Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Όλα τα Anime & Manga που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα!!!

• Please log in to reply
411 replies to this topic

#196 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2009 - 15:05

Και τι να το κάνω αν προωθείται ως κιτς . Ακούω τον παρουσιαστή να λέει με χαρούμενη και προτρεπτική φωνή "παιδιά αγοραστε το ταδε προιον στα περιπτερα "(από τσίχλα και πατατάκια μέχρι λαμπάδα και σχολική τσάντα)".

Είδα πχ στα περίπτερα κάτι προιόντα για κορίτσια που η φιγούρα ζωγραφισμένη στη συσκευασία του προιοντος ήταν καθαρή και παράνομη αντιγραφή από το Full Moon Sagashite.

Μην πω πως καποιοι χρησιμοποιούν χαρακτήρες κινουμενων σχεδίων να προωθησουν τα προιοντα τους. Βλεπουμε πχ γυράδικο Οβελίξ (πάει και έρχεται), Λιχούδης (από τα στρουμφάκια, και αυτό καλό) αλλά γυραδικο Ντόναλντ τωρα που κολλάει. Να δουμε και γυράδικο Goku ή Pikachu.

Πραγματικό εγκλημα σειρές που γεμισαν τα ονειρα εκατομμυριων παιδιων να αντιμετωπίζονται έτσι (βεβαια αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έγιναν τέτοιες σειρές). Management > Art.

#197 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 16:26

Η σειρα Gemini Force στο Junior TV είναι η Gatchaman;

Στην Ελλαδα η σειρα Gatchaman πρωτοπροβληθηκε το 1980, ως Battle of the Planets και ηταν με υποτιτλους απο το αμερικανικο. Μεταδωθηκαν τα 85 επεισοδια.

12 χρονια αργοτερα η Ερτ 2 μετεδωσε 45 επεισοδια από το αυθεντικο Gatchaman, διατηρωντας τις βιαιες σκηνες που ειχαν αφαιρεθει απο την αμερικανικη εκδοση. Τη σειρα προεβαλλε και το TV100

Οποτε μπορεις να βαλεις και τη σειρα Gatchaman και Battle of the Planets ξεχωριστα

Eκτος αν εννοει το Gemini Force, οπότε προσθετεις και ΝΕΤ, Τν100 στα καναλια

#198 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 19:12

Θα σε γελάσω δεν ξέρω αλήθεια καθώς είναι παλιό info.Θα το ψάξω μόλις ευκαιρήσω γιατί τρέχουν πολλά τώρα, και θα κάνω τις ανάλογες αλλαγές.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#199 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 08:07

Αυτή τη στιγμή, Παρασκευή στις 09:00 παίζει την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων με ελληνική μεταγλώττιση, στο πρίσμα+. Παίζει να είναι και το πρώτο επεισόδιο μιας και απ' ό,τι βλέπω η Αλίκη μόλις έφτασε στη Χώρα των Θαυμάτων.

http://tvradio.ert.gr/digital/details.asp?pid=3171905&chid=4

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 23 Οκτώβριος 2009 - 22:29

E5VV38U.jpg

#200 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 20:17

Δηλ. θα μεταδωσουν 24 απο τα 52 επεισοδια οπως στο imdb; Γιατι στα Γερμανικα μεταδωθηκαν 52.

Απορω παντως που τη θυμηθηκαν μια τοσο παλια σειρα.....Παντως τη γερμανικη μεταγλωττιση ακολουθησαν και οχι την ιαπωνικη, μιας και η γερμανικη ηταν πιστοτερη.

Οτι προβαλει το γερμανικο κρατικο Kika, το προβαλλουν και στα ψηφιακα.

απο οτι διαβασα στο Βημα παντως, ο "Παραμυθας" Πιλαβιος αναλαμβανει το παιδικο προγραμμα της ψηφιακης τηλεορασης στο σινε+. Δεν ξερω τωρα αν το καθε καναλι εχει ξεχωριστο προσωπικο για το προγραμμα του. Αλλα υπαρχει πιθανοτητα να δουμε κανενα αλλο παλιο καρτουν του 80 σε επαναπροβολη.

