Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?
Posted 16 July 2008 - 13:53
Εγώ προσωπικά τα προσπερνώ (ειδικά αν το προηγούμενο επεισόδιο τελείωσε με τρόπο που σε "τρώει" να δεις την συνέχεια), και βλέπω μόνο την περίληψη του επόμενου επεισοδίου.
Διαφορετικά αν το theme αλλάζει, σε κάποιο επεισόδιο, τότε θα κάτσω να το δω.
(Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται, μπορεί κάποιος moderator να βάλει ένα poll σε αυτό το thread?)
Posted 16 July 2008 - 14:00
σε καποια επισοδεια bleach μετα απο το ending theme και το preview του επομενου επισοδειου βαζουν και καποια extra videaκια που εχουν πολυ πλακα...
ασε που τα βλεπω και ξαπλα στο κρεβατι η στον καναπε
ποιος σηκωνεται να τα προσπερασει...
Posted 16 July 2008 - 14:06
Μετα, τα προσπερνω ωσπου να βγαλει νεα openings/endings. Καποια ανιμε εχουν την ταση να τ'αλλαζουν...
Posted 16 July 2008 - 14:18
Πάντως κατα μέσο όρο αν δω αρκετά επεισόδια δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να ξαναβλέπω opening και ending γιατί καταντάει βαρετό...Πάντως η αλήθεια είναι πως είναι ένα καλό κριτήριο να αποφασίσεις αν θες κα το OST της σειράς...Τα περισσότερα από τα OSTs που έχω τα κατέβασα για το opening ή το ending των anime οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι από αυτους που δεν δίνουν σημασία σε αυτά.

Posted 16 July 2008 - 14:22
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 16 July 2008 - 14:27
Σπάνια καθόμουν να δω ολόκληρο το opening και σπανιότερα το ending.
Από όσο θυμάμαι, έβλεπα σε κάθε επεισόδιο τα 3 πρώτα openings του Bleach και το 2ο ending (μπορεί να ήταν και το τρίτο, δεν είμαι σίγουρος) που σε κάθε επεισόδιο είχε και διαφορετικό animation αφού παρουσίαζε τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της κάθε ομάδας.
Επίσης έβλεπα πάντα το 2ο

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 16 July 2008 - 14:31
[ειδικα death note,one piece και berserk ειχαν πολυ ωραια]
Αλλα εδω...
εβλεπα συνεχεια το op του one piece "brand new world" κατα τη διαρκεια του enies lobby arc.μπορει να εβλεπα απανωτα επεισοδεια αλλα δεν εκανα ποτε skip σ'αυτο το op.
Ειδικη περιπτωση,φοβερο OP,κρατησε και παρα πολυ λιγο συγκριτικα με τα αλλα{γυρω στα 15-20 επεισοδια αν θυμαμαι καλα} και το ακουγα και παραπανω απο μια φορα ανα επεισοδιο...φοβερο theme!
Posted 16 July 2008 - 14:43

Πάντως ενδιαφέρον θα ταν να γίνονταν και ένα σχετικό poll σε αυτό το thread.
Posted 16 July 2008 - 15:12

Posted 16 July 2008 - 15:25

Posted 16 July 2008 - 15:57
Posted 16 July 2008 - 16:12
Posted 16 July 2008 - 16:23
Posted 16 July 2008 - 16:25