Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#121 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 12 December 2008 - 02:16

χμμμμ έχω πετύχει τα χτενίσματα της haruhi και πήγα και με κοιτούσαν λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο περίεργα τώρα ή τα μαλιά έφταιγαν ή τα ρούχα(μάλλον και τα 2) και έχω κάνει και το μαλί της κονάτα στο οποίο είμουν ελαφρός σα σημαδούρα με το μπλέ μαλι και τα ρούχα που φοράω χαχαχαχαχα....και τησ νανα τα μαλιά ειχα κανει και της chi(στο περίπου)....α ναι και της yuna για την ακρίβεια τα μαλιά μου τις περισσότερες φορές απλα καταλήγουν εκεί....σε anime φάση χωρίς να κανω κατι
Timotei timotei timoteiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiii:if:

#122 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 24 December 2008 - 15:49

Εγώ πρόσφατα έκοψα τα μαλλιά μου σε κάτι μεταξύ saber/ misa-misa....
Και τώρα που ψιλο μάκρυναν μπορώ να κάνω κοτσιδάκια στυλ schoolgirl. :3
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#123 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 24 December 2008 - 16:24

Βάλτε και καμιά pic να δουμε και εμείς :tensai::hahaha:

MbcN7u5.png

#124 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 24 December 2008 - 19:11

Πάρτε μια πρέσα και κάντε ότι θέλετε.

#125 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 25 December 2008 - 14:44

Δεν είναι κάτι το δύσκολο απλά φαντασία θέλει. Το πιο πρόσφατο μου είναι αυτό.

Spoiler:

Posted Image

#126 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 25 December 2008 - 14:54

οταν ξυπναω το πρωι ετσι ειναι τα μαλλια μου λολ χωρις τζελ.......

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#127 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 25 December 2008 - 20:46

Έχω καστανόξανθο μαλλί με μάκρος λίγο πιο κάτω απο τον ώμο.Δεν θέλω να το βάψω γατί είναι πολύ ωραίο για να το χαλάσω(μετριοφροσύνη στο φουλ).Ψάχνω έναν χαρακτήρα με τέτοιο περίπου μαλλί αλλά και να έχει και κάποια ιδιομορφία.Please help?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#128 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 25 December 2008 - 21:35

πω ωραια μου δοσατε ιδεα πως να φτιακσω το μαλλι
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#129 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 09 January 2009 - 16:19

εμένα το μαλλί μου είναι κοντό και άνισο και παίρνει πολύ να το κάνω άνιμε-στυλ, αλλά είναι χάλια η τρίχα κι αν βάλω τόσο κερί όσο χρειάζεται για να σταθεί στη θέση του, θα χρειαστώ περουκίνι μετά... Ηθελα να τα κάνω μωβ, αλλά έτσι που ναι, θα καιγοτανε το μαλλί στο ντεκαπάζ... %$^#&$#%#^!!!

Posted Image

#130 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 11 January 2009 - 15:24

Εγώ πάλι μιας που έχω και μακρύ μαλλί καταφέρνω και πετυχαίνω συνέχεια αυτό του Sephiroth από το Final Fantasy VII!! Όχι και τόσο στο μάκρος, αλλά στα τσουλούφια μπροστά!! Πετυχαίνω μέχρι και το μεγάλο! Αφού όλοι στο σχολείο μου λέγανε πως τα μαλλιά μου θυμίζουν cartoon!:hahaha:
Μην με ρωτήσεται ομως πως το καταφέρνω..γιατί ούτε εγώ ξέρω...:canthelp:
Το μόνο που κάνω είναι να μην τα βάζω πιστολάκι, να τα τυλίγω μέχρι να στεγνώσουν και μόλις φτάσουν έτσι λίγο να τραβίξουν το νερό, τα πιάνω με πιαστράκι!

