Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Γάτες και γάτοι!!!!

• Please log in to reply
279 replies to this topic

#181 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 11 August 2009 - 23:51

...άρχισα να τρέχω (κ αυτός μαζί) μέχρι που συνάντησα έναν τύπο που τον έδιωξε και μου πε "μην φοβάσαι,ένας σκύλος είναι" :frozen:

"Ε,ναι, μωρέ! Λίγο το πόδι μου δάγκωσε, λίγο τον άγριο μου έκανε, λίγο στο κυνήγι με πήρε...Εμ! Κατά τ' άλλα δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, δίκιο έχετε!"

Υare yare daze... :bahhh:

#182 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 12 August 2009 - 14:27

FYI οταν σου την πεφτει ενας σκυλος, και εσυ αρχιζεις και τρεχεις, το σκυλι το βλεπει σαν παιχνιδι και ακολουθει...παιδια ειπαμε..τα ζωα εχουν απλη λογικη, δε χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος για να καταλαβεις τι παιζει. Ακομα και χεσμενος στο φοβο να εισαι, αν πατησεις ποδι και το διωξεις το σκυλι, αυτο θα φυγει. στην χειροτερη βρεξ'το με λιγο νερο και μπουχος θα γινει.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#183 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 12 August 2009 - 18:11

FYI οταν σου την πεφτει ενας σκυλος, και εσυ αρχιζεις και τρεχεις, το σκυλι το βλεπει σαν παιχνιδι και ακολουθει...παιδια ειπαμε..τα ζωα εχουν απλη λογικη, δε χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος για να καταλαβεις τι παιζει. Ακομα και χεσμενος στο φοβο να εισαι, αν πατησεις ποδι και το διωξεις το σκυλι, αυτο θα φυγει. στην χειροτερη βρεξ'το με λιγο νερο και μπουχος θα γινει.

χαχα...ΑΦΟΥ με δάγκωσε άρχισα να τρέχω και δεν νομίζω ότι το χε πάρει για παιχνίδι απ την αρχή..
δεν λέω ότι όλα τα σκυλιά είναι ίδια,αλλά μην το λες ούτε εσύ:)
φυσικά έχουν μια απλή δική τους λογική...
φυσικά και είναι πολύ καλοί φιλοί (υποθέτω,λογικά κάτι ξέρετε για να το λέτε)
απλά...μερικοί τακιμιάζουν με γάτες μερικοί με σκύλους και φυσικά το κάθε ζώο έχει την δική του προσωπικότητα,μην το ξεχνάμε αυτό...
ας πούμε θα μπορούσα να τα πάω πολύ καλύτερα με κάποιον σκύλο παρά με κάποια γάτα με την οποία δεν ταιριάζουμε σε χαρακτήρα υποθέτω...
(lol,λες και μιλάω για γκόμενο κάνω:P)
Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^

#184 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 12 August 2009 - 21:56

Στον Vetus απαντησα.Οχι σε σενα. Παρ'ολα αυτα, παντα ολα εξηγουνται. Εμενα αυτη η σκυλα που με δαγκωσε τοτε, ειχε μολις γεννησει, με ειδε να χοροπηδαω σαν παρλιακο και το περασε οτι επιτιθεμαι. Παρ'ολα αυτα, ολα αυτα τα χρονια που συναναστρεφομαι με σκυλια, εμαθα οτι ακομα και οταν σε δαγκωσει, δεν αρχιζεις να τραβιεσαι και να τρεχεις. Δεν μιλαμε για σκυλο εκπαιδευμενο ο οποιος σου ορμηξε για να σε σκοτωσει, αλλα μιλαμε για σκυλι που απλα βρεθηκε στο δρομο σου.
Εσενα ΑΦΟΥ σε δαγκωσε και αρχισες να τρεχεις, μπορει να το περασε οτι συνεχιζεις το παιχνιδι, και γι αυτο να σε κυνηγησε. Anyway, οι παραλογοι φοβοι ειναι αυτο που με ενοχλει και γι αυτο ποσταρω. Δεν μιλαμε για ιαγουαρους και κροκοδειλους. Μιλαμε για τα ζωα που βλεπουμε καθε μερα στο δρομο μας.
Κλεινω εδω, γιατι το τοπικ λεγεται "Γατες και γατοι"...αρκετα η αναλυση για τους σκυλους..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#185 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 12 August 2009 - 21:56

