Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#901 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 09:49

Spoiler: 520~ manga

Spoiler:

#902 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 13:40

P.O.P figures Movie 10 Special Edition

Ο Luffy είναι :awww:. Τις θέλω, τις θέλω, τις θέλω.... (δεν έχω λεφτά:emptyonexg1:)

Spoiler: Luffy

Spoiler: Chopper

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#903 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 17:27

Παιδιά, είναι ιδέα μου ή οι utsf έχουν βελτιωθεί πολύ στη μετάφραση? Ιδιαίτερα στο τελευταίο επεισόδιο μου φάνηκε καλύτερη κι απ'τους yibis, πιο περιεκτική & κατανοητή. Αν δεν ενσωμάτωναν γράμματα ψείρες στην εικόνα, δε θα είχα πρόβλημα να κατεβάζω μόνο απ' αυτούς (έστω και χωρίς 720p ποιότητα).

serpe7.jpg

#904 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 17:33

Παιδιά, είναι ιδέα μου ή οι utsf έχουν βελτιωθεί πολύ στη μετάφραση?

Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα καλη η μεταφραση τους σε σχεση με την ταχυτητα που κανουν τα release.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#905 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 12:51

Ρε παιδία...

Τα φίλερ που βγήκαν επειδή είναι ο όντα υπέυθυνος,λογικά θα μας τα δείξει και σε μάνγκα έτσι???Τώρα αρχίζει και βγαίνει όλη η ιστορία των νακάμα του λούφι....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#906 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 19:06

Ρε παιδία...

Τα φίλερ που βγήκαν επειδή είναι ο όντα υπέυθυνος,λογικά θα μας τα δείξει και σε μάνγκα έτσι???Τώρα αρχίζει και βγαίνει όλη η ιστορία των νακάμα του λούφι....

Το 418 δεν ειναι φιλερ με την γνωστη εννοια. Eχει καποιες ανουσιες σκηνες μεσα οπως
Spoiler:

Τωρα αν αυτα τα λιγα εχουν εγκριθει απο τον Oda δεν εχω ιδεα, ειδικα για την Ναμι.

#907 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 19:57

Tα φιλλερ αυτα ειναι ιστοριες που περιεχονται στα εξωφυλλα των τσαπτερ κα8ε εβδομαδα απο τον καιρο που χωριστηκε το πληρωμα πανω κατω.Οι ιστοριες που δειχνονται ειναι λιγο πολυ γνωστες αφου σε κα8ε τσαπτερ λεει τι γινεται απλα δεν ξερουμε τις λεπτομερειες που περιγραφονται.Το ζητημα ειναι απο την στιγμη που ο οντα μας δειχνει στο τσαπτερ τι γινεται με τους αλλους δεν νομιζω να παιζει να τα βγαλει σε ξεχωριστο τσαπτερ ουτε κατι τετοιο εχει ανακοινω8ει μεχρι στιγμης.Απο κει και περα ο οντα αποφασιζει για αυτα αλλα δεν νομιζω γτ αφου ειναι υπευ8υνος και για την πορεια του ανιμε δεν παιζει ρολο να τα βγαλει και στο χαρτι.Αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις οψωμε8α

Δημοσιευμένη  εικόνα

#908 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 07:41

παιδια νμζ πως μετα το τελος του αρκ ολοι θα εχουν power up κατι ποως στο enies lobby ο ζορο μαλλον θα βρει καινουργιο σπαθι η καμια καινουργια επιθεση,ο φρανκι θα ανακαλυψει κατι καινουργιο στο εργαστηριο του vegapunk,η ναμι θα βελτιοσει το κλιμα τακτ και παει λεγοντας

#909 RoRoNo@zOrO

RoRoNo@zOrO

RoRoNo@zOrO

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 22:05

Spoiler:

#910 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 22:08

Spoiler:

Ειναι στο chapter 525.Καλη αναγνωση

Δημοσιευμένη  εικόνα

#911 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 22:10

A , επειδή τα χω περάσει και γω αυτά ορίστε:

Spoiler:

#912 Giannis89

Giannis89

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 19:01

Με τα χίλια ζοριά κατάφερα να κατεβάσω μέχρι το 363. Προτίμησα Vanillapunk αντί για Instantz για τα 341 - 363. Να το συνεχίσω μέχρι το 377 που έχουν βγάλει ή να το γυρίσω από το 364 σε Nakama - Fansubs;

#913 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 21:43

Εγω προσωπικα προτιμω nakama~fansubs αλλα απο την αλλη δεν εχω δοκιμασει τα σιτε που προανεφερες xD:drink:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#914 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 11:44

Και....οι πωλήσεις των manga volumes στην Ιαπωνία φέτος....για να γουστάρουμε !

http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-12-03/2009-japanese-comic-ranking-no.1-25

Δημοσιευμένη  εικόνα

#915 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 12:27

Και....οι πωλήσεις των manga volumes στην Ιαπωνία φέτος....για να γουστάρουμε !

http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-12-03/2009-japanese-comic-ranking-no.1-25

Mαλλον εχεις κανει λαθος ΣΤΟ URL
Το Διορθωμενο ειναι αυτο

Kαι ναι ο βασιλιας συνεχιζει την ενδοξη πορεια του.

Δημοσιευμένη  εικόνα