Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)
Posted 09 September 2008 - 23:07

Posted 18 September 2008 - 15:11
Posted 28 September 2008 - 18:52
Posted 02 October 2008 - 21:02

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 03 October 2008 - 10:37
Posted 03 October 2008 - 20:00
με τρίχες...

Posted 07 October 2008 - 22:40
hmm.. εγω ελεγα να τα βαψω κοκκινα..τελικα μαλλον θα τα κανω περιπου οπως της lain
πολυ καλη επιλογη, πολυ προχωρημενο κατα τη γνωμη μου.
πιτσιρικας ειχα καταφερει να κανω το μαλι του Goku !
Posted 14 October 2008 - 01:46
ρωτάω για να πάρω ιδέες για κανένα cosplay αργότερα! θα είναι κρίμα να τα έχω μπλε κ να πάει χαμένο τέτοιο χρώμα!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 14 October 2008 - 03:08
μπραβο παιδι μου.μπραβο.Εγω τα εχω κοψει sasuke!
Posted 14 October 2008 - 19:41
τρικολορε δλδ θα βγαινεις στον δρομο;να σας πω παιδιά... παίζει σύντομα να βάψω τα μαλλιά μου μπλε σκούρα με μαύρες πινελιές (για να είναι πιο σκούρο το αποτέλεσμα) κ θελω ιδέες για χαρακτήρες με μπλε μαλλιά σε μεσαίο μήκος! βασικά, είναι ως τους ώμους μπροστά κ κάπου 8-10 εκ. πίσω.
ρωτάω για να πάρω ιδέες για κανένα cosplay αργότερα! θα είναι κρίμα να τα έχω μπλε κ να πάει χαμένο τέτοιο χρώμα!

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 15 October 2008 - 01:58
δικολόρε ίσως, τρικολόρε σίγουρα όχι.......... κ ναι, σκοπεύω να βγαίνω κ στο δρόμο, τι να σου πω..........τρικολορε δλδ θα βγαινεις στον δρομο;

Posted 15 October 2008 - 08:47
δικολόρε ίσως, τρικολόρε σίγουρα όχι.......... κ ναι, σκοπεύω να βγαίνω κ στο δρόμο, τι να σου πω..........
Μην την ακούς... Το μπλε με μαύρο είναι πολύ γουστόζικο χρώμα κατά τη γνώμη μου, αλλά δυστυχώς όσες χαρακτήρες ξέρω είτε έχουν πιο μακριά μαλλιά είτε σε πιο ανοιχτό μπλε...

Warning: Ecchi alert

Konachan.com /blue hair
Danbooru /blue hair
Posted 16 October 2008 - 13:54
Μην την ακούς... Το μπλε με μαύρο είναι πολύ γουστόζικο χρώμα κατά τη γνώμη μου, αλλά δυστυχώς όσες χαρακτήρες ξέρω είτε έχουν πιο μακριά μαλλιά είτε σε πιο ανοιχτό μπλε...
Warning: Ecchi alert
Konachan.com /blue hair
Danbooru /blue hair
χαχα! ευχαριστώ για το support! κ εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, γι'αυτό είπα να ρωτήσω! το γαλάζιο ή λουλακί παίζει πολύ αλλά δεν με ψύνει καθόλου για real life δεδομένου ότι θέλει bleaching κ ανοιχτόχρωμα μάτια για να δείξει καλό! bleaching δε παίζει να κάνω ούτε για αστείο κ τα μάτια μου είναι σχεδόν μαύρα....
μ'άρεσε το eechi alert........... χαχα!

Posted 19 October 2008 - 01:02
Το περισσοτερο που εχω κανει εγω ειναι εντονες κοκκινες ανταυγειες (σε μαλλι σπαστο σκουρο καστανο) κι αλλη μια φορα παλι προσφατα οταν εκοψα το μαλλι μου κοντο και δεν επιασε το χρωμα και καταληξανε σταδιακα μελι (μου πηγαινε παντως). Περιττο να πω πως ο,τι χτενισμα προσπαθησω δεν μενει με το μαλλι που εχω γιατι παει οπου θελει αυτο, επομενως αν ποτε καταφερω να κανω cosplay η περουκα θα παιζει η (σπανιο) κατι που να ταιριαζει με το μαλλι μου.
Posted 04 December 2008 - 13:06
arigatou gozaimasu!!μπραβο παιδι μου.μπραβο.
@evaofadawn:και ο σασκε εχει μπλε μαυρο μαλλι!!