@ Lil Marine:
Ποσο μικρη ησουν τοτε; Γιατι καποιες φορες συμβαινει το εξης περιστατικο: Αν ενας σκυλος τραβηξει πολλα απο μικρα παιδια, τοτε βγαζει το συμπερασμα οτι οι ανθρωποι που ειναι απο ενα υψος και κατω μονο μπελαδες φερνουν. Εναν καιρο ειχαμε υιοθετησει μια σκυλιτσα δαλματιας την οποια βρηκαμε παρατημενη, η οποια ηταν ηδη μεγαλη. Ηταν πολυ υπάκουο και μαθημενο καλα σκυλι, και γενικα ενα απο τα καλυτερα σκυλια που ειχα ποτε οσον αφορα θεμα χαρακτηρα. Το μονο κακο που ειχε ηταν πως καθε φορα που εβλεπε παιδακια απο ενα υψος και κατω την επιανε κι αρχιζε να γαβγιζει σαν λυσσασμενη και να θελει να ορμησει εκει. Ευτυχως το προσεξαμε απο νωρις και δεν ειχαμε ατυχηματα.

Τελος παντων, on topic. Συμφωνω οτι οι γατες ειναι αναλογα το πως θα τις εξημερωσεις εσυ. Μπορει να εχουν τη νοοτροπια που εχουν αλλα αυτο δε σημαινει πως δε μαθαινουν οπως και οι σκυλοι. Απλως πρεπει να τις κανεις να καταλαβουν πως αν σε ακουσουν θα παρουν αυτο που θελουν γιατι ανταποκρινονται καλυτερα στην αμοιβη παρα στην τιμωρια. Ο γατος μου οταν ηταν μικρος ηταν κολλητος με τον πατερα μου. Μεχρι που πηγαινε και κοιμοταν παρεα του ωρες ωρες. Μεχρι που καποια μερα ο πατερας μου του φωναξε δυνατα για καποιον λογο που προφανως ο γατος δεν καταλαβε. Απο τοτε, αποφεγει τον πατερα μου και μαλιστα, αν τυχει και τον εχουμε αγκαλια στον καναπε και κατσει διπλα ο πατερας μου του γυρναει την πλατη και τον αγνοει. Βασικα, επειδη οι γατες μας θεωρουν ισοτιμα μελη της "αγελης" τους, αν τους φερθουμε εχθρικα αρχιζουν να μας βλεπουν περισσοτερο σαν αντιπαλους παρα σαν ανωτερους οπως θα εκανε ενας σκυλος.

#186 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 13 August 2009 - 00:43

Στον Vetus απαντησα.Οχι σε σενα. Παρ'ολα αυτα, παντα ολα εξηγουνται. Εμενα αυτη η σκυλα που με δαγκωσε τοτε, ειχε μολις γεννησει, με ειδε να χοροπηδαω σαν παρλιακο και το περασε οτι επιτιθεμαι. Παρ'ολα αυτα, ολα αυτα τα χρονια που συναναστρεφομαι με σκυλια, εμαθα οτι ακομα και οταν σε δαγκωσει, δεν αρχιζεις να τραβιεσαι και να τρεχεις. Δεν μιλαμε για σκυλο εκπαιδευμενο ο οποιος σου ορμηξε για να σε σκοτωσει, αλλα μιλαμε για σκυλι που απλα βρεθηκε στο δρομο σου.
Εσενα ΑΦΟΥ σε δαγκωσε και αρχισες να τρεχεις, μπορει να το περασε οτι συνεχιζεις το παιχνιδι, και γι αυτο να σε κυνηγησε. Anyway, οι παραλογοι φοβοι ειναι αυτο που με ενοχλει και γι αυτο ποσταρω. Δεν μιλαμε για ιαγουαρους και κροκοδειλους. Μιλαμε για τα ζωα που βλεπουμε καθε μερα στο δρομο μας.
Κλεινω εδω, γιατι το τοπικ λεγεται "Γατες και γατοι"...αρκετα η αναλυση για τους σκυλους..

