Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#1246 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 17:16

H Hancock πρεπει να ειναι παρθενα. Δεν εξηγειται αλλιως γιατι "αναβει" μονο και μονο επειδη την αγκαλιαζει ο Luffy.

Επισης εχω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο ο προηγουμενος Kuma. Δηλαδη μου αρεσε που ηταν πολυ ψυχρος αλλα πετουσε που και που ατακες του τυπου "Που θες να πας διακοπες?", "Δε θα τα ξαναπουμε" και κατι τετοια θεικα... Τωρα δε μιλαει καθολου και χαλαει το feeling που ειχε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1247 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 19:00

ε νησι γυναικων ειναι...απαγορευονται οι αντρες οποτε ειναι...

#1248 swthrhs3

swthrhs3

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 17:22

παιδια μηπως ξερετε κανα καλο game για pc σε σχεση με το one piece?

#1249 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 18:03

ότι volume βρίσκω τα μαγαζιά γράφει τον zoro zolo οφείλεται στο ότι είναι της viz media?

Βασικά, νομίζω ότι είναι Zolo κανονικά, απλά επειδή οι γιαπωνέζοι έχουν ένα θέμα με το L και το προφέρουν σαν R ακούγεται Zoro. Τώρα αυτό κάπου το άκουσα, δεν είναι 100% αλλά δεν ξέρω, λογικό μου ακούγεται!

H Hancock πρεπει να ειναι παρθενα. Δεν εξηγειται αλλιως γιατι "αναβει" μονο και μονο επειδη την αγκαλιαζει ο Luffy.

Επισης εχω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο ο προηγουμενος Kuma.

ε νησι γυναικων ειναι...απαγορευονται οι αντρες οποτε ειναι...

Ναι, αλλά λένε οι πειρατές πηγαίνουν μερικές φορές στον έξω κόσμο και γυρνάνε με μωρά (θυληκά πάντα) οπότε δεν ξέρεις σίγουρα. Τώρα αν πάνε μόνο οι underlings και όχι η Pirate Empress, πιθανό, πού ακούστηκε η Empress έγκυος; θα παχύνει (εκτός κι αν την προστατεύει το φρούτο της).

Για PC δεν έχει βγεί τίποτα. Το μοναδικό αξιόλογο παιχνίδι One Piece που έχω βρει είναι το Unlimited Cruise στο Wii, που είναι και adventure. Αν θες ξυλίκι θα πρότεινα το Grand Andventure ή Grand Battle 3 αλλά είναι και τα 2 στο PS2.

Μπορείς βέβαια να καταφύγεις σε emulators. Για PS2 δεν δουλεύει πάντα καλά οπότε δεν θα σου το πρότεινα, ενώ του Wii δεν ξέρω τι παίζει, έχω δει να παίζει μερικά παιχνίδια καλά, για το συγκεκριμένο δεν ξέρω. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια στο PSX, όπως Grand Battle 1 & 2, τα οποία αν και χαμηλού επιπέδου γραφικά, είναι ευχάριστα. Επίσης στο NDS υπάρχουν μερικά αλλά εκεί νομίζω δεν υπάρχει αγγλική έκδοση (δεν το έχω ψάξει πολύ βέβαια). Τώρα αν πας πιο πίσω θα βρεις για GBA, Wonderswan και άλλα, αλλά εκεί δεν θα σου αρέσουν, εκτός κι αν είσαι για One Piece σε στυλ Zelda (το πρώτο) ή ξυλίκι σε mame32 στυλ.....
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1250 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 21:35

Οπως επισης και στο DS!!!εγω και το Gear Spirit και το Gigant Battle τα εχω τερματισει...τα εχω καψει....και το Ultimate Jump Heroes βεβαια αλλα αυτο εχει ολους τους χαρακτηρες της Jump!!Φυσικα στα προτεινω και τα δυο!!!!

Μια μικρη ιστορια:
:joyful:=Luffy :kawaii:=Hancock :thatsit:=Luffy :blush2:=Hancock :blingeye2:=Hancock :borednn9:=Luffy :unlucky:=Hancock xD! :hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1251 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 21:50

Βασικά, νομίζω ότι είναι Zolo κανονικά, απλά επειδή οι γιαπωνέζοι έχουν ένα θέμα με το L και το προφέρουν σαν R ακούγεται Zoro. Τώρα αυτό κάπου το άκουσα, δεν είναι 100% αλλά δεν ξέρω, λογικό μου ακούγεται!

Βασικα το προτωτυπο ειναι Zoro(φενεται αφου και στα wanted posters Zoro τον γραφει ο Oda)απλα στην μεταφραση το εκαναν Zolo...Τελειως λογικο αν σκεφτεις οτι τοτε την αμερικανικη εκδοση του One piece την εκανε η 4Kids η οποια ειναι αθλια εταιρια οσων αφορα το πως μετεφεραν το One piece.

#1252 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 21:58

Βασικα το προτωτυπο ειναι Zoro(φενεται αφου και στα wanted posters Zoro τον γραφει ο Oda)απλα στην μεταφραση το εκαναν Zolo...Τελειως λογικο αν σκεφτεις οτι τοτε την αμερικανικη εκδοση του One piece την εκανε η 4Kids η οποια ειναι αθλια εταιρια οσων αφορα το πως μετεφεραν το One piece.

