κάποιες φάσεις της σειράς με έχουν τσαντίσει απίστευτα. Όταν σε πιάνει πάθος με μια σειρά δεν είναι εύκολο να βλέπεις τους χαρακτήρες να φέρονται με σπαστικό τρόπο και συζητάς πιο έντονα. Δυστυχώς από το Ίντερνετ δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις αυτό εύκολα από αφορμή για τσακωμό. Επίσης, δεν έχω σκοπό να σε προσβάλλω. Στα forum γενικά μιλάμε πιο οικεία από ότι irl, αν το πήρες αλλιώς, my bad.

Επί του manga.

Spoiler: long

Αυτά. Όπως είπες, ο καθένας τη γνώμη του λέει. Άρα, αφού δώσαμε τα επιχειρήματά μας, αν δεν πειστήκαμε δεν υπάρχει λόγος και να επαναλαμβανόμαστε. Δε φταίνε οι άλλοι να διαβάζουν σεντόνια που θα λένε τα ίδια πράγματα.

15fkk04.jpg

#561 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 March 2010 - 15:01

:bahhh:

Έχω να postάρω σ' αυτό το thread από τη σελίδα 33 (chapter 64)... και δεν είναι ν' απορείς με την κατρακύλα που έχει πάρει αυτό το manga.

Δε νομίζω να αντέξω να σχολιάσω ένα-ένα όλα όσα μεσολάβησαν (και ούτε εσείς νομίζω ότι θα αντέχατε να διαβάσετε τα σεντόνια μου), οπότε για να είμαι πολύ, πολύ επιγραμματικός, θα πω απλά ότι συμφωνώ σε όλα με τη Maya-chan, όπως ακριβώς τα είπε.

Spoiler:
Αυτά και μένω. Τέλος. I'm done with this shit. Fucking dropped. Δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει στη συνέχεια, έτσι που τα κάνανε σαν τα μούτρα τους. Ή θα έχουμε κακό τέλος, ή καλό αλλά φλώρικο. So long and thanks for nothing.

Πάρτε και μια τελευταία Bakuman photoshopιά (παλιά που το διασκέδαζα έκανα περισσότερες) για αντίο.

Spoiler: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σελίδα 19 αυτού του chapter, πριν τη λογοκρισία

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#562 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 03 March 2010 - 21:41

@ Kenny

Spoiler:

#563 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 March 2010 - 21:49

Εμένα μου την σπάει που επειδή οι 2 μανγκάκα δεν πάνε το είδος
Spoiler:

Posted Image

#564 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 03 March 2010 - 22:19

Εμένα μου την σπάει που επειδή οι 2 μανγκάκα δεν πάνε το είδος

Ε, αν υποθέσουμε ότι αυτά που γράφουν βασίζονται σε δικές τους εμπειρίες μπορείς να τους συγχωρέσεις. Στο κάτω κάτω, η μικρότερη επιτυχία που έκανε ποτέ ο Obata ήταν gag manga. :hot:

Edited by Maya-chan, 05 March 2010 - 16:23.

15fkk04.jpg

#565 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 03 March 2010 - 23:22

@ Maya-chan

Spoiler:

Ας πώ και εγώ για το manga.
Spoiler:

#566 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 March 2010 - 23:36

πάλι καλά που τα σεντόνια τα βάζετε σε spoilertags γιατί το παραζαλίσατε το θέμα

Posted Image

#567 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 05 March 2010 - 15:27

Spoiler:

#568 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 March 2010 - 15:43

Γι'αυτό αξίζει να ποστάρω.

Spoiler:

Posted Image

#569 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 March 2010 - 16:17

το post της tea-chan συνοψίζει όλα τα συναισθήματά μου για αυτό το chapter!!!!

Spoiler:

Posted Image

#570 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 March 2010 - 16:28

Συμφωνώ κι εγώ και επαυξάνω. Αν και κρατάω κάποιες επιφυλάξεις μεχρι στο επόμενο κεφάλαιο.

Spoiler:

15fkk04.jpg