καλά γενικά απαντάω,σόρρυ αν σε προσέβαλλα :)

@ Lil Marine:
Ποσο μικρη ησουν τοτε; Γιατι καποιες φορες συμβαινει το εξης περιστατικο: Αν ενας σκυλος τραβηξει πολλα απο μικρα παιδια, τοτε βγαζει το συμπερασμα οτι οι ανθρωποι που ειναι απο ενα υψος και κατω μονο μπελαδες φερνουν. Εναν καιρο ειχαμε υιοθετησει μια σκυλιτσα δαλματιας την οποια βρηκαμε παρατημενη, η οποια ηταν ηδη μεγαλη. Ηταν πολυ υπάκουο και μαθημενο καλα σκυλι, και γενικα ενα απο τα καλυτερα σκυλια που ειχα ποτε οσον αφορα θεμα χαρακτηρα. Το μονο κακο που ειχε ηταν πως καθε φορα που εβλεπε παιδακια απο ενα υψος και κατω την επιανε κι αρχιζε να γαβγιζει σαν λυσσασμενη και να θελει να ορμησει εκει. Ευτυχως το προσεξαμε απο νωρις και δεν ειχαμε ατυχηματα.

Τελος παντων, on topic. Συμφωνω οτι οι γατες ειναι αναλογα το πως θα τις εξημερωσεις εσυ. Μπορει να εχουν τη νοοτροπια που εχουν αλλα αυτο δε σημαινει πως δε μαθαινουν οπως και οι σκυλοι. Απλως πρεπει να τις κανεις να καταλαβουν πως αν σε ακουσουν θα παρουν αυτο που θελουν γιατι ανταποκρινονται καλυτερα στην αμοιβη παρα στην τιμωρια. Ο γατος μου οταν ηταν μικρος ηταν κολλητος με τον πατερα μου. Μεχρι που πηγαινε και κοιμοταν παρεα του ωρες ωρες. Μεχρι που καποια μερα ο πατερας μου του φωναξε δυνατα για καποιον λογο που προφανως ο γατος δεν καταλαβε. Απο τοτε, αποφεγει τον πατερα μου και μαλιστα, αν τυχει και τον εχουμε αγκαλια στον καναπε και κατσει διπλα ο πατερας μου του γυρναει την πλατη και τον αγνοει. Βασικα, επειδη οι γατες μας θεωρουν ισοτιμα μελη της "αγελης" τους, αν τους φερθουμε εχθρικα αρχιζουν να μας βλεπουν περισσοτερο σαν αντιπαλους παρα σαν ανωτερους οπως θα εκανε ενας σκυλος.

είμουν 8...
κ on topic,κ εμένα αυτό ακριβώς μ'αρέσει στις γάτες...ασπούμε δεν σε έχουν ακριβώς σαν "αφεντικό" φέρονται σαν να είναι όντως ίσες,πρέπει να τις κερδίσεις ας πούμε..

Edited by odin, 13 August 2009 - 05:30.

Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^

#187 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 21 August 2009 - 12:42

Θα ήθελα να σας γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου. Τη συνάντησα μια μέσα ενώ περπατούσαμε και οι δύο στο δρόμο. Με το που κοιταχτήκαμε, καταλάβαμε αμέσως πως είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Την πήρα κατευθείαν αγκαλιά και την πήγα σπίτι μου, ενώ εκείνη είχε πιαστεί γερά από το χέρι μου. Μόλις πήγαμε στο σπίτι μου, χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου. Καθώς με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα, εγώ άρχισα να την χαϊδεύω. Αυτό ήταν! Από τότε, κάθε βράδυ με το που ξαπλώνω έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου με νάζι. Αφού με γλείφει όπου μπορεί να φτάσει η γλώσσα της, εγώ την παίρνω αγκαλιά και την χαϊδεύω παντού...