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#131 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 12 January 2009 - 02:00

Εγώ πάλι μιας που έχω και μακρύ μαλλί καταφέρνω και πετυχαίνω συνέχεια αυτό του Sephiroth από το Final Fantasy VII!! Όχι και τόσο στο μάκρος, αλλά στα τσουλούφια μπροστά!! Πετυχαίνω μέχρι και το μεγάλο! Αφού όλοι στο σχολείο μου λέγανε πως τα μαλλιά μου θυμίζουν cartoon!:hahaha:
Μην με ρωτήσεται ομως πως το καταφέρνω..γιατί ούτε εγώ ξέρω...:canthelp:
Το μόνο που κάνω είναι να μην τα βάζω πιστολάκι, να τα τυλίγω μέχρι να στεγνώσουν και μόλις φτάσουν έτσι λίγο να τραβίξουν το νερό, τα πιάνω με πιαστράκι!

Ε οχι εισαι ο τελευταιος που περιμενα να ποσταρει σε αυτο το thread:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:.Σε ποιο ακριβως σημειο ειπαμε μοιαζεις τον Sephiroth?????:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

EDIT : Χωρις παρεξηγηση το παιδι ειναι φιλος μου....

#132 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 12 January 2009 - 02:29

@Hellbois:You just broke his heart......

Αnyway περα απ την πλακα το anime hair δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο αλλα ουτε και τοσο ευκολο που να ξυπνας και να το χεις πετυχει αυτοματως μονο και μονο επειδη το μαλλι ειναι ανω κατω.

Θελει απλα ενα ισιοτικο μαλλιου για οσους εχουν σγουρα η σπαστα μαλλια(εκτος και αν το να εχεις το μαλλι του usopp θεωρειτε anime hair πλεον),κερι η ζελε (καλυτερα κερι) και λακ για το τελος.Λιγο ορεξη να υπαρχει και σε 20 λεπτα θα χεις πετυχει ωραια πραματα.

Ουτε θεωρω πως θελει ενα συγκεκριμενο μεγεθος μαλλιου για να ειναι πετυχημενο.Εξαρταται με τον χαρακτηρα που εχει ο καθενας κατα νου.Αλλα πιο πολυ ειναι θεμα φαντασιας....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#133 animeotaku07

animeotaku07

Major Otaku Fangirl >3

• Members
  • 50 posts

Posted 12 January 2009 - 02:47

εγω εκανα cosplay την Tifa (Final Fantasy VII) for Halloween εδω. τα μαλλια μου ειναι μακρια και ζγουρα και απλως τα ισιωσα τα μαλλια μου και παντα ειναι parted to the side.. θα μπορουσα να κανο cosplay και την Aerith but i dislike her, και τον Sephiroth αλλα χρεαζομαι temporary hair dye και να φτιαξω το κοστουμι =.="

βλεπω πως ξανα την Tifa θα ντυθω.
αμα ξερεται κανεναν αλλον που θα μπορουσα να κανο cosplay με καφε μαλλια πειτε μου σας παρακαλω!
Otakus~<3
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions

#134 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 13 January 2009 - 11:53

Σε ποιο ακριβως σημειο ειπαμε μοιαζεις τον Sephiroth????

Έλα ντε...και εγώ είχα στην αρχή τις αμφιβολίες μου, αλλά άμα το ακούς συνέχεια στο τέλος το πιστεύεις!!:hahaha::wooi2:
Φυσικά όμως εχεί και τις στραβές του και καταντάει ποοοολύ κουραστικό ώρες ώρες, αλλά ολό αφτό είναι μέρος της πλάκας!! Εξάλου εγώ το διάλεξα να τα αφήσω μακριά!

Spoiler:

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#135 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 25 April 2009 - 17:01

Εγω μια μερα εκει που κα8ομουν λεω στην μανα μ (οταν ειχα μακρια μαλλια :nbleed:) ελα κανε μ μια πλε3ουδα πισω... κραταω λοιπων 2 τουφες μπροστα στα πλαγια κ μ κανει τιν πλε3ουδα... ειχα πετυχει το χτενισμα του Ed Elric :nbleed: στο καστανομαυρο βεβαια αλλα τι να κανεις... μια μερα τα εκανα ετσι στο σχολειο (χωρις την πλε3ουδα) κ ολοι μ ελεγαν σαν καρτουν εισαι... κ των περισσοτερων (γτ σχεδον κανενας δν βλεπει anime :sadist:) το μαλλι τους θυμισε samurai λογο του οτι εχα κανει ψιλα τον κοτσο... :hihi2: Anyway... πολλα ειπα...:knock-knock:

Posted Image

Spoiler: