Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)

• Please log in to reply
245 replies to this topic

#136 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 February 2010 - 22:16

Χαχα! Πολύ ωραίο. ^^b

Υπέροχο και το coloring στο προηγούμενό σου post. (:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#137 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 June 2010 - 19:13

revive again!!!

Μετά από μήνες ξαναθυμήθηκα το θρεντ!
Με έπιασε μια κρίση με το steampunk/cyberpunk πρόσφατα, και ένα από τα σχέδια που βγήκαν ήταν αυτό, το οποίο μου πήρε αρκετό καιρό για να το φτάσω μέχρι εδώ. Ελπίζω να το τελειώσω μετά την εξεταστική μου.
Posted Image

btw Kenny thanx ^^

Posted Image

#138 Itachi_HAZE

Itachi_HAZE

Story Scripter/Manga Draw

• Members
  • 35 posts

Posted 13 June 2010 - 20:31

:kill4u:wow ολες ειναι τελιες!!!! και να σου πο keep up δεν νομιζο οτι το χρειαζεσαι :hot:
Posted Image

#139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 June 2010 - 20:37

Aπίστευτη δουλειά Anelis. I love the wings. Μου θυμίζουν Clover. :3

Ανυπομονώ να το δώ ολοκληρωμένο,

#140 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 June 2010 - 21:17

Πολύ ωραία τα drawing σου :)
Α, και αν δεν απάντησε κανένας πριν, νομίζω Woo-jin Lee λέγεται ο χαρακτήρας απο το Old Boy, εκτός εαν άλλος χαρακτήρας λεγόταν έτσι και θιμάμαι λάθος :canthelp:
There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#141 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 June 2010 - 23:09

Οι γλουτοί και ο θώρακας μετράνε. Ωραία πινελιά και τ ' αυτιά. Cyborg elf!!!

#142 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 June 2010 - 09:14

Thanks guys, αν έχετε και προτάσεις για το τι να βάλω στο φόντο θα με υπέρυποχρεώνατε!

I love the wings. Μου θυμίζουν Clover. :3

Αww παίζει να είναι και από τα καλύτερα κοπλιμέντα ever! Τα φτερά στο clover είναι από τα καλύτερα τεχνητά φτερά που έχω δει σε κόμικ.

Α, και αν δεν απάντησε κανένας πριν, νομίζω Woo-jin Lee λέγεται ο χαρακτήρας απο το Old Boy, εκτός εαν άλλος χαρακτήρας λεγόταν έτσι και θιμάμαι λάθος :canthelp:

Σ' ευχαριστώ πολύ, βέβαια τα τελευταία 4 χρόνια μου έχουν απαντήσει πολλά άτομα και για το όνομα του ηθοποιού και για του χαρακτήρα. :)

Οι γλουτοί και ο θώρακας μετράνε. Ωραία πινελιά και τ ' αυτιά. Cyborg elf!!!

Πως λέμε δηλαδή tits and ass? lol
Yeps cyborg steampunk elfs are da shitz!!

Posted Image

#143 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 June 2010 - 02:29

:hahaha: Πολύ καλή Anelis-san στα έχουν πεί 100άδες φορές, και στο ξανα λέω. Απίστευτες δουλιές.

Και όσον αφορά την τελευταία σου δημιουργία, μου άρεσε πάρα πολύ. Ναί εμένα. Το είδος γενικότερα το απεχθάνομαι, αλλά αυτό μου άρεσε πολύ και ειδικά τα φτερά.

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#144 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 June 2010 - 10:48

Thank you ^^
Γιατί απεχθάνεσαι το steampunk? Αφού είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι η υπέρτατη γαματιά!!! :P

Posted Image

#145 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 September 2010 - 15:05

Damn, πάλι άφησα το θρεντ να πεθάνει
oh well
σκούριασα, οπότε ένα speedy των 5 λεπτών (πεντέμισι λεπτά για την ακρίβεια) για να ξαναθυμηθώ το tablet κ το photoshop
Posted Image

Posted Image

#146 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 10 September 2010 - 18:58

Ωραίο speed drawing :3
Έχει πολύ ζεστά χρώματα, το οποίο κάνει αντίθεση και με την έκφραση της.
Πολύ ωραίο ^_^

#147 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 12:12

It was too big for a sig...
Haibane Renmei awesomeness από ένα art-book του Abe. :kawaii:
Posted Image

Posted Image

#148 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 October 2010 - 16:03

thanx guys :)
τελικά πάλι βαρέθηκα και δεν ξέρω αν θα το τελειώσω, so here's the non-censored/non-finished version
ευχαριστώ για την κριτική σας, από αυτά που μου είπατε διόρθωσα όσα μου φάνηκε ότι έπρεπε (aka το πάνω χέρι, ομιτζι ήταν τρελά καρτουνίστικο και δεν το είχα πάρει πρέφα καν!)
trivia: το pantsu βασίστηκε σε μία απελπισμένη κραυγή που πήρε το μάτι μου στο patsu thread XD )
so here comes taiga <3

Spoiler: NSFW, YHBW!