Spoiler:

Μα τι πονηρά μυαλά που είσαστε... :borednn9:
Δε ντρεπόσαστε λίγο! :congrats:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#188 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 August 2009 - 04:16

Ιδού μερικές ακόμα φωτογραφίες του Ευριπίδη:

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

Oι φωτογραφίες στο αμάξι έχουν την μεγαλύτερη πλάκα. Όταν ήταν να φύγουμε ταξίδι με το αμάξι του θείου μου γίνεται ο εξής διάλογος με τον πατέρα μου:
"Θα πάρεις μαζί σου τον γάτο;"
"Όχι, θα τον αφήσουμε Αθήνα και θα τον φυλάει ένας φίλος."
"Α, επειδή έχει αράξει στο αμάξι."
"Τι; Πού 'ντος;"

Ξυράφι ο γάτος: μυρίστηκε ταξίδι και έπιασε πρώτη θέση. :hahaha:

#189 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 August 2009 - 09:47

Χα χα χα! Φοβερός ο Ευριπίδης!:riiight:

Νομίζω σε αυτό το thread είχα γράψει πως προτιμώ τις γάτες από τους σκύλους και γενικά είχα πει πως neko power uber alles.
Από τον Μαϊο όμως μου συμβαίνει κάτι που θα έκανε την sakaki-chan από το azumanga να με ζηλεύει θανάσιμα!
Όπου πάω θα βλέπω πολλές γάτες σε κοπάδια, και αρκετές απο αυτές θα με πλησιάζουν, (αλλά τις περισσότερες φορές θα φεύγουν αμέσως!).:ureshii:
Χτές κάποια στιγμή κρατούσα μια σακούλα με πλαστικά μπουκάλια για να τα γεμίσω με νερό απο μια βρύση κοντά στο σπίτι (είχε κοπεί το νερό στην γειτονία για κάτι εργασίες του δήμου). Στην επιστροφή, ένα κοπάδι απο 5 αδέσποτα γατάκια με πορτοκαλί τρίχωμα (btw, τρελαίνομαι για αυτό το χρώμα!!:lovulovu:) με το που με είδαν, έτρεξαν προς το μέρος μου! Αν είχα φαγητό στην σακούλα θα τα έδινα να φάνε...

Και αναρωτιέμαι τώρα μήπως έκανα κάποια χάρη σε κάποια γάτα παλιά και θέλουν να το ανταποδώσουν?:hahaha:
Δεν θυμάμαι να έχω τόσα πολλά γατιά κάθε φορά που βγαίνω έξω!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#190 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 August 2009 - 03:46

Κι εγώ θα σε μισήσω επείδη έχω κι εγώ το ίδιο χάρισμα με την Sakaki. :kill4u:
Kι ιδού η πρώτη μου lolcatz εικόνα που έφτιαξα με μια από τις παραπάνω εικόνες του Ευριπίδη (φτου, φτου, μην το ματιάσουμε :P ):

Attached Files

#191 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 04 September 2009 - 21:03

Θα ήθελα να σας γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου. Τη συνάντησα μια μέσα ενώ περπατούσαμε και οι δύο στο δρόμο. Με το που κοιταχτήκαμε, καταλάβαμε αμέσως πως είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Την πήρα κατευθείαν αγκαλιά και την πήγα σπίτι μου, ενώ εκείνη είχε πιαστεί γερά από το χέρι μου. Μόλις πήγαμε στο σπίτι μου, χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου. Καθώς με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα, εγώ άρχισα να την χαϊδεύω. Αυτό ήταν! Από τότε, κάθε βράδυ με το που ξαπλώνω έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου με νάζι. Αφού με γλείφει όπου μπορεί να φτάσει η γλώσσα της, εγώ την παίρνω αγκαλιά και την χαϊδεύω παντού...

