Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#766 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 posts

Posted 11 July 2009 - 14:38

Spoiler:

EDIT:To χα ξεχασει αυτο με Shichibukai-BB
Spoiler:

Edited by ssj4nick, 11 July 2009 - 14:46.

#767 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 11 July 2009 - 15:08

Spoiler:

#768 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 11 July 2009 - 18:56

@vladx, διαφωνώ (τι έκπληξη)
Spoiler:

#769 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 11 July 2009 - 19:24

@vladx, διαφωνώ (τι έκπληξη)

Spoiler:

Και γω νομιζω πως δεν καταλαβες ακριβως τι εννοουσα (τι εκπληξη:bleh:)
Spoiler:

#770 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 11 July 2009 - 19:44

Nope, δεν ισχύει (τι έκπληξη!).
Spoiler:

#771 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 11 July 2009 - 21:38

Spoiler:

Spoiler:

#772 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 11 July 2009 - 22:33

Spoiler:

Εμμμμ...
Ναι ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο...
Θα συμφωνησω.

:oo:
Αυτο και αν ειναι εκπληξη...:hahaha:

#773 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 July 2009 - 22:41

Spoiler:

Posted Image

#774 rrn_zOrO

rrn_zOrO

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 11 July 2009 - 22:55

Spoiler:

#775 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 posts

Posted 12 July 2009 - 12:02

Τα Υibis fansubs πως σας φαινονται γιατι απο κει κατεβαζω τα πιο προσφατα επς.Εχω ακουσει παντως πως δεν κρατανε πολλες ιαπωνικες λεξεις κ αυτο προσωπικα το θεωρω μεγαλο "λαθος" .Γινεται τωρα να σου βαζουν τους Shichibukai ως Warlords?:oo:This suckzzz A και κατι αλλο μολις διαβαζω Gum-Gum μου αναβουν τα λαμπακια:canthelp::)

#776 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 12 July 2009 - 13:02

Οντως και μενα μου κακοφαινεται αλλα κατα τα αλλα ειναι οκ.
Και ειναι γρηγοροι. Εγω τελευταια σκεφτομαι να ριξω και καμια ματια στους TzaTziKi.
Εχουν αρκετα καλη ποιοτητα και ειναι και γρηγοροι. Μεσα σε πολυ λιγο καιρο εχουν βγαλει σχεδον 80 επς και μια ταινια. Εχουν βγαλει μεχρι το 406.
Δεν εχω κατσει να δω ουτε ενα επισοδειο και πιστευω αξιζουν μια ευκαιρια αφου ειναι και ελληνικο γκρουπ...
Επισης εχουν αναλαβει και το μανκγα! Αν και δεν εχω ιδεα ποσα κεφαλαια.

#777 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 posts

Posted 12 July 2009 - 13:26

Τα επς του Thriller Bark τα εχω κατεβασει απο Τζατζικι.Τα πρωτα τους επς εχουν καποια λαθη κ υπαρχει μια ασταθεια στη μεταφραση απο επ σε επ ομως μετα το 360 στρωνουν ,βαζουν κ effects απο το σημειο αυτο κ μετα κ γινονται πολυ καλης ποιοτητας fansubs.Παρ'ολα αυτα υπαρχει ενα μικρο προβλημα με το seeding κ αναγκαζονται να seedaρουν ολη την ωρα μονο τα παιδια που εχουνε το group k χαρα στο κουραγιο τους δηλαδη.Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι ο κλασσικος ο μα**κας ο Ελληνας τα θελει ολα μονο για τον εαυτο του κ στα @@ του για τους υπολοιπους...

#778 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 July 2009 - 16:22

Εχω ακουσει παντως πως δεν κρατανε πολλες ιαπωνικες λεξεις κ αυτο προσωπικα το θεωρω μεγαλο "λαθος" .Γινεται τωρα να σου βαζουν τους Shichibukai ως Warlords?:oo:This suckzzz A και κατι αλλο μολις διαβαζω Gum-Gum μου αναβουν τα λαμπακια:canthelp::)

Μπορεί να σου την σπάει αλλά αυτή είναι Αμερικάνικη πραγματικότητα. Έτσι τα θυμούνται από την 4Kids (όσοι δεν έχουν ψήσει τον εγκέφαλο τους για να την ξεχάσουν), έτσι τα γραφεί η Viz στο επίσημο αγγλικό manga και ως ένα σημείο έτσι τα αφήνει και η Funi.
Κακά τα ψέματα οι μεταφραστές μας είναι Αμερικάνοι και (στην τελική) μεταφράζουν ορολογίες προς το πιο οικείο σε αυτούς.

Το ότι όλοι μας έχουμε αγαπήσει το OP με τις Ιαπωνικές ορολογίες το οφήλουμε στους Kaizoku. Αυτοί δημιούργησαν την "κληρονομιά" της μετάφρασης που ήταν μοναδική τότε (κυριολεκτικά αφού δεν ενδιαφέρθηκε άλλος για μετάφραση).

Το θέμα των μεταφράσεων είναι σε κουβέντα καιρό τώρα και ιδιαίτερα όταν και οι ίδιοι οι Kaizoku δεν μπορούν να κρατούν ακέραια την παράδοση τους (πχ δεν διαβάζεις πλέον όλα τα nakama που ακούς...υπάρχουν και friends κλπ).

Στο τέλος γούστα είναι αυτά... Τι να πουν και οι Viz manga readers που δεν μπορούν να αλλάξουν και τίποτα... αυτό το Zolo μπορεί να σου κάνει τον εγκέφαλο πουρέ...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#779 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 posts

Posted 13 July 2009 - 18:26

Thriller Bark
Spoiler:

#780 roriconfan

roriconfan