Spoiler:

Λοιπον ενω ειναι ωραιο σε γενικές γραμμες υπαρχει ενα θεμα στην προοπτικη. Επειδη ειμαι ασχετος απο ζωγραφικη θα προσπαθησω να το περιγραψω μεσω τρικαλων.

Καταρχας οι κοιλιακοι ειναι uber fit και το υπολοιπο σωμα οχι. δε λεω οτι ειναι ασχημο η αποθανο αλλα μου έκατσε καπως. Sτην προοπτικη τωρα.

Αν υποθεσουμε οτι το κορμι ειναι ισιο, λογικα θα πρεπε να μην τελειωνουν τα παΐδια τοσο κοντά στην αμασχάλη. Όπως επισης και τα μεμέ όσο σιλικονάτα και να ναι ειναι δυσκολο να κοιτάζουν το θεο. Oπότε με βάση τα περισσότερα ας υποθεσουμε οτι προτάσσεις κοιλια και στηθος και ο αυχενας γερνει πίσω - κλασική σταση σε κομιξ και ανιμε.

Τότε μάλλον πρέπει να τονιστούν περισότερο οι γραμμώσεις στα πλευρά αφού λογικα θα τσιτωνε το δέρμα, να δουλευτεί το αριστερο της χέρι (που εχει φτιαχτει σαν να ταν ισιο το σωμα) και το κεφαλι να έρθει αρκετά πιο κοντα στο σώμα εκτος αν εχει λαιμο περίπου έναν πήχυ.

Ελπίζω να εγινα κατανοητος τι ηθελα να πω γιατι απο ορολογια don't know jesus.

stasou%2520mygdala.jpg

#149 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 16:24

Αχ βρε Leon, ενάμιση χρόνο πριν το έκανα το σχέδιο αυτό....
Μια χαρά τα περιγράφεις πάντως, don't worry, και έχεις και καλό μάτι.

Anyway, για να σου απαντήσω:
Επειδή όταν το είχα τελειώσει το είχα ψειρίσει, το μόνο προοπτικό λάθος είναι ο λαιμός της που είναι πολύ μακρύς και οι ρώγες. Τα υπόλοιπα είναι σωστά (μέχρι και 3d μοντέλο στο poser είχα κάνει για να το τσεκάρω). Tα πλευρά δεν τελειώνουν εκεί που νομίζεις, απλά δεν υπάρχουν σκιάσεις ώστε να φανεί πιό έντονα, same goes για το χέρι με το ξύλινο σπαθί.

Τώρα το ότι είναι σχέδιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει τις ιδανικές αναλογίες και όσο και αν είναι επιθυμητός ο ρεαλισμός παραμένει σχέδιο...μανγκα! Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τις λάθος αναλογίες (σιχαίνομαι αυτή τη δικαιολογία), αλλά εκεί στο βυζί πήρα ποιητική αδεία. Για τις ρώγες ρε γaμώτο!!! xD

Posted Image

#150 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 October 2010 - 16:38

ναι το ειχα δει οτι ειναι απο τοτε αλλά εγω τώρα το ειδα. :canthelp: και φαινεται κιολας και οτι βελτιωθηκες σταθερα από τοτε.

Αι νοου οτι ειναι σχεδιο και δεν περιμενω φουλ ρεαλισμο,και να σου πω την αληθεια οταν διαβαζω ενα κομικ δεν τα προσεχω καθολου αυτά κυριως η ιστορία με νοιαζει. Απλώς οταν καποιος λεει οτι θελει να βελτιωθει, οσο ωραια και ναναι τα σχεδια, γινομαι υπερβολικα αυστηρος.

Στο τελευταιο το στημ-πανκ, με χαλαει λιγο το αριστερο χερι απο αγκωνα ως καρπο, και το δεξι ποδι απο εκει που ξεκιναει η καλτσα.

stasou%2520mygdala.jpg