όντως

Και μια ερώτηση
Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#1253 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 22:05

Ο Luccy ειπε οτι μπορει να το κανει μονο οποιος εχει τελειωπειησει το Rokushiki(που φενεται μονο αυτος απο τους CP9 το καταφερε,οι αλλοι βασιζονταν σε ενα μερος μονο)και απο οτι ειδαμε το Rokushiki ειναι μια τεχνη που σε κανει υπερανθρωπο,δηλαδη ολα αυτα τα τρελα πραγματα που κανουν ειναι επειδη εχουν ξεπερασει τα ανθρωπινα ορια.Αλλα δεν ξερουμε ακομα τι ακριβως ηταν εκεινο το rokougan,θα μπορουσε απλα να ειναι μια υπερανρθωπη μπουνια που φενεται ετσι ακριβως επειδη ειναι πολυ δηνατη...

#1254 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 22:10

Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#1255 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 22:44

rokuougan = hadouken. τελος.

stasou%2520mygdala.jpg

#1256 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 23:45

Για το wii το unlimited adventure έχει πολύ καλο gameplay και είναι δύσκολο(χρειάστηκα αρκετές φορες walkthrough) και οι φωνές είναι "funimation"...
μετά βγήκαν τα 2 unlimited cruise(ep1 ep2) με καλο gameplay αλλα σχετικά εύκολο(μετάφραση:δη χρειάστηκα w/t )με original φωνές(για τις pal εκδόσεις μιλάω πάντα)
τώρα του ps2 τα grand battle δεν με εντυπωσίασαν ιδιαιτερα(και απίστευτη ξενέρα οι 4kids φωνές και κινήσεις)
άμα πάω ποτε να μετανιώσω p έδωσα 200+ ευρώ για το wii το πρώτο πράμα που μου ερχεται στο μυαλό είναι τα one piece games και σίγουρα αξίζει και 500(που λέει ο λόγος)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 22 Οκτώβριος 2010 - 00:16
greeklish to greek

#1257 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:16

δηλαδή???

2po6sfa_jpg.gif

#1258 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:49

Παιξτε κανα street fighter ρε παιδια... απο κει ξεκινησαν ολα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 22 Οκτώβριος 2010 - 00:55

stasou%2520mygdala.jpg

#1259 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 09:10

Για το wii το unlimited adventure έχει πολύ καλο gameplay και είναι δύσκολο(χρειάστηκα αρκετές φορες walkthrough) και οι φωνές είναι "funimation"...
μετά βγήκαν τα 2 unlimited cruise(ep1 ep2) με καλο gameplay αλλα σχετικά εύκολο(μετάφραση:δη χρειάστηκα w/t )με original φωνές(για τις pal εκδόσεις μιλάω πάντα)
τώρα του ps2 τα grand battle δεν με εντυπωσίασαν ιδιαιτερα(και απίστευτη ξενέρα οι 4kids φωνές και κινήσεις)
άμα πάω ποτε να μετανιώσω p έδωσα 200+ ευρώ για το wii το πρώτο πράμα που μου ερχεται στο μυαλό είναι τα one piece games και σίγουρα αξίζει και 500(που λέει ο λόγος)

Ναι, τα Unlimited Cruise είναι τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει από One Piece. Walkthrough χρειάστηκα μόνο για κάποια αντικείμενα για να ξεκλειδώσω Superpowers. Τα περισσότερα βρίσκονται, αν έχεις την όρεξη να ψάχνεις τις πίστες σπιθαμή προς σπιθαμή 5-6 φορές!!!! (Προσωπικά: Unlimited Adventure - 60 ώρες, Unlimited Cruise Ep.1 - 70 ωρές).

Τώρα για Unlimited Adventure και Grand Adventure (40 ώρες) που είναι μεταγλωτισμένα δεν με εμπόδισαν να τα παίξω και να μου αρέσουν. Το τελευταίο είναι ίσως το καλύτερο imo από θέμα ξύλου και έχει περισσότερους χαρακτήρες (σε πλήθος) από αυτά του Wii (αυτά από την άλλη είναι πιο μπροστά στην ιστορία, έχουν Kizaru, Kuma κτλ.).

Γενικά σαν παιχνίδια λένε του Wii (καινούργιο σενάριο, στοιχεία RPG και adventure) αλλά από θέμα ξύλου τα Grand Battle/Adventure του PS2 λένε περισσότερο (ακόμα και του PSX, ωραία είναι!!!)

ΥΓ: Το Wii λέει και για πολλούς άλλους λόγους. Μόνο από anime games τα Naruto CONR 2&3 είναι φοβερά για ξύλο!!! Μετά υπάρχουν κι άλλα αλλά φεύγω εκτός....

Χα, ναι.
Spoiler: Naruto manga spoiler

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1260 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 19:59

Rokuougan=κατι περισσοτερο απο impact dial και κατι λιγοτερο απο reject dial για μενα!!!χωρις dials :P

Δημοσιευμένη  εικόνα