Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)

• Please log in to reply
245 replies to this topic

#91 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 February 2009 - 16:15

yep η iristella έχει δίκιο για τα μάτια Rin
τώρα το σαγόνι το έκανα έτσι για να είναι πιο κοντά στο art της σειράς οπότε να έχει μεγαλύτερη ομοιότητα
και το στέρνο..άσε το είδα μετά κ μου φαίνεται κ εμένα λίγο πιό μακρύ αλλά δεν είμαι σίγουρη τι παίζει ακριβώς εκεί

anywhoo κάθισα, έκανα κάποιες διορθώσεις και το χρωμάτισα
μάλλον θα πιάσω και τη Rei μετά
Spoiler:

Posted Image

#92 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 February 2009 - 16:21

Προβλέπω ένα πολύ συγκεκριμένο moderator να ποστάρει πολλά bows αν πάρει χαμπάρι το παραπάνω σχέδιο :P

nice one :)
Posted Image

#93 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 23 February 2009 - 17:02

Woot! Πάλι ξεπέρασες τον εαυτό σου!
:o:O:O:O
Ότι και να πω.... :nod:

PS : Μα καλά ο Κenny ακόμη να το δει;;; :P

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#94 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 February 2009 - 17:39

Spoiler:

Spoiler:

Ahhh... mai waifu. :nbleed::kawaii::if:

Λοιπόν, ελπίζω να μη μου κρατήσεις κακία αν προτείνω μερικές διορθώσεις (waifu μου είναι, θέλω το καλύτερο :P).

> Το αριστερό της μάτι είναι μεγαλύτερο από το δεξί, ακόμα κι αν λάβουμε υπόψην μας την προοπτική. Μίκρυνέ το λίγο και θα είναι εντάξει.

> Δοκίμασε να κατεβάσεις το στόμα λίγο πιο κάτω δεξιά, δλδ λίγο πιο κοντά στο πηγούνι. Επίσης τονισε λίγο το πάνω χείλος, μιας και τόνισες το κάτω.

> Her left nipple... πρέπει να πάει λίγο πιο κάτω αριστερά όπως την βλέπουμε εμείς.

Όλα τα άλλα είναι υπέροχα. :Blissfull:

Αυτά τα λίγα από μένα, keep it up! :nod:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#95 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 February 2009 - 18:21

και πάνω που νόμιζα ότι το είχα τελειώσει, το ξαναέπιασα!
έκανα τις περισσότερες αλλαγές που είπε ο Kenny (thank you! με βοήθησες πολύ!) και κάποιες άλλες που βαριόμουνα να κάνω πριν *yes yes shameless me*
Spoiler:

edit: ok νομίζω ότι τη βρήκα τη ρώγα
Kenny man για πολλοστή φορά, ευχαριστώ

Edited by Anelis, 23 February 2009 - 20:09.

Posted Image

#96 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 February 2009 - 08:46

Ταμαμ, ταμαμ...επίσης πολύ καλή επιλογή στα χρώματα και σχέδια του ρουχισμού...:joyful:

Nao, βγάλτον plz...:nbleed:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#97 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 February 2009 - 10:25

Puuurfect anelis san. Μπράβο και πάλι!!! Βtw η προσοχή στην λεπτομέρεια (και όχι οποια και όποια λεπτομέρεια if you catch my drift) είναι αυτή που με έβγαλε off προσωπικά :hahaha::hahaha:!!!

Lol @ kenny's and dante's comments....

#98 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 February 2009 - 20:39

less clothes!

Spoiler:

qzMHWHd.png

#99 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 February 2009 - 21:58

ok αυτό είναι το 2ο fanart που κάνω σε 1 βδομάδα (και πριν από αυτό είχα σχεδόν 3 χρόνια να κάνω fanart σε anime/manga, wtf τι έπαθα;! )
είναι grown up version της Taiga από Τoradora
*will color it soon*
(νομίζω ότι οι προσδοκίες σας για το fan-servicing θα εκπληρωθούν.............
Spoiler:

......
Spoiler:

Posted Image

#100 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 February 2009 - 22:10

OH SHI-

THIS REIGNS! :nod::nod::nod:

Τα μαλλιά είναι υπέροχααα~ και τα thighhighs... OMG θα μας πεθάνεις δηλαδή. :nbleed:

Spoiler:
Edit: Τώρα το πρόσεξα... post 100 GET. :hahaha:

Edited by Kenny, 24 February 2009 - 23:12.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#101 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 February 2009 - 22:32

omfg sensei!!:oo::tensai:

Υou simply rock έχω να πω,σε όλα τα σχέδια που είδα ως τώρα.:emptyonexg1:

Πέραν των λεπτομερέστατων σχεδίων,όπως ήδη είχα πει και οι χρωματισμοί σου ως τώρα απίστευτοι και ο χρόνος που χρησιμοποιείς για να γίνουν μηδαμηνός συγκριτικά με το αποτέλεσμα,keep it up:congrats:...τα ξένα θα πάρουν ένα ταλέντο σύντομα μου φαίνετε.:riiight:

...και αν ποτέ απόφασισεις να σχεδιάσεις την ρόμπιν,έχεις την αδειά μου...:orly:(ναι,ζήλεψα)

(και censorship sucks indeed xD)

#102 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 25 February 2009 - 01:12

Πάρα πολυ καλη δουλειά στην ανατομία και το μαλλί, omigoto~ (bravo)

Αν έχω καταλάβει σωστά (μου τα χαλάει το censorship, οχι, οχι για τον λόγο που νομίζετε!!!) την έχεις κάνει με προοπτική, οτι και καλά μας βλέπει αφ'υψηλού( ; ) Σε αυτή την περίπτωση στο χαλάει το πρόσωπο διότι είναι τελείως flat, ετσι ενώ το σώμα έχει κλίση το πρόσωπο βλέπει ευθεία. Επίσης, ίσος να χόντρενες λίγο την αριστερή πλευρά του σώματος και να αδυνάτιζες την δεξιά, τέλος τα δάχτυλα θα προτιμούσα να είναι πιο λεπτά και χαριτωμένα γιατι όπως παρατήρησα αυτά και ο καρπός στο δεξί της χέρι σου χουν μείνει απο το comic style σου.

Αυτά απο μένα, περιμένω και την χρωματισμένη έκδοση. (and the uncensored one >_>)

LfNX0dh.png

#103 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 25 February 2009 - 01:59

Woot..... :deadga6::oo::nbleed:
Wtb uncensored colored too. :P

Anyway απίστευτη λεπτομέρεια (το σώμα όλα τα λεφτά), το κάτω χέρι ίσως μπορείς να το αλλάξεις λίγο δεν μοιάζει και πολύ φυσικό (τα δάχτυλα δλδ). Και ο καρπός του πάνω χεριού παραείναι λεπτός νομίζω or it's just me.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#104 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 25 February 2009 - 02:01

αν k δν χρειαζεται να στο πω, αλλα περιμενω τα 2 τελευταια αριστουργηματα σου σε mail uncensord !!!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#105 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 25 February 2009 - 08:02

:nbleed:

Send uncensored in PM nao plz.
Or suffer the consequences...:hiding_something:

ps: Δεν την ξέρω την κυρία (περιμένω να τελειώσει η σειρά πριν την πιάσω, αν και ξέρω πως είναι hyped 2 death), πάντως πρέπει να πω πως η δουλειά που έχεις κάνει στην μαλλούρα είναι καταπληκτική!...:smokingg:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.