Ο Me_Loves_Neliel εδωσε ρεστα με τις ατακες του παλι

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 20:30
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 21:47
Παιδια περασαμε παρα πολυ ωραια!!!
Ημασταν 8 ατομα...
Me_Love_Neliel
Melkor
Adventurer
Teachan
Phm
Mog_Devil
Phoenix N
and me....
Τωρα φωτογραφιες δεν εβγαλα πολλες...γιατι ημουν ολη την ωρα μεσα στη θαλασσα....Εε αντε την επομενη φορα περιμενουμε πιο πολυυ κοσμο....παντως περασαμε υπεροχα...και οπως λεει και ο φιλος μου ο Νελιελ....το μεσημερι φαγαμε απειρα...χεχε....
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 22:06
φιλε Me Loves Neliel μια μικρη συμβουλη.καλυτερα θα ηταν,οταν γραφεις μια αγγλικη λεξη, να την ψαχνεις πρωτα σε ενα λεξικο 2 και 3 φορες και μετα να την γραφεις.γιατι αλλο το bitch(σκυλα) και αλλο το beach(παραλια).μπορει να ακουγονται το ιδιο αλλα δεν ειναι ετσι.
π.χ:sun(ηλιος),son(γιος).I am.
And the irony is:Ημουν τόσο πτώμα που μου βγήκε αυθόρμητα bitch...Συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιά(τι λέω ο π@π@ρ@ς πάλι...Πάω να σκίσω και τα δύο proficiency:uhh:)Το ξέρει pointman, το ξέρει, λογοπαίγνιο έκανε το παιδί...
Φωτογραφίες κωλόπαιδα, άντε να σας δούμε και εμείς...
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 22:23
And the irony is:Ημουν τόσο πτώμα που μου βγήκε αυθόρμητα bitch...Συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιά(τι λέω ο π@π@ρ@ς πάλι...Πάω να σκίσω και τα δύο proficiency:uhh:)
+15000 στις καλές συζητήσεις που ανέφερε ο Phoenix!Αντε και ganbatte με τα projects ppl!Και όπως είπαμε ε,ρωτήστε και τα άτομα που σας είπαμε(δεν θα πω ποιους εννοώ himitsu desu!)
Αντε και του χρόνου καμια beach.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 19:39
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 21:38
΄Πρέπει να περάσατε καλά το Σάββατο από αυτά που διαβάζω.
Το ξέρω πως έπρεπε να έρθω, αλλά δεν βόλευε με ΤΙΠΟΤΑ να έρθω από την Λαμία και μετά να γυρίσω πίσω.
Αν κανονιστεί τίποτα τα Χριστούγεννα ίσως να τιμήσω την παρουσία μου.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 21:41
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 21:56
εγς το εχω σημειωσει μαν, αλαλ δυστυχως, πιστευω οτι θελουμε αυτοκινητα. τεσπα θα κανονιστει να εισια σιγουρος. μπορουμε να σκασουμε μυτη στο ορειβατικο καταφυγι στον Ολυμπο
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 09:32
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 22:32
matu san you can always go to see the people in athens.
anyway.. a winter excursion would be nice indeed.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 16:28
εγς το εχω σημειωσει μαν, αλαλ δυστυχως, πιστευω οτι θελουμε αυτοκινητα. τεσπα θα κανονιστει να εισια σιγουρος. μπορουμε να σκασουμε μυτη στο ορειβατικο καταφυγι στον Ολυμπο
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 16:39
;224722']Ah, εκει θα σας περιμενει ο Aoshi που ξερει και τα κατατοπια. Αντε ψηθειτε.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 16:44
No Eri? Or you didn`t mention her on purpose?Παιδια περασαμε παρα πολυ ωραια!!!
Ημασταν 8 ατομα...
Me_Love_Neliel
Melkor
Adventurer
Teachan
Phm
Mog_Devil
Phoenix N
and me....
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 17:11
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 18:14