Spoiler:

Μα τι πονηρά μυαλά που είσαστε... :borednn9:
Δε ντρεπόσαστε λίγο! :congrats:

Kawaiiiiiiiii :awww:
Αυτη ηταν η γατουλα απο την οποια εμπνευστηκες την cartoon character σου? Ειναι σκετη γλυκα, ακριβως οπως μου ειπες στο animeplanet. Και πολυ φουντωτη, την βλεπεις και θελεις να την κανεις αγκαλια (το πυκνο τριχωμα και τα ναζιαρικα ματακια θα με κανουν να λιωσω)
Οταν με το καλο ανεβω στην Αθηνα για να σπουδασω θα ψαξω να βρω τον "αντρα" της ζωης μου και θα κανουμε οτι κανεις εσυ με την γυναικα της ζωης σου στο κρεβατι καθε νυχτα XD
Την εχεις ολη μερα μεσα στο σπιτι, η την αφηνεις να παει και βολτα εξω? (ρωταω για να ξερω τι θα κανω με τον δικο μου οταν με το καλο τον βρω)

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#192 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 04 September 2009 - 21:53

Ναι, αυτή είναι η περιβόητη Λίλα! :hi::lovulovu::awww:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Ενώ της κάνω χάδια, αν πάω να τραβήξω το χέρι μου το γραπώνει με τα νύχια και το δαγκώνει για να μην φύγω. Για αυτό όταν τη ζωγράφιζα είπα να την κάνω να δέρνει... :wooi2:

Είναι λίγο δύσκολο να βγαίνει έξω καθώς το διαμέρισμά μου είναι στον 5ο όροφο, αν και έχει επισκεφθεί αρκετές φορές μέσω μπαλκονιών τους δίπλα (και από τις δύο πλευρές) και τους άλλους ορόφους... :bike:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#193 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 October 2009 - 23:14

τι να κανει ο Ταρζαν τη τσιτα. Καλυτερα να παρει γατα......

Η γατα δε μου ανηκει. Περιφερεται ελευθερη στην εξοχη και αν επιβιωσει το χειμωνα θα τη δω το επομενο καλοκαιρι.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wZqR0IcTDu0[/media]

#194 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 11 October 2009 - 14:44

παντως,ενω εχω 2 γατες,εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι απο τα πιο χαζα ζωα xD
αν κρινω απο τα δικα μου και αυτο εδω [media]http://www.youtube.com/watch?v=z3v8BMNdDvo[/media]

οι γατες σιγουρα ειναι χαζες xD (αλλα γλυκουλες:awww:)
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#195 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 October 2009 - 18:18

παντως,ενω εχω 2 γατες,εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι απο τα πιο χαζα ζωα xD
αν κρινω απο τα δικα μου και αυτο εδω [media]http://www.youtube.com/watch?v=z3v8BMNdDvo[/media]
οι γατες σιγουρα ειναι χαζες xD (αλλα γλυκουλες:awww:)

οντος ωρες ωρες τα χανουν αλλά έξω στη φύση φαίνεται η διαφορά. Αν δεις γατι να κυνηγα αλλαζεις γνωμη. Στο σπιτι οπως και να το κανεις το ζωο περιοριζεται, ιδιως αν το εχεις απο μικρο γατι και το ταιζεις καθε μερα.

Εξαρταται και απο τη ρατσα. Μια γάτα που την φεραμε σπιτι ηταν στη φυση για 6 μηνες σχεδον. σωστο αγριμι. αν και μπασταρδη, εχει μερικα χαρακτηριστικα γατας Αβυσσηνιας που θεωρηται απο τις πιο εξυπνες ρατσες. Τετοια ανακλαστικα δεν εχω ξαναδει. Μπορει στην κινηση με αλμα να γατζωσει στο νυχι της ενα λεπτο σπαγγο ή σε 1,5 δευτερολεπτο να διανυσει τη μιση κουζινα και να σκαρφαλωσει στο ψυγειο.