#201 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 10:16

To Star προβαλει τωρα το Ōban Star-Racers με τον τιτλο "Τα αστροπλοια του γαλαξια". Δυστυχως το δειχνει τα σαββατοκυριακα στις 07:30 (μετα το Yu-Gi-Oh!) οποτε οποιος ενδιαφερεται θα αναγκαστει να ξυπναει με τις κοτες:hahaha:.

--> http://www.star-tv.gr/site/content.php?show_id=2003
Το Star πιστευει οτι ειναι αμερικανικη παραγωγη lol
Spoiler: ~The Door~

#202 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 11:02

Καλα η αλη8εια ειναι οτι εμεινα καγκελο απο τη δουλεια που εκανες Arigatou Gozaimasu 8α το κοιταξω και γω με βαση αυτα που εγραψες και αμα βρω τπτ 8α το ποσταρω
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#203 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 13:04

καθως εκανα ζαπινγκ,πετυχα σε τοπικο σταθμο της λεβεντογεννας αυτη τη σειρα:

Cinderella Monogatari: Η Σταχτοπουτα. Ιταλοιαπωνικης παραγωγης (Mondo TV - Tatsunoko)

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3677

[media]http://www.youtube.com/watch?v=-R4rgDZmVUc[/media]

Αρκετα καλη σειρα για το target group.

Bεβαια ουτε credits υπηρχαν στην εισαγωγη και στους τιτλους τελους, ουτε καν οι Ελληνες ηθοποιοι μεταγλωττισης δεν ανακοινωθηκαν στο τελος. Απο μονη της δημιουργηθηκε....

Πρεπει να στειλουμε σκαουτερ σε ολη την Ελλαδα να κανουν ζαπινγκ ψαχνοντας σειρες.

#204 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 12:23

αυτές τις ημέρες που ήμουν στην Αρτα έβλεπα το ARt TV και με μεγάλη μου χαρά είδα να παίζετε το κλασσικό πλέον anime Η πριγκίπισσα και ο τσούτσου.... (άσχημο όνομα)
γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο Princess Kinght του Osamu Tezuka...

respact για την Art TV

#205 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 13:25

κυκλοφορει μαζι με καποιο παιδικο περιοδικο το spirited away του Miyazaki

#206 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 21:28

αυτές τις ημέρες που ήμουν στην Αρτα έβλεπα το ARt TV και με μεγάλη μου χαρά είδα να παίζετε το κλασσικό πλέον anime Η πριγκίπισσα και ο τσούτσου.... (άσχημο όνομα)
γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο Princess Kinght του Osamu Tezuka...

respact για την Art TV

Art TV!; φοβερό όνομα. Συνδιάζει εστέτ με τοπικισμό.

#207 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 17:27

η μονονόκε βγήκε σε μεταγλωττισμένο dvd αλλά για την nausicaa μεταγλωττισμένη απο όσο ξέρω γιατι την ψάχνω χρόνια βγήκε μόνο σε vhs με ελληνικό audio σε dvd βγήκε με υπότιτλους
Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 21:11

ναι, ειχαμε συζητησει για αυτο το θεμα. Η ελληνική έκδοση βασίζεται στη λογοκριμένη ταινία που προβλήθηκε και σε αλλες χωρες τη δεκαετια του 80 και ηταν η αιτια οι ιθυνοντες του Ghibili να ειναι προσεκτικοτεροι σχετικά με τις μεταγλωττίσεις και διασκευές των ταινιών, ιδίως αυτών που αναλαμβάνει η Ντισνεϋ

Και εγώ θα προτιμούσα να εβγαινε και αυτή η έκδοση σε DVD γιατί η μεταγλώττιση ήταν προσεγμένη.

Ασε που τα μικρα παιδια δυσκολεύονται με τους υπότιτλους.

#209 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 05:07

Paranoia Agent ( Mousou Dairinin / Paranoia Agent ) [ Kain ]
μπορείς να μου δώσεις σε παρακαλώ ένα λίνκ για αυτό εδώ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 09:37

Το έχω εγώ.
Νομίζω ότι το link δεν υπάρχει πλέον, ήταν ούτως ή άλλως μόνο το πρώτο επεισόδιο.
Είναι από την εποχή που ο kain είχε κάνει το [peiramatismos] στο forumation.
Για περισσότερες λεπτομέρειες msn me.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.