Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ήταν σωστή απόφαση η ενασχόληση σας με Anime & Manga;

• Please log in to reply
134 replies to this topic

#106 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:02

Εμενα τα ανιμε μου αρεσαν απο τοτε που δεν μπορουσα να τα ξεχωρισω απο τα αμερικανικα καρτούν. Θυμαμε πχ. οταν εβλεπα τη Sailor Moon στον ΑΝΤ1 νομιζα πως εινα ενα καρτούν με περιεργα χτενισματα και ανωτερο (απο τα αμερικανικα) σεναριο και δραση. Τωρα βασικα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μην βλεπει ανιμε ισως επειδη δεν βλέπω το λογο να τα σταματησω. Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!
Spoiler: ~The Door~

#107 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:09

Μια χαρά σωστή ήταν η αποφασή μου να ασχοληθώ με anime:kawaii:Είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάς την ώρα σου, σε βάζουν να σκεφτείς και μαθένεις και λίγα πράγματα για την Ιαπωνία.Και σίγουρα είναι πολύ καλύτερα απ' όλα αυτά τα σίριαλ της κακιάς ώρας με τα οποία πορώνονται όλες μου οι φίλες *deeeeeep sigh*
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#108 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:16

Θα βαριομουν τη ζωη μου.Θα περιμενα το Σαββατοκυριακο για να παρω την "δοση" μου απ'τα Pokemon και θα τσεκαρα μπας και ειχε τπτ καλο στο Αλτερ ή μπας και ειχαν ξαναρχισει την Sailor Moon,που αν την ξαναρχιζανε θα την βαζανε στις 7 με 8 το πρωι και θα επρεπε να ξυπναω με τον κοκορα,και μετα απο πολλεσ βδομαδες θα κουραζομουν να ξυπναω τοσο νωρις χωρις να αναπληρωνα τισ ωρες του χαμενου υπνου και καμια φορα θα τυχαινε να κοιμηθω παραπανω απ'την κουραση και να χασω το επισοδειο της Sailor Moon.Υστερα θα θρηνουσα.....

Καμια σχεση με τωρα δλδ που μου φτιαχνουν τη διαθεση τα ανιμε και μπορω να τα βλεπω οτι ωρα θελω,οποτε θελω και οποιο θελω.Oh my god thank you for giving the obsession with FFVII:AC and making me join the forums so I could start wondering what was this anime/manga they were talking about and then finally finding out.*bows*

Truth:
Πιστευω οτι εχω μαθει κατι απ'τα ανιμε(i tend to over-analyse events and things to find the good side of it even if on the surface just looks wrong),ισως και να'χω γινει καλυτερος ανθρωπος απο μια πλευρα,σκεφτομαι αλλιως και δεν το μετανιωνω καθολου που ασχοληθηκα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 10:23

Εγω δεν γραφω πολλά... Anime ftw!!!! χωρις αυτα δεν γινεται!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

GEAR SECOND
....

#110 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:00

Αν έχω σταματήσει να ασχολούμαι αυτόν τον καιρό με τα μάνγκα, όταν άρχισα έψαχνα έμπνευση για να ζωγραφίζω, και από την άποψη ήταν ότι καλύτερο. ; )
Με τα άνιμε δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#111 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:56

:hero:Η απασχόληση με τα animes ήταν και θα είναι η πιο σωστή και καλύτερη από όλες τις αποφάσεις.:8):Και δεν το μετανιώνω!:riiight::):drinks:
ANIMES 4 EVER!:king::respect:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#112 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 23:26

Ειναι απο τις καλυτερες αποφασεις που εχω παρει ποτε και δεν μετανιωνω ο,τι και να γινει!!!!Με διασκεδαζουν ,με ψυχαγωγουν και ομολογω οτι μου εχουν διδαξει ορισμενα πραγματα τα οποια δεν υπηρχε περιπτωση να τα μαθω !!!!
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#113 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 01:37

Anime and manga FTW!
:hero:

#114 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 01:58

Anime for ever.telos.:wooi2:

#115 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 13:38

η ζωη ειναι βαρετη χωρις anime/manga :cry5:γι αυτο
Spoiler:

[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#116 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 22:54

Χμμ λοιπον εγω βασικα πρωτοπορωθηκα με την κουλτουρα της Ιαπωνιας κ τον πολιτισμο τους.

Απο μικρος εβλεπα ανιμε αλλα δε με πολυενδιεφερε η καταγωγη τους.

Με οτι ασχοληθηκα απο μικρος μεχρις σημερα ηταν Ιαπωνικα. Κ κατα την διαρκεια που πηγαινα Γυμνασιο κ ειχα πορωση με τα παιχνιδια της Capcom Street Fighter Resident Evil Onimusha Dino Crisis αργησα να παρω ειδηση οτι ολα αυτα ειναι Ιαπωνικα!

Αυτο που με πορωνει πανω απ'ολα ειναι η Ιαπωνια! Η ατμοσφαιρα που μου δινει ενας ιαπωνικος χωρος με κανει να νιωθω οτι ανηκει σε μενα η οτι εγω ανηκω σε αυτον uhhhhhhh i am eccitated

Παντως τωρα ναι το λεω οταν παιρνω κομικ ΠΡΕΠΕΙ να ναι ΜΑΝΓΚΑ!

Κ τα ανιμε... αφηστε βρηκα στο ebay ολα τα επεισοδια του Gundam 0079 σε 25 Ευρω τωρα που μαθα να αγοραζω απο νετ... Τα λεφτακια μου αχ.... πρεπει να κανω καποια οικονομια αλλα ο φιλος μου λεει "ετσι κι αλλιως θα το αγορασεις στο μελλον οποτε καλυτερα να το παρεις τωρα" >.<
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 23:06

πραγματικά δεν το μετανιώνω που άρχισα να ασχολούμαι ( για να είμαι σε αυτό το forum λογικό μου φαίνεται :hahaha:) . Είναι σαν να λέω ότι μετανιώνω που άρχισα να διαβάζω βιβλία ή που βλέπω ταινίες κτλ . Από τότε που μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου άρεσαν τα commix :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 20:32

Πλάκα κάνεις?
Εγώ τώρα πια κάνω τον σταυρό μου με τέσσερα δάχτυλα:
1)Χριστός
2)Θεός
3)Αγιο Πνεύμα
4)Ανιμέ-Μάνγκα:hahaha:
Spoiler:
αν και δεν πιστεύω
Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#119 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 20:36

δεν πιστευω οτι θα ηταν πολυ διαφορετικη απο την αποψη οτι θα εκανα κλατι πολυ πιο δημιουργικο αυτες τις ωρες... για εμενα τα ανιμε/manga ειναι μια μορφη τεχνης οποτε πιστευω απολυτα σωστη την ενασχοληση μαζι τους... παντως οτι και να γινει δεν πιστευω πως δεν θα ειχα ενασχοληθει μονο αν δεν υπηρχαν...

#120 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 21:03

Θεωρώ ότι οτιδήποτε μαθαίνει κανείς στην ζωή του και με όσους τομείς ασχολείται περισσότερο είναι χρήσιμο και μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι προκειται για μια σωστή απόφαση καθότι και περναω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου και μαθαίνω πράγματα και παίρνω μυνήματα τα οποία δεν θα έφταναν σε εμένα διαφορετικά. Τέλος επειδή γενικά ασχολιόμουν με ζωγραφική επηρεάστηκα πολύ από τον χώρο και συνδύασα τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις μου με τις καινουριες επιρροές.