ετσι οπως ειναι στοιβαγμενα ειναι σαν να τα χεις για πουλημα

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2009 - 18:15
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2009 - 18:50
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 23:44
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 00:41
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 03:42
Άσε, κι εγώ μια απ' τα ίδια.επίσης...εχμ..
φοβάμαι τα σκυλιά
με είχε δαγκώσει ενα παλιάμπρρ
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 13:23
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 15:25
μέσα,εννοείται
είναι τόσο γαμάτα πλασματάκιααα...
επίσης...εχμ..
φοβάμαι τα σκυλιά
με είχε δαγκώσει ενα παλιάμπρρ
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 16:12
Και μενα με ειχε δαγκωσει σκυλος παλια και μου ειχε σκισει το μπρατσο, αλλα παλι με σκυλο κατεληξα. Τα ζωα εχουν απλη λογικη. Αν σε δαγκωσουν κατι τους εκανες, ή κατι νομιζαν οτι πηγες να κανεις. Στη δικη μου περιπτωση νομιζε οτι ορμηξα στο αφεντικο του, το σκυλι ετσι καταλαβε τουλαχιστον και μου ορμηξε. Συν του οτι, αντιλαμβανονται τον φοβο. Και οι γατες ορμανε, και ειναι και πιο εκδικητικες. Τη μαλωνεις ας πουμε επειδη καθεται στον καναπε και στον εχει γεμισει τριχες, μετα απο 3 ωρες κι εκει που καθεσαι αμεριμνος, ερχεται αθορυβα, σου δαγκωνει τον αστραγαλο και εξαφανιζεται. Τουλαχιστον τον σκυλο τον βλεπεις...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 16:17
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 17:18
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 17:27
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 17:36
Ο Μπλανκο εχει κατι απο Γκααρα...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 17:52
αυπνίες και μαυρους κυκλους ??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από inkynebula: 11 Αύγουστος 2009 - 18:06
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 19:28
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 22:57
Στην δικιά μου περίπτωση περπάταγα στον δρόμο και δίπλα μου περνάει μια κοπέλα που πήγαινε βόλτα τον σκύλο της. Χαλαρός εγώ (τότε δεν είχα φοβία με τα σκυλία ακόμα). Καθώς την προσπερνάω ορμάει από πίσω ο σκύλος της και με δαγκώνει. Και το ίδιο της το αφεντικό πανικοβάλεται με την συμπεριφορά του σκύλου της κι απολογήθηκε που δεν ξέρει πως το έπαθε αυτό ο σκύλος της. Καλά, για την ακρίβεια δεν με δάγκωσε αλλα ίσα-ίσα που με γρατζούνισε με τα δόντια του στην πλάτη (κάνοντας και τρύπα στην αγαπημένη μου μπλούζα). Αλλά με το σοκ που είχα πάθει νόμιζα ότι μου 'χωσε μια γερή χαψία. Πηγαίνοντας στο σπίτι όταν η μάνα μου με είδε που είχα ασπρίσει από τον φόβο τρόμαξε το μάτι της. Κι όταν την είπα να δει την πλάτη μου με κοιτάει περίεργα και μου κάνει "Ποιά δαγκωνιά, κάλε; Mια απλή γρατζουνία βλέπω. Άντε, και με τρόμαξες!".
Μετά από λίγο καιρό ήταν ένας τυπάς (τελείως καραγκιόζης, θα καταλάβετε πιο κάτω γιατί) που αντί να είχε λουρί στον σκύλο του τον είχε αμολημένο ελεύθερο. Με βλέπει από μακρία και με πλησιάζει γαυγίζοντας απειλητικά. Εγώ να 'χα κατουρηθεί από τον φόβο μου και τ' αφεντικό του αντί να τον μαζέψει και να ζητήσει συγνώμη μου ζήτησε και τα ρέστα λέγοντας "Μην κάνεις έτσι, είναι χειρότερα και θα σου ορμήξει." Μετά αν τον διαολόστελνα και του 'κανα μια ωραία καταγγελία θα 'φταιγα; Διότι ο σκύλος δεν φταίει σε τίποτα αν το αφεντικό του είναι τελείως ανεύθυνο.
Τέλως πάντων, επειδή το θέμα μας είναι τα γατιά κι όχι τα σκυλιά ας μην βγαίνουμε άλλο εκτός θέματος.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lil Marine: 11 Αύγουστος 2009 - 23:03