Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#751 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 23:34

Οι Shishibukai ειναι ολοι τους "μουτρα",καλα ενταξει,σχεδον ολοι...

Spoiler: 7 Shichibukai - Contains manga spoilers

Berserk___Gatsu.jpg

#752 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 11:00

Απ'οτι εχω καταλαβει το ναυτικο τους αφηνει να κανουν οτι θελουν με ανατλλαγμα οταν τους χρειαζεται για καποια δυσκολη "δουλεια" να βοηθουν...

Από όσο δείχνει, οι ίδιοι είναι η δύσκολη δουλειά. Αφού όλο προβλήματα προκαλούν. Μπα, ανακωχή κάνουνε μαζί τους.

#753 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 12:35

Ισως να εχεις και δικιο αν και εγω δεν συμφωνω.
Spoiler:

#754 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 13:25

Στοίχημα ότι
Spoiler:

Πως φαίνονται οι επιρροές από το το Δρακομπαλάκι, έ;

#755 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 23:11

Στοίχημα ότι

Spoiler:

Πως φαίνονται οι επιρροές από το το Δρακομπαλάκι, έ;

ρε φιλε γραψε και τιποτα σοβαρο ολα τα κοροιδευεις χαλαρωσε λιγακι
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#756 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 09:10

Τι σοβαρό να γράψει κανείς για ένα σόνεν που οι ήρωες είναι χαζοί και αθάνατοι και όλο την γλυτώνουν με βύσμα;

#757 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 09:50

τοτε γιατι γραφεις εδω αφου δεν το θεωρεις σοβαρο και απο'τι καταλαβα δεν σαρεσει??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#758 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 10:45

Κοιταξε Roriconfan καταλαβαινουμε οτι δεν γουσταρεις σονεν αλλα υπαρχουν ατομα π μας αρεσουν κ μπορουμε να ασχοληθουμε κ να συζητησουμε σοβαρα για αυτα.Τωρα το να προσπαθεις με καθε ποστ σου να τα βγαλεις ανοητα απλα χανεις το χρονο σου.Αnd for god's shake γιατι βλεπεις OP εφοσον απαιχθανεσαι τα σονεν?

#759 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 10:58

Γιατί έχω δει όλα τα ανιμέ που με ενδιαφέρανε και το να πω ότι μου αρέσανε είναι μια αράδα. Τα παράπονα πιάνουνε περισσότερο χώρο. Αλλά μην τα παρεξηγείτε κι εσείς, μια δεύτερη άποψη εκφέρω που είναι αρκετά λογική και μετρημένη. Από όλα τα σόνεν τούτο μου άρεσε σχετικά σε μεγαλύτερο βαθμό και είναι το μόνο που δεν ντρόπαρα από τα μεγάλα on-going. Απλά τον τελευταίο καιρό χάλασε σε σκηνοθεσία και το γύρισε σε ανελέητο ξυλίκι και με πείραξε σε βαθμό που βγάζω ότι δεν μου άρεσε μαζεμμένα.

#760 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 11:47

Κοιτα roricon η ιδια συζητηση για το OP ,μαζι σου κιολας εχει ξαναγινει, αν το θυμασε. Δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη. Δεν εχει νοημα. Και εκτος απο αυτο εισαι και αδιαλλακτος. Ομως τουλαχιστον απο τη στιγμη που θελεις να σχολιασεις κατι σχολιασε το με ομορφο τροπο ή στην τελικη μην το κανεις καθολου, αν ειναι να κοροιδευεις. Μονο και μονο απο σεβασμο. Δηλαδη πως θα σου φανοτανε να εμπενε καποιος στο thread του Gantz που σ'αρεσει και ολη την ωρα να εκραζε? Δεν ειναι ωραιο. Ας σεβομαστε ο ενας τον αλλο ακομα και αν δεν συμφωνουμε με τη γνωμη του...
Μπορει εσυ να μην το καταλαβαινεις αλλα αρκετες φορες σχολιαζεις με ασχημο τροπο και δεν το λεω συγκεκριμενα για τωρα, αλλα γενικα. Ισως να ειναι ετσι ο χαρακτηρας σου αλλα ας το εχεις υποψη σου. Στο λεω φιλικα...
Spoiler:

#761 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 13:57

Κοίτα που πάλι παρεξήγηση έγινε χωρίς να το θέλω. Άντε, το κόβω.

Spoiler:

Spoiler:

#762 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 14:12

Spoiler:

Spoiler:

#763 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 14:15

Παιδια τέλος το offtopic pls :stubborn:ssj4nick εσύ τι πιστευεις έγινε με την μάχη bb και ace?

MbcN7u5.png

#764 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 14:17

Spoiler button Dude,Spoiler button...

Berserk___Gatsu.jpg

#765 vladx

vladx

Fighting Spirit